Οδηγός Γονέων στις Απόκριες Τρομοκρατίας της Universal Orlando

Τα παιδιά σας αγαπούν ταινίες τρόμου, στοιχειωμένες ώρες και αποκριές; Στη συνέχεια, θα αγαπούσαν τις αποκριές νύχτες φρίκης, οι οποίες αντλούν πάνω από μισό εκατομμύριο επισκέπτες στο Universal Orlando κάθε πτώση και είναι η πρώτη εκδήλωση του έθνους αποκριών.

Αν και αυτό το γεγονός δεν είναι σίγουρα για τα μικρά παιδιά , το κύριο γεγονός PG-13 είναι ένας τόνος διασκέδασης για εφήβους, νεαρούς ενήλικες και ενήλικες όλων των ηλικιών. Πριν από μερικά χρόνια, η έφηβη και εγώ είχαμε μια έκρηξη στο HHN.

Ενώ είδαμε μερικά παιδιά δεκαεπτά στην εκδήλωση, ήταν λίγα και μακριά.

Εδώ είναι ένα γρήγορο αστάρι για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το γεγονός.

Πότε και πού συμβαίνουν οι αποκριές νύχτες τρόμου;

Ημερομηνίες για το 2017: Επιλογή διανυκτερεύσεων 15 Σεπτεμβρίου-4 Νοεμβρίου 2017

Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα μέσα σε αρκετές εβδομάδες που οδηγούν στο Halloween στο Universal Studios Florida, ένα από τα δύο θεματικά πάρκα στο Universal Orlando. (Το δεύτερο πάρκο Orlando του Universal, νησιά περιπέτειας , είναι ανοιχτό ως συνήθως.) Πρόκειται για ένα βράδυ μόνο γεγονός που απαιτεί ένα ειδικό εισιτήριο που μπορεί να αγοραστεί χωριστά ή να προστεθεί σε ένα κανονικό εισιτήριο ημέρας.

Υπάρχει μια ξεχωριστή νύχτα αποκριών τρόμου στο Universal Studios Hollywood στο Λος Άντζελες.

Όχι για μικρά παιδιά

Η εκδήλωση προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σκασίματος, που κυμαίνεται από τη φανταστική διασκέδαση μέχρι τον τεράστιο τρόμο. Καθώς πέφτει η νύχτα στα Universal Studios Φλόριντα, τροφοδοτείται η μυστηριώδης μουσική, οι μηχανές ομίχλης είναι ενεργοποιημένες και τα αντικειμενικά φωτιστικά τοποθετημένα δημιουργούν πολλούς σκιερούς χώρους.

Καθώς περπατάτε γύρω από το πάρκο, συναντάτε ζώνες κινδύνου που γεμίζουν με κοστούμιους ηθοποιούς που παίζουν κάθε είδους τρόμο, από κλασικά τέρατα έως ασθενείς με άσους και αλυσοπρίονο, μανιακούς κλόουν.

Αλλά εδώ είναι το πράγμα: Είναι ηθοποιούς. Είναι όλα σε καλή διασκέδαση. Οι ηθοποιοί μπορούν να (και να κάνουν) ερπυσμού δίπλα σας ή να προσπαθήσουν να πηδήσουν, αλλά δεν θα σας αγγίξουν και όλα τα όπλα είναι ψεύτικα.

Τούτου λεχθέντος, τα θεματικά στοιχειωμένα σπίτια είναι πολύ πιο τρομακτικά. Τα σκουρόχρωμα σπίτια έχουν δημιουργηθεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα franchises με την ονομασία R ("Παρασκευή 13η", "Εφιάλτης στην Elm Street", "The Purge", "Σκιάχτρο" και πολλά άλλα) και έχουν τόνους περιστροφές, στροφές και μέρη για να κρύψουν οι ηθοποιοί.

Απόκριες νύχτες τρόμου από τους αριθμούς

Πώς να ξεπεράσετε τη νύχτα

Πηγαίνετε Κυριακή-Πέμπτη. Τα πλήθη είναι μεγαλύτερα και οι γραμμές είναι πλέον τα Σαββατοκύριακα. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι υψηλότερες τις νύχτες του Σαββάτου.

Πηγαίνετε το Σεπτέμβριο ή στις αρχές Οκτωβρίου. Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται σύμφωνα με τη ζήτηση και αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες του Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο Halloween.

Προσθέστε ένα δελτίο Universal Express. Θα κοστίσει περισσότερο (εντάξει, πολύ περισσότερο) αλλά αυτό το πέρασμα ας σας παραλείψει τις κανονικές γραμμές στα σπίτια (που παίρνουν reeaaalyly μεγάλο) έτσι θα περάσετε λιγότερο χρόνο αναμονής και περισσότερο χρόνο διασκέδασης.

Συμβουλές για τρομακτικές γάτες

Πηγαίνετε νωρίς. Το HHN ανοίγει το σούρουπο. Καθώς η νύχτα συνεχίζεται και ο ουρανός σκουραίνει, οι σκιές φαίνονται πιο δυσοίωνες και οι ηθοποιοί ενθουσιασμένοι.

Κοιτάξτε τους στο μάτι. Οι ηθοποιοί αγαπούν να πάρουν μια αντίδραση. Είμαι κοροϊδεύω για τρομάδες άλμα και έτεινα να κοιτάζω με προσοχή γύρω μου καθώς περπατούσαμε μέσα από το πάρκο. Ως αποτέλεσμα, ήμουν ο τέλειος στίχος και πήρα στοχοθετημένα αρκετά. Εν τω μεταξύ, η κόρη μου είχε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της όλη την ώρα. Θα έλεγε γεια στους ηθοποιούς και έμεινε σε μεγάλο βαθμό μόνος.

Επιλέξτε σπίτια με σύνεση. Τα σπίτια κυμαίνονται από πολύ τρομακτικό έως ξεκαρδιστικό. Ενώ μερικά από τα θέματα είναι PG-13, τα περισσότερα από τα σπίτια διαμορφώνονται σε R-rated ταινίες.

Όλοι μας έχουμε κάτι που φοβίζει τα φώτα ημέρας από εμάς-σκωτσέζες, φαντάσματα, κλόουν, ζόμπι ή οτιδήποτε άλλο. Αν είστε τρομοκρατημένοι από το "Εφιάλτης στην οδό Elm" ή την "Παρασκευή 13η", αποφύγετε το σπίτι Freddy vs. Jason. Ένας καλός κανόνας: Αν αγαπάς την ταινία, μπορείς να το χειριστείς.

Η κόρη μου και εγώ είμαστε τεράστιοι οπαδοί "Walking Dead". Κατά ειρωνικό τρόπο, διαπιστώσαμε ότι το συγκεκριμένο σπίτι είναι λιγότερο τρομακτικό από κάποιους άλλους, αφού ήμασταν εξοικειωμένοι με το τόξο της ιστορίας και απασχολημένοι προσέχοντας όλες τις δημιουργικές λεπτομέρειες. Ναι, είχαμε τρομάξει οι ηθοποιοί που κρύβονται πίσω από τις γωνίες και παραμονεύουν στις σκιές, αλλά εκτιμήσαμε επίσης πόσο δροσερό ήταν ότι ο λαβύρινθος μας πήγε μέσα από γεγονότα από την προηγούμενη σεζόν της παράστασης.

Πηγαίνετε σε μια βόλτα. Μια χούφτα βόλτες και αξιοθέατα (Rip Ride Rockit, Despicable Me: Minion Mayhem, Μετασχηματιστές: Η διαδρομή 3D, Η βόλτα των Simpsons και Η εκδίκηση της μούμιας) ήταν ανοιχτά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τα τρομακτικά πράγματα, μεταβείτε σε μια περιπέτεια.

Επαναλάβετε το ίδιο σπίτι δύο φορές. Επιζήσατε ένα σπίτι; Τη δεύτερη φορά, θα ξέρετε πού κρύβονται οι ηθοποιοί και μπορείτε να εστιάσετε στις δημιουργικές λεπτομέρειες.

Πάρτε μια περιήγηση RIP. Αγαπήστε την ιδέα των στοιχειωμένων σπιτιών, αλλά φοβισμένοι από το σκοτάδι; Η Daytime Behind the Screams Tours σας δίνει μια φανταστική ματιά στο πώς η ομάδα Art & Design της Universal της Ορλάντο μετατρέπει τα μεγαλύτερα ονόματα σε φρίκη σε στοιχειωμένα σπίτια. Τα γεγονότα είναι απαλλαγμένα από κλοπές, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για φοβισμένους άλμαδες. Και, σε αντίθεση με τα σκοτεινά σπίτια, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες στην περιήγηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Επισκέφτηκε: Σεπτέμβριος 2015

Πού να μείνετε στο Universal Orlando

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Αν και δεν έχει επηρεάσει αυτήν την αναθεώρηση, πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.