Υποβολή αίτησης για είσπραξη και άντληση παροχών ανεργίας στη Φλόριντα

Τα οφέλη για την ανεργία προσφέρουν στους κατοίκους της Φλώριδας έναν τρόπο να αντιμετωπίσουν προσωρινά τα κόστη τους όταν χάνουν την απώλεια θέσεων εργασίας. Η επιλεξιμότητά σας για την είσπραξη των παροχών ανεργίας εξαρτάται κυρίως από τον τύπο απασχόλησης που έχετε κρατήσει και τον λόγο για τον διαχωρισμό από την πιο πρόσφατη εργασία σας. Μπορείτε να εισπράξετε παροχές ανεργίας εάν είστε άνεργοι ή μερικώς απασχολούμενοι. Αν ψάχνετε για μια θέση, ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε από τη λίστα με τους μεγαλύτερους εργοδότες του Μαϊάμι .



Τώρα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επίδομα ανεργίας στο διαδίκτυο. Ακολουθούν ορισμένες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα επιδόματα ανεργίας στη Φλώριδα.

Ποιες είναι οι οικονομικές απαιτήσεις για τη συλλογή των παροχών ανεργίας;

Πρέπει να έχετε εργαστεί και να κερδίσετε μισθούς κατά τα πρώτα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ημερολογιακά τρίμηνα (αρχής γενομένης τον Ιανουάριο, Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο). Αυτά τα πέντε τρίμηνα είναι γνωστά ως "περίοδος βάσης". Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, πρέπει:

Ποιες είναι οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας για την απασχόληση για την ασφάλιση ανεργίας;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, πρέπει να έχετε διαχωριστεί ακούσια από την εργασία σας για να λάβετε παροχές. Εξάλλου, αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να γίνεται για λόγους διαφορετικούς από παράπτωμα. Είστε επιλέξιμοι για παροχές αν αποζημιώσατε για μη ικανοποιητικές επιδόσεις στην εργασία, αντί για "εσκεμμένες ή ελεγχόμενες πράξεις ... οι οποίες δείχνουν σκόπιμη παραβίαση του συμφέροντος του εργοδότη". Σε ορισμένες περιορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να λάβετε παροχές εάν σταματήσετε τη δουλειά σας, μπορεί να αποδείξει ότι πληροίτε κρατικά κριτήρια.

Πόσα χρήματα θα λάβω στα επιδόματα ανεργίας;

Το μικρότερο ποσό που θα λάβετε είναι $ 32 ανά εβδομάδα και το μεγαλύτερο όφελος που μπορείτε να λάβετε είναι $ 275 την εβδομάδα. Τα οφέλη σας υπολογίζονται λαμβάνοντας το υψηλότερο χρηματικό ποσό που κερδίσατε κατά τη διάρκεια κάθε τριμήνου της περιόδου βάσης και διαιρώντας το κατά 26, με το ελάχιστο και το ανώτατο όριο των $ 32 και $ 275.

Χρειάζεται να ψάξω για δουλειά ενώ λαμβάνω παροχές ανεργίας;

Ναί. Αυτά τα οφέλη συλλογής πρέπει να είναι σε θέση να εργάζονται και να αναζητούν ενεργά εργασία. Θα πρέπει να τηρείτε αρχεία που σχετίζονται με την αναζήτηση εργασίας σας και να παράσχετε αυτά τα αρχεία στο κράτος κατόπιν αιτήματος.

Πώς μπορώ να υποβάλω αίτηση για επίδομα ανεργίας στη Φλώριδα;

Ο ευκολότερος τρόπος για να υποβάλετε αίτηση για ανεργία στη Φλόριντα είναι να υποβάλετε αίτηση για επίδομα ανεργίας στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση μέσω τηλεφώνου καλώντας το 1-800-204-2418. Οι εφαρμογές αλληλογραφίας είναι διαθέσιμες στα Κέντρα Φιλοξενίας Florida One Stop.

Άλλα οφέλη για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος

Οι οικογένειες χαμηλού εισοδήματος που είναι επιλέξιμες για παροχές ανεργίας μπορεί επίσης να επιθυμούν να διερευνήσουν την επιλεξιμότητά τους για δύο άλλα κυβερνητικά προγράμματα: τα σφραγίδων τροφίμων και την κάλυψη Medicaid .