Υποβολή αίτησης για Medicaid στη Φλώριδα

Medicaid Επιλεξιμότητα, Προσόντα και Εφαρμογή

Το Medicaid παρέχει οικογένειες χαμηλού εισοδήματος στη Φλόριντα με δωρεάν ή χαμηλού κόστους ιατρική ασφάλιση για να παρέχει ένα βασικό επίπεδο ιατρικής περίθαλψης σε όλους τους κατοίκους της Φλόριντα. Η υποβολή αίτησης για Medicaid είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία, απαιτώντας διαφορετικά βήματα με βάση τον τρόπο με τον οποίο πληρείτε τις προϋποθέσεις. Κάποιοι απαιτούν τη συμμετοχή μόνο της κρατικής κυβέρνησης, ενώ άλλες εμπλέκουν την ομοσπονδιακή διοίκηση κοινωνικής ασφάλισης. Σε αυτό το άρθρο, καταρρίπτω τη διαδικασία βήμα προς βήμα για να είναι απλό για εσάς και την οικογένειά σας να λαμβάνετε κάλυψη Medicaid.

Medicaid Επιλεξιμότητα

Η κάλυψη Medicaid είναι διαθέσιμη σε άτομα και οικογένειες που εμπίπτουν σε τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες πέντε κατηγορίες: Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας για τα άτομα σε κάθε κατηγορία είναι εντελώς διαφορετικές, όπως και οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τα σχετικά τμήματα παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Medicaid προσόντα για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος με παιδιά

Οι οικογένειες της Φλόριντα με παιδιά μπορούν να δικαιούνται κάλυψη από το Medicaid εάν πληρούν τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Οι οικογένειες που λαμβάνουν πληρωμές TCA είναι αυτόματα επιλέξιμες για το Medicaid. Επίσης, εάν λαμβάνετε Medicaid και αποκλείεστε εξαιτίας εισοδήματος, μπορείτε να συνεχίσετε να δικαιούστε έως και 12 επιπλέον μήνες. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για Medicaid για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος με παιδιά χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή ACCESS Florida.

Medicaid προσόντα μόνο για παιδιά

Εάν ολόκληρη η οικογένειά σας δεν πληροί τις προϋποθέσεις για κάλυψη από το Medicaid, εξακολουθείτε να έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε κάλυψη μόνο για τα παιδιά σας (κάτω των 19 ετών). Τα παιδιά που είναι Αμερικανοί πολίτες και κάτοικοι της Φλώριδας πληρούν τις προϋποθέσεις εάν πληρούν μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις: Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για Medicaid για παιδιά μόνο χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή ACCESS Florida.

Medicaid προσόντα για έγκυες γυναίκες

Οι έγκυες γυναίκες έχουν αρκετές επιλογές για τη λήψη της κάλυψης Medicaid:

Medicaid Προσόντα για μη-πολίτες με ιατρικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

Οι μη πολίτες δεν είναι επιλέξιμοι για τυπική κάλυψη Medicaid. Ωστόσο, οι πολίτες που δεν είναι στις ΗΠΑ για προσωρινό λόγο (όπως διακοπές ή επαγγελματικά ταξίδια) είναι επιλέξιμοι να λάβουν κάλυψη Medicaid μόνο για επείγουσα περίθαλψη. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Παιδιών και Οικογενειών της Φλόριντα.

Medicaid προσόντα για ηλικιωμένα άτομα ή άτομα με ειδικές ανάγκες

Στη Φλόριντα, τα άτομα που λαμβάνουν πληρωμές SSI από τη διοίκηση κοινωνικής ασφάλισης είναι αυτόματα επιλέξιμα για κάλυψη από το Medicaid. Η εφαρμογή SSI είναι επίσης η αίτησή σας για παροχές Medicaid.

Άλλα οφέλη για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος

Οι οικογένειες με χαμηλό εισόδημα που είναι επιλέξιμες για Medicaid ενδέχεται επίσης να επιθυμούν να διερευνήσουν την επιλεξιμότητά τους για δύο άλλα κυβερνητικά προγράμματα: τα σφραγίδες τροφίμων και τα επιδόματα ανεργίας .