Πώς να κάνετε κράτηση ενός ιστότοπου RV

Πώς και γιατί να κάνετε κράτηση σε μια τοποθεσία RV οπουδήποτε ταξιδεύετε

Το RV parking είναι ο ορίζοντας της ύπαρξης για μερικούς RVers. Όταν προγραμματίζετε μπροστά, δεν θα έχετε προβλήματα στο χώρο στάθμευσης στον προορισμό σας. Αν περιμένετε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, θα συναγωνιστείτε για να βρείτε ένα ασφαλές μέρος για να σταθμεύσετε το βράδυ . Παρόλο που υπάρχουν χώροι όπου μπορείτε να παρκάρετε, αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα πάρκο RV για να σας φιλοξενήσουμε, υπάρχουν τρόποι για να κάνετε κράτηση για πάρκινγκ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό μετά από μια κουραστική μέρα.

Διαθέτει κάθε περιοχή RV Park και Campground Reserve Sites;

Οχι σε κάθε πάρκο RV ή κατασκήνωση παίρνει επιφυλάξεις. Κάποια εθνικά πάρκα κάνουν. Ορισμένα πάρκα έχουν έρθει για πρώτη φορά, εξυπηρετούνται πρώτα, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είστε εκεί όταν ανοίξουν οι πύλες, θα πρέπει να κοιτάξετε κάπου αλλού. Ορισμένα πάρκα αποθηκεύουν μερικές επιπλέον περιοχές για τις αφίξεις τελευταίων λεπτών, χρεώνοντας τους ένα υψηλό τέλος για να τα χρησιμοποιήσουν στο τέλος της ημέρας. Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για ένα χώρο στάθμευσης RV για να αποφύγετε περισσότερα κόστη ή να χρειαστεί να βρείτε μια θέση τελευταίας στιγμής για πάρκο.

Pro Συμβουλή: Εάν είστε ξηρός κάμπινγκ ή boondocking, ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να σταθμεύσετε RV σας μια μέρα στην άλλη. Ορισμένα μέρη απαιτούν κράτηση, παρόλο που δεν υπάρχουν ανέσεις. Άλλα μέρη που μπορείτε να σταθμεύσετε οπουδήποτε θεωρείτε κατάλληλα.

Πώς να κάνετε κράτηση μιας περιοχής RV στον προορισμό σας

Οποιοδήποτε RV πάρκο ή χώρος κατασκήνωσης που προσφέρει κρατήσεις θα σας αφήσει να κάνετε κράτηση online ή μέσω τηλεφώνου. Οι περισσότεροι θα χρειαστούν να καταθέσετε μια προκαταβολή, όπως την κράτηση ενός δωματίου του ξενοδοχείου.

Πριν αρχίσετε να καλέσετε, εντοπίστε μια χούφτα πάρκα RV, campgrounds ή θέρετρα στην περιοχή που θα ταξιδέψετε για τις διακοπές σας. Πηγαίνετε κάτω από τη λίστα μία προς μία και περιορίστε τη λίστα με τον καλύτερο τρόπο για το ταξίδι σας.

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστούμε να καλέσετε RV πάρκα ή campgrounds για να κάνετε κρατήσεις.

Μπορείτε να μάθετε για τυχόν ειδικές εκδηλώσεις, δραστηριότητες ή εκδηλώσεις που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να εξασφαλίσετε μια προνομιακή τοποθεσία στο πάρκο. Όταν κάνετε κράτηση στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε πάντα να επιλέξετε πού σταθμεύετε, πράγμα που μπορεί να είναι καθοριστικός παράγοντας για το κατά πόσο απολαμβάνετε τη διαμονή σας ή όχι.

Η κλήση σας επιτρέπει επίσης να έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες που έχετε απαντήσει. Μπορείτε επίσης να μάθετε για κάθε επιπλέον προσφορά ή πρόσθετα που προσφέρει το πάρκο, όπως Wi-Fi, πρόσβαση στην πισίνα και άλλες εκπτώσεις σε δραστηριότητες που μπορεί να είναι διαθέσιμες.

Pro Συμβουλή: Πολλά πάρκα RV και campgrounds που προσφέρουν online κρατήσεις δεν τα βλέπουν πάντα, ειδικά αν κρατήσετε την τελευταία στιγμή. Κλήση για να κάνετε κράτηση σε έναν ιστότοπο RV για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν προβλήματα κατά την άφιξη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τον αριθμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τον αριθμό επιβεβαίωσης που σας έχει δοθεί. Μερικά πάρκα RV θα σας δώσουν τον αριθμό της τοποθεσίας που θα σταθμεύσετε αμέσως. Άλλοι θα σας περιμένουν να κάνετε check-in για να φτάσετε σε έναν ιστότοπο . Θα πληρώσετε για τη διάρκεια της διαμονής σας μόλις φτάσετε στο ίδιο το πάρκο, μείον την προκαταβολή αν το βάλετε κάτω.

Πώς να επιβεβαιώσετε μια κράτηση ιστότοπου RV

Πάντα να επιβεβαιώνετε την κράτησή σας με το πάρκο RV ή το κάμπινγκ τουλάχιστον δύο ημέρες προτού να βρεθείτε στο δρόμο. Ο έλεγχος της κράτησης σας εξασφαλίζει ότι δεν έχει προκύψει τίποτα που θα προκαλέσει πρόβλημα μόλις φτάσετε.

Είναι μια εξαιρετική ιδέα να το επιβεβαιώσετε ξανά το πρωί που θα φτάσετε. Η επιβεβαίωση της κράτησης σας σας επιτρέπει να διαλέξετε σε περίπτωση που συμβεί κάτι που σας αναγκάζει να αναπροσαρμόσετε την άφιξή σας ή την αναχώρησή σας στο πάρκο RV ή στο camp.

Επαγγελματική συμβουλή: Οι καιρικές συνθήκες, η κατασκευή, και οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης μπορεί να βρεθούν με ταξίδια. Με τον έλεγχο της ημέρας ότι όλα είναι έτοιμα για την άφιξή σας, αποφεύγετε οποιοδήποτε τελευταίο λεπτό πάρκο RV ή αλλαγές στο campground.

Είσαι αργά στο πάρκο RV, τώρα τι;

Πιστέψτε το ή όχι, τα πάρκα RV και τα campgrounds αντιμετωπίζουν συχνά αυτό το ζήτημα. Δυστυχώς, όταν βρίσκεστε στο δρόμο, συμβαίνουν τα πράγματα. Τα επίπεδη ελαστικά, τα ατυχήματα, ο καιρός και άλλα μπορεί να σας κάνουν να καθυστερείτε για το check-in σας. Εάν γνωρίζετε μπροστά σας ότι πρόκειται να καθυστερήσετε, καλέστε το πάρκο RV ή το campground και αφήστε τους να γνωρίζουν.

Να είστε ευγενικοί, να προσφέρετε να πληρώσετε τυχόν τέλη καθυστερημένης άφιξης και να τους βεβαιώσετε ότι θα είστε εκεί όσο το δυνατόν συντομότερα. Εάν μπορείτε, προσφέρετε παρά ένα χρονοδιάγραμμα για την άφιξή σας, έτσι ώστε να γνωρίζουν πότε θα σας περιμένουν. Κλήση μπροστά είναι σωστή εθιμοτυπία και θα πάει πολύ μακριά αν θέλετε να κρατήσετε μια τοποθεσία στο πάρκο ή το campground και πάλι στο μέλλον.

Το RVing δεν χρειάζεται να είναι αγχωτικό. Η άφιξη στον προορισμό σας είναι μόνο η μισή μάχη. Η κράτηση ενός χώρου στάθμευσης RV προτού φτάσετε στο δρόμο είναι ο καλύτερος τρόπος να αποφύγετε να ανησυχείτε για το πού ξοδεύετε τη νύχτα.