Διασκεδαστικές ιδέες για ημερήσιες εκδρομές από το Tacoma

Λίγα υπέροχα μέρη για να πάτε μέσα σε ένα τριών ωρών Drive

Κάνοντας μια ημερήσια εκδρομή από την περιοχή Tacoma μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε καλύτερα τη γύρω περιοχή. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να βγείτε από την πόλη για διακοπές, αλλά δεν πρέπει να ξοδεύετε χρήματα για αεροπορικά εισιτήρια. Ευτυχώς, υπάρχουν τόνοι υπέροχων θέσεων για να πάτε μέσα σε μια διαδρομή τριών ωρών από το Tacoma! Αυτά τα μέρη κυμαίνονται από άλλες τοποθεσίες Puget Sound στην Ανατολική Ουάσινγκτον, το Όρεγκον στον Καναδά. Ή, αν θέλετε να μείνετε στην πόλη, ελέγξτε τοπικά σημεία όπως το Μουσείο Τέχνης Tacoma ή το Μουσείο Ιστορίας της Πολιτείας της Ουάσινγκτον .

Mt Rainier

Μόνο περίπου μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Tacoma, το Mt Rainier είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να έρθετε σε επαφή με τη φύση. Μπορείτε να φτάσετε εδώ μέσω της Pacific Avenue ή του Meridian στο Puyallup. Μόλις μπείτε στο γύρω εθνικό πάρκο, υπάρχουν μονοπάτια πεζοπορίας και γραφικά τοπία. Τα σημεία όπως τα Christine Falls και Silver Falls παρέχουν τόσο μεγάλες πεζοπορίες όσο και ανταμείβοντας τοπία. Μπορείτε ακόμη να μείνετε νύχτα στο Paradise, ή σε ένα από τα campgrounds στο πάρκο. Παίρνετε ένα φυλλάδιο στην είσοδο του πάρκου για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε πράγματα που πρέπει να κάνετε.

Ocean Shores και δυτικό λιμάνι

Ενώ οι παραλίες της Ουάσιγκτον είναι σχεδόν εξίσου γνωστές ή δημοφιλείς όπως το Όρεγκον, το Ocean Shores και το West Port προσφέρουν μέρη για να απολαύσουν τον ωκεανό, να ψάξουν για ψάρεμα βαθέων υδάτων, να χτίσουν φωτιά στην ακτή και πολλά άλλα. Και οι δύο παραλίες έχουν κάποια καταστήματα και εστιατόρια, αλλά δεν είναι τόσο ανεπτυγμένες όσο οι παραλίες του Όρεγκον. Η Ουάσιγκτον έχει επίσης πολλές ανεπτυγμένες παραλιακές πόλεις σε απόσταση οδήγησης από τις ωκεανικές ακτές, καθώς και το Long Beach στα νότια.

Forks, Ουάσιγκτον

Το Forks είναι γνωστό ως το σκηνικό της σειράς βιβλίων Twilight. Ενώ αυτό μπορεί να μην είναι ο καλύτερος προορισμός για κανέναν, αν είστε fan των βιβλίων ή των ταινιών, αυτό το μέρος είναι δύσκολο να νικήσει. Ολόκληρη η πόλη έχει ανέλθει με την ευκαιρία της αναδημιουργίας των ρυθμίσεων των ιστοριών στο πραγματικό Life-Forks High School, το νοσοκομείο του Carlisle, το σπίτι της Bella και πολλά άλλα.

Ειδικά καταστήματα έχουν επίσης αναδυθεί, ώστε να μπορείτε να φέρετε στο σπίτι όλα τα προϊόντα Twilight που η καρδιά σας θα μπορούσε ποτέ να επιθυμεί. Βρίσκεται στην Ολυμπιακή Χερσόνησο.

Leavenworth, Ουάσιγκτον

Βρίσκεται στο Cascades κατά μήκος της εθνικής οδού 2, Leavenworth είναι μια χαριτωμένη μικρή βαυαρική πόλη σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη πόλη στην Ουάσινγκτον. Απολαύστε γερμανικό πολιτισμό, φαγητό και εκδηλώσεις σε αυτό το ατμοσφαιρικό ορεινό θέρετρο. Ακόμα κι αν οι ρίζες αυτής της πόλης δεν είναι αυθεντικά γερμανικά, ίσως να είναι.

Mt St Helens

Το 1980, το όρος St Helens κυριολεκτικά έσκασε την κορυφή του. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα βουνά στο Βορειοδυτικό και είναι μόλις 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το Tacoma. Καθώς απενεργοποιείτε το I-5 και κατευθυνθείτε στην περιοχή του εθνικού πάρκου, υπάρχουν σημεία στάσης κατά μήκος του δρόμου που προσφέρουν θέα στο βουνό και όλο και πιο εμπεριστατωμένες πληροφορίες για το βουνό. Παρατηρήστε επίσης τα πεσμένα δέντρα και τα δέντρα που τραγουδούσαν στην έκρηξη.

Ολυμπιακό Εθνικό Πάρκο

Το Ολυμπιακό Εθνικό Πάρκο είναι μια τεράστια και άγρια ​​δασική περιοχή που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της Ολυμπιακής Χερσονήσου. Η επίσκεψη σε αυτήν την περιοχή μπορεί να συνεπάγεται οτιδήποτε από την απλή οδήγηση του βρόχου γύρω από το δάσος μέχρι το κάμπινγκ και την πεζοπορία μέσα σε αυτό. Ένα εντυπωσιακό 95% χαρακτηρίζεται ως ερημιά εδώ, και το οικοσύστημα περιλαμβάνει παραλίες, τροπικό δάσος, ποτάμια και πολλά άλλα.

Νήσοι Σαν Χουάν

Τα νησιά του Σαν Χουάν είναι προσβάσιμα από το Σιάτλ, το Anacortes και το Bellingham μέσω πορθμείων και προσφέρουν δροσερές αποδράσεις με μερικά μοναδικά πράγματα να κάνουν. Η παρακολούθηση φαλαινών είναι μεγάλη εδώ καθώς οι φάλαινες Orca συχνάζουν αυτή την περιοχή. Μπορείτε να βγείτε έξω στο νερό μέσω καγιάκ ή βάρκα, ή μερικές φορές ακόμη και τα σημεία από τις ακτές. Χαριτωμένες πόλεις όπως το Παρασκευή Χάρμπορ είναι ιδανικά μέρη για διαμονή, αλλά υπάρχουν και πολλά εντελώς ανεξερεύνητα νησιά όπως το νησί Guemas όπου μπορείτε πραγματικά να επικοινωνήσετε με τη φύση.

Πόρτλαντ, Όρεγκον

Πόρτλαντ, Όρεγκον, είναι από δύο έως τρεις ώρες με το αυτοκίνητο από το Τακόμα. Η ατμόσφαιρα σε αυτή την πόλη είναι δροσερή και χαλαρή και οι κάτοικοι είναι περήφανοι για την ιδιοτροπία τους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το Πόρτλαντ είναι ότι μπορείτε να παρκάρετε και να πάρετε το MAX και lightrail γύρω από πολλές από τις δημοφιλείς περιοχές της πόλης δωρεάν και η πόλη είναι επίσης πολύ walkable.

Μεγάλα μέρη για να επισκεφθείτε και να ξεκουραστούν περιλαμβάνουν την πλατεία Pioneer, το Tom McCall Waterfront Park, τα πολλά αξιοθέατα του Washington Park και την αγορά του Σάββατο. Φυσικά, φροντίστε επίσης να μην χάσετε το Voodoo Donuts.

Παραλίες του Όρεγκον

Ενώ τα περισσότερα από αυτά χρειάζονται περισσότερο από τρεις ώρες για να φτάσετε, αξίζει να επισκεφθείτε. Οι παραλίες κάνουν την ακτή εδώ και εξυπηρετούν μια ποικιλία εμπειριών. Τα σημεία όπως το Newport και η Seaside είναι τέλεια αν θέλετε περισσότερα πράγματα να κάνετε, ενώ μέρη όπως η Cannon Beach είναι καλύτερα αν θέλετε καθαρή φυσική ομορφιά.

Ανατολική Ουάσιγκτον

Η Ανατολική Ουάσινγκτον μπορεί να είναι τόσο μικρή όσο λίγες πάνω από δύο ώρες για να φτάσετε και μέχρι πέντε ή έξι, αν αναδυθείτε στα ανατολικά σύνορα του κράτους. Υπάρχουν πολλά, πολλά μέρη για να πάτε για ένα Σαββατοκύριακο πάνω από τα βουνά. Λίγα από αυτά περιλαμβάνουν τη λίμνη Chelan, τη λίμνη Moses, την Yakima, τη Walla Walla και το Spokane.

Βανκούβερ, π.Χ.

Βανκούβερ, Βρετανική Κολούμπια, είναι λιγότερο από τρεις ώρες από το Tacoma μέσω I-5. Αυτή είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη με φανταστικά καταστήματα, μουσεία και αξιοθέατα παγκόσμιας κλάσης, όπως η Γέφυρα Suspension Capilano και το Ενυδρείο του Βανκούβερ. Επίσης σε κοντινή απόσταση είναι ένα φανταστικό μέρος για να πάει σκι που ατού σε οτιδήποτε θέση στην Ουάσιγκτον-Ουιστλέρ.

Βικτώρια, π.Χ.

Η Βικτώρια, Βρετανική Κολούμπια, δεν απέχει πολύ από το Βανκούβερ και είναι προσβάσιμη από την Ουάσινγκτον μέσω πορθμείου από το Port Angeles. Αυτή η πόλη είναι γνωστή για να είναι αρκετά παλιό κόσμο με βαρύτερη βρετανική επιρροή από το Βανκούβερ. Πάρτε το υψηλό τσάι στο Empress Hotel, επισκεφθείτε τους όμορφους κήπους Butchart, ή κάντε μια βόλτα στην όμορφη περιοχή της Παλιάς Πόλης.