Επισκεφθείτε το Cozumel σε ένα μήνα του μέλιτος ή μια ρομαντική απόδραση

Το καταφύγιο του Μεξικού για λάτρεις της φύσης, ταξιδιώτες του προϋπολογισμού, δύτες και ρομαντικούς.

Με την Susan Breslow Sardone

Το Cozumel, το μεγαλύτερο νησί της Μεξικάνικης Καραϊβικής, βρίσκεται κοντά στην ανατολική άκρη της χερσονήσου Yucatan. Στην μεξικανική πολιτεία Quintana Roo, το Cozumel είναι περίπου 10 μίλια πλάτος και 30 μίλια μακριά. Η μοναδική πόλη του Cozumel, το San Miguel, βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού, η οποία φιλοξενεί τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία του νησιού.

Ένα καταφύγιο για λάτρεις της φύσης, snorkelers, scuba divers και ρομαντικούς, το Cozumel θεωρήθηκε από τους αρχαίους Μάγους ως το σπίτι της Ixchel, της θεάς της αγάπης και της γονιμότητας.

Το Cozumel είναι επίσης σαγηνευτικό για τους ταξιδιώτες του Μεξικού με έναν προϋπολογισμό: το Cozumel αναγνωρίστηκε από την US News & World Report Travel Agent Survey ως τον προορισμό της Βόρειας Αμερικής και της Καραϊβικής που προσφέρει την καλύτερη αξία διακοπών. Στη δημοσκόπηση, η Cozumel κατέχει την κορυφή της λίστας για να προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής, είναι ένας ασφαλής προορισμός με μέση ημερήσια θερμοκρασία 80 βαθμών και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες διακοπών.

Cozumel Παραλίες και πέρα

Εάν δεν κάνετε αναπνευστήρα ή κατάδυση κατάδυσης, λείπει η μισή ομορφιά του Cozumel. Η ζωντανή ζωή της θάλασσας προσελκύει λάτρεις του νερού από όλο τον κόσμο. Τα ζεστά, καθαρά, τυρκουάζ νερά που περιβάλλουν το νησί κατέχουν το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο υφάλων στον κόσμο, γεμάτο ασβεστολιθικά σπήλαια, σήραγγες και σπάνια μαύρα κοράλλια. Και αν θέλετε να μάθετε να κάνετε κατάδυση κατάδυσης, το ξενοδοχείο σας θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε μαθήματα, να πάρετε τα εργαλεία και να πλεύσετε εκεί όπου είναι καλύτερα τα υποβρύχια αξιοθέατα.

Ο εθνικός δρυμός Cozumel Reefs, προστατευόμενος εθνικός χώρος 30.000 στρεμμάτων στο νότιο τμήμα του Cozumel, καλύπτει το 85% των καταδύσεων του νησιού.

Άλλα ζευγάρια θαλάσσιων σπορ μπορούν να συμμετάσχουν περιλαμβάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα, κολύμβηση, ψάρεμα, windsurfing και αλεξίπτωτο. Η δυτική ακτή του Cozumel μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγάλες εκτάσεις χρυσών αμμουδιών εκτός από ήρεμα νερά.

Δημοφιλή σημεία περιλαμβάνουν το Playa San Francisco, τη λιμνοθάλασσα Chankanaab και το Playa San Juan. Για κλητήρες, υπάρχει ιππασία, τένις και πεζοπορία.

Βλέποντας τα αξιοθέατα του Cozumel

Ένας άλλος λόγος που τα ερωτευμένα ζευγάρια επιλέγουν το Cozumel είναι επειδή είναι πλούσιο σε ιστορία και φυσικά θαύματα. Οι δημοφιλείς προορισμοί περιλαμβάνουν:

Ψώνια / Δείπνο / Νυχτερινή ζωή στο Cozumel

Μια απαλλαγμένη από δασμούς ζώνη, Cozumel είναι καλά εφοδιασμένο με κοσμήματα κατασκευασμένα από ασήμι και χρυσό με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Τα καταστήματα του χωριού και οι μπουτίκ ξενοδοχείων φέρνουν ρούχα, άρωμα, μεξικάνικα χειροτεχνήματα και αναμνηστικά. Και μάλλον θα θελήσετε να εισαγάγετε κάποια αυθεντική μεξικάνικη τεκίλα ως ένα μήνυμα της επίσκεψής σας.

Υπάρχουν δεκάδες εστιατόρια και καφέ στο Cozumel. Ο οδηγός Cozumel Gourmet (διαθέσιμος στα περισσότερα ξενοδοχεία, καταστήματα και εστιατόρια) παρέχει λεπτομέρειες για τα εστιατόρια του νησιού. Εκτός από πολλά beachfront, downtown και μπαρ, το Cozumel φιλοξενεί μερικές ντίσκο. Αλλά μπορείτε να αποφασίσετε το πιο διασκεδαστικό από όλα είναι μια ρομαντική βόλτα στα προμαχώνα και τεκίλα πλάνα σε ένα φιλικό μπαρ.

Πακέτα για νεόνυμφους και άλλους ρομαντικούς

Τα ζευγάρια Cozumel μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν αγκαλιά σε ξενοδοχεία πλήρους εξυπηρέτησης, σε θέρετρα all-inclusive, σε αγροτικές εξοχικές βίλες και παραλιακά μπανγκαλόου. Αυτό είναι πραγματικά ένας τόπος όπου μπορείτε να ακολουθήσετε το πάθος σας, είτε πρόκειται για γκολφ, spa, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, σύμφωνα με τους συντελεστές του TripAdvisor , αυτά είναι τα κορυφαία τουριστικά θέρετρα του νησιού, προκειμένου:

  1. Ο εξερευνητής
  2. Cozumel Palace
  1. Presidente Inter-Continental Cozumel Resort & Spa
  2. Fiesta Americana Cozumel All Inclusive
  3. Playa Azul Γκολφ, Scuba, Spa
  4. Βίλλες Las Anclas
  5. Casa Mexicana Cozumel
  6. Coral Princess Golf & Dive Resort
  7. Scuba Club Cozumel
  8. Blue Angel Resort
  9. Casita de Maya
  10. Iberostar Cozumel

Τα μέλη του Cozumel Hotel Association προσφέρουν περιστασιακά πακέτα μήνα του μέλιτος.

Αλλού στον Ιστό

Cozumel Weather
Τουριστικό συμβούλιο του Μεξικού