Πώς να βρείτε μια μηνιαία ενοικίαση site RV

Συμβουλές για την εξεύρεση προσιτής ενοικίασης μηνιαίων χώρων RV

Όταν ξεκινάτε το RVing, μπορεί να νιώσετε συντριπτική. Το πρώτο ταξίδι που εσείς και τα οικογενειακά σας σχέδια θα είναι κουραστικό, χρονοβόρο και απόλυτα απογοητευτικό. Αν θέλετε να ταξιδέψετε κάπου νέους, η εύρεση του καλύτερου χώρου στάθμευσης δεν είναι το πιο εύκολο έργο. Εάν ερωτευτείτε με τον τόπο που επισκεφθήκατε, όπως ένα κάμπινγκ ή Εθνικό Πάρκο, εξασφαλίζοντας μια μηνιαία ενοικίαση RV site μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολη.

Ανάλογα με το πόσο συχνά ταξιδεύετε, ποιος έρχεται μαζί σας και ποιο είδος θέσεων θέλετε να μείνετε, η επένδυση σε μια μηνιαία περιοδική ενοικίαση ιστότοπου RV μπορεί να είναι η πιο προσιτή επιλογή.

Ας δούμε τι είναι η μηνιαία μίσθωση χώρων RV, πώς να το βρεις και γιατί πρέπει να σκεφτείς να επενδύσεις σε ένα εάν συχνείς τους ίδιους προορισμούς όλο το χρόνο.

Τι είναι η ενοικίαση μηνιαίου χώρου RV;

Μια μηνιαία μίσθωση θέσεων RV είναι ένα οικόπεδο που μπορείτε να σταθμεύσετε το RV ή το ρυμουλκούμενο σας σαν να ενοικιάζετε ένα δωμάτιο σε ένα ξενοδοχείο. Οι περιοχές RV διατίθενται σε ποικίλα μεγέθη, σχήματα και με διαφορετικές παροχές, ανάλογα με το πάρκο RV ή το campground .

Μια μηνιαία ενοικίαση ιστότοπου σας δίνει την ευκαιρία να σταθμεύσετε στο ίδιο σημείο κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν προορισμό. Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα οικόπεδο για να παρκάρετε και να χρησιμοποιήσετε όπως κρίνετε κατάλληλο. Είστε εγγυημένα αυτό το σημείο κάθε μήνα, για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με την προπληρωμή για αυτό μπροστά από το χρόνο.

Μηνιαία ενοικιάσεις θέσεων RV συνήθως απαιτούν από εσάς να δεσμευθείτε για σύμβαση ή μίσθωση, οπουδήποτε από τρεις έως 12 μήνες σε διάρκεια ή περισσότερο. Αυτό εξασφαλίζει ότι το πάρκο RV ή το campground παίρνει τα τέλη του και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάποιον που αρπάζει το καλύτερο σημείο στάθμευσης στο πάρκο ή το campground.

Τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα RV ποικίλλουν ανάλογα με τα πάντα, από την τοποθεσία στο ίδιο πάρκο έως τα περιεχόμενα της ενοικίασης, όπως οι γέφυρες, η δορυφορική τηλεόραση και το Wi-Fi. Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στη χώρα που ταξιδεύετε, μπορείτε να βρείτε μηνιαίες ενοικιάσεις RV που είναι ακριβότερες πλησιέστερα στους τουριστικούς προορισμούς και τα εθνικά πάρκα από ό, τι πιο πέρα ​​από το δρόμο.

Ζυγίστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του τι προσφέρει η ενοικίαση μηνιαίων χώρων στις ανέσεις σε σχέση με αυτό που κάνει το τροχόσπιτο σας ή το τρέιλερ. Εάν μπορείτε να πάτε χωρίς λίγες πολυτέλειες στο χώρο, επειδή το RV τους παρέχει, θα εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερα χρήματα μακροπρόθεσμα ενοικιάσεις στο χώρο με λιγότερες ανέσεις.

Χρειάζεστε βοήθεια ενοικιάζοντας ένα πάρκο RV ή χώρο campground; Διαβάστε αυτόν τον οδηγό εμπειρογνωμόνων εδώ για να ξεκινήσετε.

Εύρεση μηνιαίας ενοικίασης χώρου RV

Δεν είναι δύσκολο να βρείτε μηνιαία ενοικίαση ιστότοπων RV. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα campgrounds, εθνικά πάρκα και πάρκα RV σε ολόκληρη τη χώρα τους προσφέρουν. Εάν δεν διαφημίζονται σε έναν ιστότοπο ή κατά την επίσκεψή σας, ρωτήστε πότε θα φτάσετε ή θα τους καλέσετε.

Θα εκπλαγείτε πόσα από αυτά τα μέρη θέλουν να νοικιάσουν ένα site μηνιαία σε αντίθεση με την αντιμετώπιση των αφίξεων της τελευταίας στιγμής και τους ταξιδιώτες το Σαββατοκύριακο. Θέλουν ανθρώπους που δεσμεύονται να νοικιάσουν, και αν είστε ένας από αυτούς τους RVers, θα δείτε τη διαφορά σε ό, τι κάνετε όταν ταξιδεύετε σε έναν προορισμό για να παρκάρετε.

Ορισμένα πάρκα RV νοικιάζουν μόνο σημεία μακροπρόθεσμα, ένα τέτοιο θέρετρο πολυτελείας RV . Αυτά τα πάρκα συχνά προσφέρουν περισσότερα καταλύματα για τους ταξιδιώτες από τους χώρους κατασκήνωσης και τα εθνικά πάρκα. Μπορούν επίσης να είναι πιο δύσκολο να μπουν, επειδή τα περισσότερα σημεία θα ληφθούν για χρόνια, αν όχι δεκαετίες, και η λίστα αναμονής μπορεί να είναι μεγάλη.

Αν θέλετε ένα συγκεκριμένο πάρκο RV ή κάμπινγκ, θεωρήστε περιμένετε τον εαυτό σας. Μπορείτε να βρείτε κάτι για να σας προσκυνήσω εν τω μεταξύ, και όταν το σημείο που θέλετε είναι διαθέσιμο, μπορείτε να το πηδήσετε πριν κάποιος άλλος να το αρπάξει.

Είναι μια μηνιαία ενοικίαση RV Site αξίζει την τιμή;

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη της RVing είναι το κόστος που εξοικονομούμε μακροπρόθεσμα διακοπές με την οικογένειά σας. Το RV travel είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να ξεφύγουμε από όλα αυτά και καθώς περισσότεροι καταναλωτές επενδύουν στην RVing, περισσότεροι campgrounds και RV parks πρόκειται να ανακατευτούν για να βρουν τρόπους για να τους φιλοξενήσουν.

Οι μηνιαίες ενοικιάσεις ιστότοπων RV αξίζουν τις μηνιαίες αμοιβές που υποβάλλονται, εφόσον ταξιδεύετε αρκετά για να σας κάνουν να αξίζει τον κόπο. Εάν ταξιδεύετε μία φορά το μήνα, η ενοικίαση ιστότοπου RV δεν είναι για εσάς.

Pro Συμβουλή: Εάν μια μηνιαία ενοικίαση RV site δεν είναι κατάλληλη για εσάς, σκεφτείτε φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις σε RV πάρκα και campgrounds.

Διαβάστε αυτό τον οδηγό εμπειρογνώμονα εδώ για να εξοικονομήσετε χρήματα στο επόμενο ταξίδι σας.

Εάν ταξιδεύετε στους ίδιους προορισμούς, εξετάστε πόσο συγκρίνονται τα τρέχοντα τέλη πάρκου με την ενοικίαση ενός ιστότοπου κάθε μήνα. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να ταξιδέψετε λίγο περισσότερο για να φτάσετε στο και από τη μηνιαία ενοικίαση RV site, μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι ο σοφότερος επενδυτικός προϋπολογισμός για την οικογένειά σας.