Τι πρέπει να κάνετε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Tacoma;

Ιδέες για ρομαντικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Tacoma για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το Tacoma έχει μια ρομαντική πλευρά-μπαίνει σε χαριτωμένα μέρη του κέντρου ή βρίσκεται κατά μήκος της Waterfront, θα βρείτε πολλά πράγματα να κάνουμε στο Tacoma για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε κάθε γωνιά. Ανεξάρτητα από το γούστο σας ή αν είστε εκ των προτέρων σχεδιαστής ή διασκεδαστής τελευταίας στιγμής, υπάρχει μια ρομαντική βραδιά για εσάς και το γλυκό σας να απολαύσετε.

Και αν το Tacoma δεν είναι πάντα αρκετό, μια μισή ώρα βόλτα με το αυτοκίνητο ανοίγει όλες τις πολλές ρομαντικές επιλογές ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στο Σιάτλ .

Ρομαντικά εστιατόρια στο Τακόμα

Ενώ η ιδέα ενός ρομαντικού εστιατορίου ποικίλλει από ζευγάρι σε ζευγάρι, υπάρχουν μερικές επιλογές όπου απλά δεν μπορεί να πάει στραβά. Τα κορυφαία ρομαντικά εστιατόρια στο Tacoma περιλαμβάνουν το οικείο και νόστιμο Indochine και το Pacific Grill, και οι δύο που βρίσκονται στην οδό Pacific Avenue στο κέντρο της πόλης. Η ατμόσφαιρα της Indochine είναι ιδιαίτερα ρομαντική, με καμπίνες από σκληρό ξύλο, κουρτίνες, εκτεθειμένο τούβλο και ένα σιντριβάνι στο κέντρο του εστιατορίου. Αν θέλετε μια αναβαθμισμένη εμπειρία, το El Gaucho είναι το μέρος για να δείτε, ενώ δίπλα από το The Melting Pot είναι ακόμα μια δημοφιλής επιλογή στο κέντρο της πόλης.

Αν σας αρέσουν τα εστιατόρια με θέα, Stanley και Seaforts, που κρέμονται ψηλά πάνω από την πόλη, είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή. Το Stanley και το Seaforts είναι κλασικό, λίγο παλιομοδίτικο και έχει υπηρεσία που θα κάνει το βράδυ σας να νιώθει ξεχωριστό. Κάθε εστιατόριο με θέα βλέπει καλά στο ρομαντισμό και υπάρχουν πολλά σημεία με υπέροχη θέα στο νερό στο Tacoma, ειδικά εκείνες που βρίσκονται κατά μήκος της προκυμαίας Ruston Way.

Εάν θέλετε κάτι λίγο πιο ήσυχο και όχι τόσο ακριβό, ίσως κοιτάξτε στην περιοχή Proctor στο North Tacoma, η οποία διαθέτει επιλογές όπως το ιταλικό εστιατόριο Pomodoro, το Europa Bistro και το La Fondita. Ή για κάτι λίγο διαφορετικό, ξεκινήστε τη μέρα σας με πρωινό σε ένα από τα καλύτερα σημεία του Tacoma για πρωινό .

Tacoma Waterfront

Ναι, είναι λίγο κρύο έξω τον Φεβρουάριο, αλλά ακόμα περισσότερο λόγος για να κάνετε μια βόλτα κατά μήκος του νερού - θα είστε πιθανώς ένα από τα μοναδικά ζευγάρια σε αυτό το συχνά γεμάτο πεζοδρόμιο. Αν πάρετε πάρα πολύ ψυχρός, πάπια σε ένα από τα εστιατόρια που βρίσκονται εδώ. Επιλέξτε από φτηνότερες επιλογές όπως η RAM ή το Chowder House του Duke, ειδικά εάν μια μπύρα και ένα μπιφτέκι είναι η ιδέα σας για ρομαντισμό ή χτύπησε ένα από τα εστιατόρια θαλασσινών, αν θέλετε να απολαύσετε κάτι λίγο πιο εκλεπτυσμένο. Οι επιλογές περιλαμβάνουν το κατάστημα αστακών, τα φώτα CI Shenanigan ή το Harbour Lights.

Πηγαίνετε σε μια παρουσίαση

Υπάρχουν λίγες καλύτερες αντιστοιχίες από το δείπνο και μια επίδειξη. Συνδυάζοντας μια παράσταση σε ένα από τα θέατρα του Tacoma με δείπνο στο κέντρο της πόλης ή σε κοντινή Λεωφόρο μπορεί να είναι ένας σίγουρος τρόπος για να κερδίσετε πάνω από μια καρδιά ή τουλάχιστον να διασκεδάσετε την ημερομηνία σας για μια βραδιά. Η περιοχή του θεάτρου επικεντρώνεται γύρω από τον 9ο και το Broadway και περιλαμβάνει το θέατρο Pantages, το θέατρο Rialto και το θέατρο στην πλατεία. Κάθε συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, μπορείτε να βρείτε μιούζικαλ, δράματα και μουσικές παραστάσεις. Τα θέατρα συχνά προσφέρουν πακέτο που συνδυάζει δείπνο και παράσταση για ελαφρώς καλύτερη τιμή.

Το Tacoma Musical Playhouse στο απώτατο δυτικό άκρο της 6ης Λεωφόρου είναι μια άλλη επιλογή. Αν και είναι μικρότερο θέατρο, οι εμφανίσεις του είναι υψηλού επιπέδου και συχνά μοιράζονται ερμηνευτές με το θέατρο 5th Avenue στο Σιάτλ.

Περιήγηση στο κέντρο της πόλης

Μια άλλη επιλογή για να βγείτε έξω και για να κάνει μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης Tacoma. Αυτό μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να συμπληρώσετε άλλες δραστηριότητες της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αν και οι δύο απολαμβάνουν να είναι σε εξωτερικούς χώρους ή να βλέπουν δημόσια έργα τέχνης. Περάστε ένα φιλί στη Γέφυρα του Γυαλιού, ενώ απολαμβάνετε τη θέα του Tacoma, του Puget Sound και του Mt.Rainier (εφ 'όσον δεν είναι πολύ θολό).

Πάρτε μια ταινία

Μπορείτε πάντα να χτυπήσετε ένα blockbuster σε ένα από τα πολλά θέατρα του Tacoma. Το Cinemark στο Point Ruston είναι το μεγαλύτερο κινηματογραφικό θέατρο στο Tacoma και έχει ένα εγγενές ρομαντικό περιβάλλον, ακριβώς δίπλα στο νερό και περιβάλλεται από εστιατόρια και υπέροχες θέσεις για μια βόλτα. Οι επόμενοι κοντινότεροι μεγαλύτεροι κινηματογράφοι βρίσκονται στο Lakewood Towne Centre και το Regal στην οδό 84th Street.

Αλλά αν θέλετε να απολαύσετε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, κοιτάξτε σε πιο μοναδικούς κινηματογράφους-Tacoma έχει δύο.

Το Blue Mouse Theatre βρίσκεται στην περιοχή Proctor στο North Tacoma και συνήθως έχει μια ταινία την εβδομάδα σε ευχάριστα προσιτή τιμή (κάτω από $ 10). Η άλλη επιλογή σας είναι ο Grand Cinema, κοντά στην περιοχή του θεάτρου. Το Grand έχει συνήθως πρωτοποριακές και ανεξάρτητες ταινίες για πιο γλυκιά ελιγμούς.