Υποστήριξη αυτά τα βόρεια NJ καταστήματα και τις πόλεις για τις μικρές επιχειρήσεις Σάββατο και πέρα

Κάθε χρόνο υπάρχει μια τρελή παύλα για να βγάλουμε τις προσφορές με μεγάλη έκπτωση στα καταστήματα αλυσίδας της Μαύρης Παρασκευής. Η φρενίτιδα έχει αρχίσει ακόμα να χύνεται την Ημέρα των Ευχαριστιών όπως πολλά καταστήματα που ανοίγουν τις πόρτες τους, όπως οι περισσότερες οικογένειες κάθονται στο δείπνο. Μην μας κάνει λάθος, υπάρχει μια μοναδική συγκίνηση στις πωλήσεις της Μαύρης Παρασκευής και προσπαθώντας να επωφεληθούμε από την αύξηση του καταναλωτικού ενθουσιασμού, τα καταστήματα αποφάσισαν να ξεκινήσουν μια συγκλονιστική σειρά πωλήσεων πριν από τη μαύρη Παρασκευή καθώς και τις πωλήσεις μετά τη Μαύρη Παρασκευή που πηγαίνετε πέρα ​​από την Κυριακή Δευτέρα, το παραδοσιακό καταφύγιο στο πρώτο επίσημο σαββατοκύριακο διακοπών.

Φωλιασμένο στο μεταξύ, είναι το Σάββατο Μικρών Επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε από την American Express, διοργανώθηκε για να προβάλει και να προωθήσει τις τοπικές μικρές επιχειρήσεις. Ορισμένες πόλεις του Βόρειου Τζέρσεϊ έχουν δημιουργήσει ακόμα μεγάλα γεγονότα που περιβάλλουν την ημέρα. Από τις 10 π.μ. έως τις 2 μ.μ., το Morristown κρατά το κυνήγι του Scavenger που ξεκινάει από το b.Jones Organic Spa και διαθέτει ένα διαβατήριο που σφραγίζεται από κάθε μικρή επιχείρηση που επισκέπτεστε. Πάρτε το διαβατήριό σας πλήρως σφραγισμένο πίσω για μια ελεύθερη τσάντα swag. Το Montclair γνωρίζει το δρόμο προς την καρδιά κάθε αγοραστή μέσω του στομάχου του, ενώ οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις προσφέρουν απολαύσεις όπως κακάο, μηλίτη, ακόμη και κρασί και τυρί, εκτός από τις προσφορές και τις εκπτώσεις στα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ο Ridgewood φιλοξενεί ένα σχέδιο Instagram, ζητώντας από τους αγοραστές να παίρνουν εαυτούς έξω από τα αγαπημένα τους καταστήματα και να επισημαίνουν τη φωτογραφία με #shopsmallridgewood για να κερδίσουν κάρτες δώρων αξίας $ 50 σε τέσσερα καταστήματα Ridgewood. Από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ. στη λεωφόρο 408 της Σπρίνγκφιλντ, η διάσκεψη κορυφής φιλοξενεί μια εκδήλωση "πάρτε μια κάρτα και κερδίσετε ένα βραβείο" όπου ναι, όλοι κερδίζουν κάτι! Περπατήστε μακριά με "δολάρια νιφάδα χιονιού" για να περάσετε στο κέντρο της πόλης καταστήματα, πιστοποιητικά δώρων, τσάντες tote, και πολλά άλλα.

Έτσι, αναζητάτε αυτό το δώρο και θέλετε να επιστρέψετε ταυτόχρονα στην κοινότητά σας; Ξεχάστε τους λιανοπωλητές μεγάλου κουτιού και σκεφτείτε να κάνετε κάποια από τα ψώνια σας σε τοπικές επιχειρήσεις μαμά και ποπ αυτό το Σάββατο 26 Νοεμβρίου. Ο κατάλογος των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην περιοχή του Northern New Jersey είναι εκτενής, .