Επιλέξτε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μια υπέροχη θέα στο επόμενο ταξίδι σας

Τι να μην παραβλέψετε όταν κάνετε κράτηση

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη διαμονή σε ένα ξενοδοχείο ή ένα θέρετρο σε διακοπές μπορεί να είναι η κατοχή ενός δωματίου με υπέροχη θέα. Η επιλογή μιας τέτοιας μονάδας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά μεταξύ διαμονής σε ένα λειτουργικό δωμάτιο και ενός με τον παράγοντα "wow" που παίρνει σχεδόν την αναπνοή σας την πρώτη φορά που ανοίγετε την πόρτα.

Είναι βάλσαμο για να σηκωθεί το πνεύμα το πρωί, να ρίξει ανοιχτά τις κουρτίνες και να πάρετε μια θέα στον ωκεανό χωρίς εμπόδια μεταξύ της οπτικής σας γραμμής και του μπλε ορίζοντα.

Ομοίως, η θέα από ξενοδοχεία της πόλης από τη Νέα Υόρκη στο Τόκιο - ειδικά όταν το δωμάτιό σας βρίσκεται σε ψηλό όροφο - μπορεί να σας μαγέψει και να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είστε στην κορυφή του κόσμου όταν παρατηρείτε την σάρωση μιας νέας πόλης κάτω από το παράθυρο.

Δυστυχώς, δεν δημιουργούνται εξίσου όλες οι προβολές δωματίων. Έχοντας γίνει ο παραλήπτης των προβολών, βλέποντας μια τράπεζα κλιματιστικών, ακόμη και μια άποψη με βρύα που καλύπτεται από βρύα , εφιστώ στην προσοχή σας μερικές από τις επιλογές που οι ξενοδόχοι διαφημίζουν παρακάτω.

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανείς ότι όσο καλύτερη είναι η θέα από το δωμάτιό σας, τόσο περισσότερο θα κοστίσει. Ωστόσο, αν ταξιδεύετε στο μήνα του μέλιτος ή σε μια ρομαντική απόδραση, δεν είναι καιρός να σβήσετε.

Τι υπάρχει στην προβολή

Αυτές είναι από τις πιο συνηθισμένες περιγραφές δωματίων που πιθανόν να συναντήσετε. Σημειώστε ότι παρουσιάζονται κατά σειρά επιθυμιών, οπότε επιλέξτε από πάνω προς τα κάτω:

Τώρα δείτε εδώ

Την επόμενη φορά που θα κάνετε κράτηση σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, μην ρωτήσετε μόνο "Ποιο είναι το ποσοστό;" - ρωτήστε "Ποια είναι η άποψη;" πολύ. Είναι απολύτως λογικό να ρωτήσετε αν μπορείτε να επιθεωρήσετε την άποψη πριν συμφωνήσετε να καταλάβετε ένα δωμάτιο.

Σημειώστε ότι τα δωμάτια με την καλύτερη θέα βρίσκονται συχνά σε μια γωνιά ενός ξενοδοχείου ή θέρετρου.

Συμβουλή: Ελέγξτε τη θέα μόλις κάνετε check in. Αν δεν είναι αυτό που πληρώσατε, ή βλέπετε γερανούς ή άλλα στοιχεία κατασκευής ή απλώς βρείτε την θέα ανεπιθύμητη, ζητήστε να μεταβείτε σε άλλο δωμάτιο. Αν το έκανα στην αίθουσα με την κρυπτογραφία, δεν θα είχα μείνει όλη τη νύχτα, δαγκώνοντας τα νύχια μου ....