Άνοιξη ταξιδεύει στο Τέξας

Υπάρχει άφθονο να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια της εαρινής περιόδου

Το Τέξας προσφέρει στους ταξιδιώτες της άνοιξης μια πλήρη φιλοφρόνηση δραστηριοτήτων. Στην πραγματικότητα, κατά καιρούς σχεδόν φαίνεται ότι συμβαίνει πάρα πολύ σε ολόκληρη την πολιτεία. Αλλά, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει κάτι για όλους κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης περιόδου.

Για αρχάριους, πολλά φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο. Παράκτια γεγονότα όπως Oysterfest της Fulton, εκδηλώσεις κληρονομιάς όπως το Ιρλανδικό Φεστιβάλ του Βόρειου Τέξας και το Φεστιβάλ Κληρονομιάς Nederland θα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του ημερολογιακού ανοιξιάτικου γεγονότος.

Μουσικές εκδηλώσεις όπως η Νότια από το Southwest του Austin Festival και τα γεγονότα zany, όπως το Sweetwater's Rattlesnake Roundup είναι επίσης πλακόστρωτα. Παρόλο που ξεκίνησε ως ένα οδυνηρό μικρό φεστιβάλ μουσικής, το South By Southwest έχει αυξηθεί σε τρομακτικές αναλογίες και πραγματικά κυριαρχεί στην σκηνή του φεστιβάλ άνοιξης στο Τέξας. Στην πραγματικότητα, έχει γίνει ένας προορισμός στον εαυτό της.

Φυσικά, καθώς οδηγείτε ανάμεσα σε περιοχές του κράτους , δεν θα μπορείτε να αγνοήσετε τα υπέροχα αγριολούλουδα που καλύπτουν τις εθνικές οδούς. Εκτός από το να βλέπετε τα λουλούδια καθώς επιταχύνετε το διακρατικό, υπάρχουν πολλά φεστιβάλ λουλουδιών όλη την άνοιξη. Αλλά, χωρίς αμφιβολία, το λουλούδι που προσελκύει περισσότερο στο Τέξας είναι το bluebonnet, το επίσημο λουλούδι της πολιτείας του Τέξας. Καθ 'όλη την άνοιξη, τα πεδία των ανθισμένων μπλε βότσαλα μπορούν να φανούν σε όλη την πολιτεία, κυρίως στην κομητεία της Ουάσινγκτον και στην περιοχή του Texas Hill Country.

Η άνοιξη είναι επίσης μια αγαπημένη εποχή για birders στο Τέξας.

Το Galveston Feather Fest είναι ένα από τα πρώτα φεστιβάλ πουλιών την άνοιξη, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα περιστατικά πουλιών όλη την άνοιξη. Σοβαρές πουλί μπορεί επίσης να θελήσουν να εξετάσουν την προσπάθεια να δουν το κοπάδι των κοριτσιών γερανών που χειμώνουν στην περιοχή Rockport προτού να κατευθυνθούν βόρεια για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Μπορούν επίσης να θέλουν να περάσουν λίγο χρόνο περιοδεύοντας το Great Texas Coastal Birding Trail - το οποίο δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν κυριολεκτικά εκατοντάδες είδη πουλιών κατά μήκος του.

Σε γενικές γραμμές, η άνοιξη είναι μια υπέροχη στιγμή για να είναι σε εξωτερικούς χώρους στο Τέξας. Είτε πρόκειται να κάνετε κάποια ψάρεμα, να κάνετε μια βόλτα σε ένα από τα πολυάριθμα κρατικά πάρκα του Τέξας ή σε μια σειρά από άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανοιξιάτικης περιόδου στο Lone Star State.