Περιποιηθείτε τον εαυτό σας: Επίπεδο θυρωρού στα ξενοδοχεία

Εντατικοποιήστε τις διακοπές σας με την αναβάθμιση των καταλυμάτων σας

Ανεξάρτητα από το πού σχεδιάζετε τις διακοπές σας φέτος, μπορείτε να κάνετε ένα επιπλέον ξεχωριστό ταξίδι, αναβαθμίζοντας τα διανυκτερεύοντα σας καταλύματα σε επίπεδο θυρωρού υπηρεσιών.

Γενικά, ένα ξενοδοχείο που προσφέρει αίθουσα θυρωρού έχει έναν ολόκληρο όροφο (ή ένα τμήμα του ορόφου) που λαμβάνει ειδικές υπηρεσίες και ανέσεις. Αυτά τα προνόμια μπορεί να περιλαμβάνουν φύλλα και μαξιλάρια υψηλής ποιότητας, χώρο υποδοχής με δωρεάν ποτά και φυσικά ένα ειδικό θυρωρείο για να σας βοηθήσει με αιτήματα.

Το κόστος ποικίλλει ευρέως ανά ξενοδοχείο, αλλά μπορείτε να περιμένετε να πληρώσετε περίπου 50% πάνω από τις κανονικές τιμές για ένα δωμάτιο σε επίπεδο θυρωρού. Οι διαθέσιμες ανέσεις ποικίλλουν επίσης ανά ξενοδοχείο, επομένως πρέπει να συγκρίνετε τις πολιτικές διαφορετικών εταιρειών, επισκεπτόμενοι τους ιστοχώρους τους πριν κάνετε κράτηση.

Διαφορετικά οφέλη: Επιλέγοντας το καλύτερο ξενοδοχείο

Παρόλο που δεν υπάρχουν όλα τα ξενοδοχεία με υπηρεσίες θυρωρού, τα δημοφιλή καταλύματα αλυσίδας και τα ειδικά θέρετρα όπως το Marriot, το Westgate, το Doubletree και το Hilton Resorts προσφέρουν χαρακτηριστικά αυτά τα αναβαθμισμένα δωμάτια με ποικιλία διαφορετικών προνομίων.

Για παράδειγμα, το Doubletree προσφέρει ένα θυρωρείο lounge με πρωινό, ποτά και ορεκτικά. Στα δωμάτια, περιλαμβάνονται όλα τα extras όπως ένα πιστολάκι για τα χτυπήματα, καφετιέρα, σιδερώστρα, δωρεάν φόρεμα και εφημερίδα.

Το θυρωρείο σε ορισμένα ξενοδοχεία, όπως το Westgate Las Vegas Resort & Casino, περιλαμβάνει επίσης καλύτερη θέα από το δωμάτιό σας, τοποθετώντας τα δάπεδα του θυρωρού υψηλότερα (25ος και 26ος όροφος στο Westgate) ή πρόσβαση σε ειδικά σαλόνια αποκλειστικά για τους φιλοξενούμενους .

Τα ξενοδοχεία δεν είναι τα μόνα καταλύματα που προσφέρουν αυτό το αποκλειστικό επίπεδο εξυπηρέτησης και παροχών, μερικές κρουαζιέρες όπως το Regent Seven Seas Cruises επιτρέπουν στους επισκέπτες να αναβαθμίσουν τα δωμάτιά τους για να συμπεριλάβουν ανέσεις σε επίπεδο θυρωρού. Τα Perks on Regent περιλαμβάνουν ιδιωτικές βεράντες, δυνατότητα για κράτηση ειδικών δωματίων με καλύτερα φύλλα και περισσότερο χώρο, ακόμη και ένα προσωπικό μπάτλερ για τους επισκέπτες που διαμένουν στο Penthouse Suites και ψηλότερα.

Προφίλ θυρωρού: Το Grand Floridian Resort

Ενώ υπάρχουν εκατοντάδες ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που προσφέρουν καλύτερη εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες που πληρώνουν λίγο επιπλέον, ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε τι μπορείτε να περιμένετε από την αναβάθμιση του δωματίου σας είναι να πάρετε μια σε βάθος ματιά στα προνόμια ενός συγκεκριμένου ξενοδοχείου.

Αναβαθμίζοντας το δωμάτιό σας στο Grand Floridian Resort κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Walt Disney World, για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει μια ποικιλία πλεονεκτημάτων που θα κάνουν το ταξίδι σας στην πιο ευτυχισμένη θέση στη γη πιο μαγικό.

Η υπηρεσία θυρωρείου βρίσκεται στον τρίτο, τέταρτο και πέμπτο όροφο του θέρετρου, με ιδιωτικό check-in για τους φιλοξενούμενους στο τρίτο όροφο. Αφού κάνετε check in στο δωμάτιό σας, το κλειδί σας θα σας δώσει πρόσβαση σε ένα ειδικό Concierge Lounge στον πρώτο όροφο, το οποίο σερβίρει γεύματα και σνακ όλη την ημέρα που περιλαμβάνονται στην τιμή της αναβάθμισής σας.

Ανεξάρτητα από το ποια ώρα θα κατευθυνθείτε στο Concierge Lounge, θα βρείτε ένα υπέροχο σνακ ή γρήγορο γεύμα σε αυτό το ιδιαίτερο σαλόνι, ξεκινώντας με ένα ευρωπαϊκό πρωινό που περιλαμβάνει δημητριακά, πλιγούρι βρώμης, ντόνατς, αρτοσκευάσματα, γιαούρτι, καφέ και χυμούς. Για μεσημεριανό γεύμα, το Lounge σερβίρει σάντουιτς με μικρά δάχτυλα και λαχανικά και υπάρχει ακόμα ένα σνακ τα μεσάνυχτα που περιλαμβάνει εκλεκτά σοκολάτας και καρδιές, αλλά το κύριο σημείο της υπηρεσίας φαγητού του Lounge είναι το δείπνο.

Κάθε βράδυ, το Concierge Lounge σερβίρει δείπνο για όλους τους αναβαθμισμένους επισκέπτες που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν. Το δείπνο περιλαμβάνει εξάπλωση ειδικών από ένα από τα τέσσερα γκουρμέ εστιατόρια του ξενοδοχείου, quiche, τυριά και κροτίδες, κρασί και αναψυκτικά.

Παρόλο που το Grand Floridian δεν έρχεται με προσωπικό θυρωρείο, μπορείτε να επισκεφτείτε την αποκλειστική υπηρεσία εξυπηρέτησης στον τρίτο όροφο για βοήθεια με κρατήσεις κρατήσεων σε εστιατόρια και παραστάσεις στα πάρκα καθώς και διάφορες άλλες εργασίες που μπορεί να χρειαστεί να κάνετε στις διακοπές σας, όπως να στείλετε επιστολές ή να καθαρίσετε τα ρούχα σας από τη Δευτέρα.