Το Sheraton - Το Lucaya Beach & Golf Resort

55 μίλια από την ακτή της Φλόριντα, το Sheraton Our Lucaya Beach & Golf Resort βρίσκεται στην καρδιά του νησιού Grand Bahama. Τοποθετημένο σε 7,5 στρέμματα αμμώδεις παραλίες με καταγάλανα νερά, τροπικό περιβάλλον και κέντρο δραστηριοτήτων για παιδιά, το Sheraton είναι η ιδανική επιλογή για λάτρεις του γκολφ με οικογένειες που αναζητούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν ποιοτικό χρόνο μαζί.

Τα 468 δωμάτια και οι σουίτες του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένα με γούστο για να δημιουργήσουν μια πραγματικά χαλαρή ατμόσφαιρα: οι τοίχοι με χρώμα άμμου, τα μελιού και τα έντονα χρωματιστά υφάσματα έχουν ένα αποφασιστικά καταπραϋντικό αποτέλεσμα, μια αίσθηση παράδεισος που σπάνια βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο θέρετρο.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν κρεβάτια Sheraton Sweet Sleeper. Δεν ήμουν απολύτως βέβαιος τι είναι αυτά, αλλά προφανώς είναι ιδιωτικά ετικέτα με προδιαγραφές Sheraton για να εξασφαλιστεί ο απόλυτος καλός ύπνος νύχτας. Αν αυτό είναι πραγματικά αλήθεια, δεν μπορώ να πω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι σίγουρα φαίνονται φιλόξενοι.

Οι περισσότεροι άνθρωποι / παίκτες γκολφ επισκέπτονται το Grand Bahama ως οικογένεια, οπότε είναι σημαντικό το πλήρες σεμινάριο δραστηριοτήτων και ανέσεων. Το Sheraton, Our Lucaya, προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων για οικογένειες να μοιραστούν μαζί ή ξεχωριστά. Παιχνίδια πισίνας, χειροτεχνία και αθλητικές διοργανώσεις προσφέρονται καθημερινά γύρω από την πισίνα και στην παραλία. Και μπορώ να σας υποσχεθώ ότι τα παιδιά θα αγαπήσουν την παιδική χαρά άμμο και 35-πόδι διαμέτρου wading πισίνα. Με επιπλέον χρέωση, το Camp Lucaya προσφέρει εποπτευόμενες δραστηριότητες για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών.

Οι ενήλικες θα εκτιμήσουν την Pool Sugar Mill, με ένα πέτρινο πύργο 60 μέτρων και ένα "ήσυχο" τμήμα με μια γειτονική μπανιέρα σπα με 10 άτομα.

Εάν θέλετε να πάρετε μια ευκαιρία στις κάρτες ή στις υποδοχές, το νέο Isle of Capri Casino στο Our Lucaya προσφέρει 400 κουλοχέρηδες και 30 τραπέζια παιχνιδιών, με χώρο με μεγάλα όρια υποδοχής καθώς και χώρο υψηλών ορίων για παίκτες επιτραπέζιων παιχνιδιών. Όχι μόνο για τις κυρίες, υπάρχει ένα Senses Spa & Fitness Center με 25.000 τετραγωνικά πόδια.

Το θέρετρο διαθέτει 14 εστιατόρια και καφέ, έτσι ώστε οι επιλογές φαγητού είναι φαινομενικά απεριόριστες.

Τέλος, υπάρχουν τα δύο θαυμάσια γήπεδα γκολφ - The Reef και The Lucayan - και, τελικά, είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Το Sheraton μοιράζεται το συγκρότημα θέρετρων των 372 στρεμμάτων με ένα αδελφοποιημένο ξενοδοχείο, το Westin Grand Bahama Island Our Lucaya Resort. Οι επισκέπτες του Sheraton απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις εγκαταστάσεις και τις δραστηριότητες του θέρετρου.

Πιστεύω λοιπόν ότι το Sheraton Our Lucaya Resort προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολφ στις οικογενειακές διακοπές των Μπαχάμες .

Πώς να πάτε εκεί:

Τα νησιά των Μπαχάμες εξυπηρετούνται από δύο διεθνή αεροδρόμια: το Διεθνές Αεροδρόμιο Nassau και το Διεθνές Αεροδρόμιο Grand Bahama. Αυτά τα δύο αεροδρόμια εξυπηρετούνται από όλες σχεδόν τις εγχώριες αεροπορικές εταιρείες των Η.Π.Α., καθώς και τις αεροπορικές εταιρίες από τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Ταξιδεύοντας στα Out Islands των Μπαχάμες επιτυγχάνεται μέσω της Bahamasair. Η Bahamasair προσφέρει τακτική προγραμματισμένη υπηρεσία προς τα Abacos, Exumas και τα περισσότερα από τα μικρότερα κατοικημένα νησιά.

Η διαδρομή προς το Abacos και το The Exumas μπορεί επίσης να επιτευχθεί μέσω του Fast Ferry από το Potter's Cay στο Nassau - η καθημερινή προγραμματισμένη υπηρεσία είναι διαθέσιμη. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επισκεφθείτε το Out Island.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι άμεσα διαθέσιμα και στα δύο διεθνή αεροδρόμια.

Ελπίζω πραγματικά ότι απολαμβάνετε την επίσκεψή σας στις Μπαχάμες όσο πάντα έχω.

Παρακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel