Τα έξι καλύτερα αρτοποιεία στο Tacoma

Τοποθεσίες για να βρείτε Sweet και Savory Baked Treats στο Tacoma

Τα αρτοποιεία Tacoma κυμαίνονται από χαριτωμένα μικρά καταστήματα cupcake έως καταστήματα ειδών ντόνατ σε κέικ στούντιο όπου μπορείτε να βρείτε εκπληκτικά όμορφα γαμήλια κέικ. Ορισμένα τοπικά αρτοποιεία είναι ακριβώς αυτό - ένα μέρος για να παραγγείλετε ένα κέικ για μια περίσταση και να είστε στο δρόμο σας. Άλλοι διαθέτουν χώρο καφέ και νόστιμα αρτοσκευάσματα όπου μπορείτε να θαυμάσετε τις νόστιμες λιχουδιές, να επιλέξετε την περιπέτεια σας και στη συνέχεια να κάθονται με ένα φλιτζάνι καφέ (το Corina Bakery είναι ιδανικό για ένα χαλαρό πρωινό ή ένα απογευματινό κέικ).

Αν θέλετε κάτι μερικά βήματα από το Cinnabon, αυτά τα μέρη είναι για σας!

Corina Bakery

Το Corina Bakery είναι το τέλειο παντοειδές αρτοποιείο, ιδανικό για ένα περίπατο ή για να παραγγείλετε το επόμενο κέικ. Τα καλλιτεχνικά και νόστιμα κέικ έρχονται σε μια ποικιλία γεύσεων, μερικές από τις πιο δροσερές είναι η λεμόνι καρύδα, το αγαπημένο του βασιλιά (κέικ μπανάνας, παγωμένο φυστικοβούτυρο και σοκολάτα ganache), και το Αζτέκων (κέικ σοκολάτας με κανέλα, καγιέν και τζίντζερ) . Αλλά Corina ξεπερνά τα κέικ εκδήλωση και είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να σταματήσει και να καθίσει. Διαθέτουν χώρο καθιστικού στο μπιστρό που βρίσκεται κοντά στο Wright Park στην 6η Λεωφόρο . Πολλές γλυκές απολαύσεις περιμένουν, αλλά και κάποιες νόστιμες. Τα scones, τα cupcakes, τα μπισκότα, οι πίτες και τα ψωμιά είναι μερικά από αυτά που έχουν εδώ. Οι επιλογές γλουτένης, βέγανης και χαμηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη είναι όλες διαθέσιμες, καθιστώντας αυτό το ένα από τα λίγα αρτοποιεία στο South Sound, όπου δεν αφέθηκαν όσοι έχουν διατροφικούς περιορισμούς.

Το φούρνο είναι επίσης δίπλα στο The Grand, γι 'αυτό είναι μια ιδανική νυχτερινή κούπα και μια ταινία!

Τοποθεσία: 510 6η Λεωφόρος, Tacoma, WA 98402

Γεια σου Cupcake

Βρίσκεται στο κέντρο της λεωφόρου Pacific, πολύ κοντά στην πανεπιστημιούπολη UW - Tacoma, το Hello Cupcake Tacoma έχει όλα όσα πρέπει να έχει ένα κατάστημα cupcake - είναι πραγματικά χαριτωμένο, τα cupcakes είναι όλα παρατάσσονται πίσω από μια θήκη από γυαλί για να ξεγελάσετε και υπάρχουν κάποιες καλές οι άνθρωποι παρακολουθούν από το μεγάλο παράθυρο.

Γεια σας Cupcake δεν προσφέρει πολύ πέρα ​​από cupcakes και μερικά ποτά, αλλά αυτή είναι η ομορφιά αυτού του τόπου. Οι γεύσεις cupcake περιλαμβάνουν τα βασικά της σοκολάτας και της βανίλιας σε μερικούς συνδυασμούς μαζί με το κόκκινο βελούδο, το κέικ καρότων, την καρύδα και τις εποχιακές ειδικές γεύσεις όπως η λεμονιά ή ροζ σαμπάνια. Το πραγματικό kicker στο Hello Cupcake είναι τα παγωτά-χειροποίητα βουτυρογάλακτα. Είναι πλούσιοι και απολαυστικοί.

Τοποθεσία: 1740 Pacific Avenue, Tacoma, WA 98402

Διασημότητες Cake Studio

Το Celebrity Cake Studio είναι το μέρος όπου μπορείτε να πάτε για γιορτές και επιδόρπια για γάμο και άλλα γεγονότα - ψηφίστηκε το Best Wedding Cakes από τη νικήτρια Ουάσιγκτον Ουάσιγκτον από το King5 το 2008, το 2009 και το 2010. Βρίσκεται στην πλατεία Freighthouse κοντά στο Tacoma Dome. πιθανώς τα πιο καλλιτεχνικά κέικ που θα βρείτε στο Tacoma. Τα κέικ γάμου και άλλων εκδηλώσεων έρχονται σε μια μεγάλη ποικιλία από δροσερές γεύσεις, από τα πρότυπα μέχρι το λεμόνι, το ασβέστη, την βόγκη σοκολάτα και το κόκκινο βελούδο χωρίς γλουτένη. Τα γεμιστά και τα παγωτά του κέικ κυμαίνονται επίσης από το πρότυπο μέχρι το καταπληκτικό, με τα Kahlua, passionfruit και belgian truffle μεταξύ των πιο μοναδικών. Το φούρνο κατασκευάζει επίσης μια σειρά μεμονωμένων επιδορπίων, συμπεριλαμβανομένων πολλών γεύσεων από πεντικιούρ, μίνι γαμήλια κέικ και τάρτες.

Θέση: 602 E 25th St # 2, Tacoma, WA 98421

Μητροπολιτική Αγορά

Η μητροπολιτική αγορά είναι μια περιφερειακή αλυσίδα παντοπωλείου, αλλά το αρτοποιείο τους μπορεί να δώσει σχεδόν σε κάθε φούρνο μια διαδρομή για τα χρήματά της. Μερικά από τα στοιχεία τους προέρχονται από τοπικά ή και διεθνή αρτοποιεία, επεκτείνοντας την επιλογή. Τα ψωμιά από το Παρίσι, τα μπισκότα από έναν τοπικό αρτοποιό, ή το μπρι και το μπριότσε ψημένο στο χώρο του ξενοδοχείου είναι όλα μόνο κάποια από την επιλογή εδώ. Προσφέρουν επίσης cupcakes και whoopee πίτες που ταιριάζουν όμορφα με μια ηλιόλουστη μέρα στο εξωτερικό καθιστικό τους. Η Met Market βρίσκεται στο Proctor και είναι ιδανική για υπαίθρια καθίσματα.

Τοποθεσία: 2420 North Proctor Street, Tacoma, WA 98406

Dolce Si Sicilian αρτοποιίας και καφέ

Αν ψάχνετε για ένα φούρνο ευρωπαϊκού τύπου ακριβώς στο Tacoma, αυτό είναι το φούρνο για εσάς. Το Dolce Si Sicilian, που βρίσκεται στο Point Ruston, προσφέρει ένα μείγμα γλυκών και αλμυρών γλυκών καθώς και κέικ, αλλά δεν είναι κάτι σαν αυτό που θα βρείτε σε άλλα αρτοποιεία της περιοχής.

Όπως μπορεί να προτείνει το όνομα του αρτοποιείου, η εστίαση εδώ είναι η ιταλική, και συγκεκριμένα η Σικελία. Δοκιμάστε μια σικελική ειδικότητα που ονομάζεται Diplomat, μια τετράγωνη και ζαχαρωμένη ζύμη. Ή δοκιμάστε το Cipolline, ένα νόστιμο ζυμαρικά γεμισμένο με ζαμπόν, τυρί, ντομάτα και κρεμμύδια.

Τοποθεσία: 5005 Main Street, Σουίτα 105, Tacoma, WA 98407

Θρυλικά Ντόνατς

Το Legendary Donuts είναι ένα κατάστημα ντόνατς με φούρνο αρτοποιίας. Το ίδιο το κατάστημα διαθέτει μπουτίκ ατμόσφαιρα με μοβ τοίχους και κρυστάλλινους πολυελαίους. Η θήκη είναι γεμάτη με ψημένα και τηγανητά έργα τέχνης γεμάτα με μοναδικές γεύσεις. Από τα Snickers Donuts μέχρι τα ζεστά fudge sundae donuts και πέρα, τα Legendary Donuts είναι έξω για να εντυπωσιάσουν. Μπορείτε ακόμη να παραγγείλετε πύργους ντόνατς, γιγάντια ντόνατς ή ντόνατς "κέικ φύλλων" (διάφορα ντόνατς διατεταγμένα σε σχήμα κέικ και παγωμένα).

Τοποθεσία: 2602 6η Λεωφόρος, Tacoma, WA 98406