Συμβουλές για την αγορά ενός RV με τα σωστά παράθυρα για τις ανάγκες σας

Ακόμη και τα απλούστερα πράγματα μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τα οδικά σας ταξίδια και τα παράθυρα του RV σας δεν αποτελούν εξαίρεση. Μην παραβλέπετε αυτές τις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

Ερωτήσεις για την ερώτηση σχετικά με τα Windows όταν ψώνια RV

Εάν ψωνίζετε για ένα νέο RV , θέλετε να δώσετε τουλάχιστον λίγα λεπτά ενώ κάνετε ψώνια για να δείτε τα παράθυρα ενός RV. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε.

Πόσο παράθυρο υπάρχει;

Σας αρέσει το εσωτερικό του RV να είναι σπηλιά όπως με ελάχιστα παράθυρα ή θα προτιμούσατε να έχετε όλο το πράγμα από γυαλί και πάντα ανοιχτό στον ήλιο;

Είναι καλύτερο να έχετε μια ιδέα για το πόσα παράθυρα και πού θα τους θέλατε στον RV σας, ώστε να μην καταλήγετε να χτυπάτε για το ηλιακό φως ή να χρειαστεί να αγοράσετε επιπλέον κουρτίνες για να αποκλείσετε τα πάντα.

Τα Windows είναι υψηλής ποιότητας;

Μπορεί να μην νομίζετε ότι τα παράθυρα είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος RV, αλλά μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην άνεση σας ανάλογα με την ποιότητά τους. Σκεφτείτε πού θα είστε RVing και βεβαιωθείτε ότι τα παράθυρά σας θα ταιριάξουν με αυτό. Αν νομίζετε ότι θα περάσετε πολύ χρόνο σε εξαιρετικά ζεστό ή κρύο, θα χρειαστείτε παράθυρα RV με υψηλές τιμές μόνωσης για να κρατήσετε το εσωτερικό και το εξωτερικό έξω. Ζητήστε από τον αντιπρόσωπό σας για το τι είναι κατασκευασμένα τα παράθυρα και πώς στέκονται για τη μόνωση. Από ποιο τύπο γυαλιού κατασκευάζονται; Είναι ενιαία ή διπλά πάνελ; Είναι ενεργειακά αστερίσκο;

Ο έμπορος μπορεί να μην γνωρίζει τις γνώσεις από την κορυφή του κεφαλιού τους, αλλά θα πρέπει να είναι σε θέση να βρει κάτι που θα σας δώσει ορισμένες απαντήσεις για να γνωρίζετε την ποιότητα των παραθύρων.

Πώς είναι δίκαιοι ενάντια στον ήλιο;

Τα παράθυρα υψηλότερης ποιότητας θα κάνουν καλύτερη δουλειά να κρατούν την ηλιακή ακτινοβολία έξω. Τα παράθυρα χαμηλής ποιότητας μπορούν να επιτρέψουν σε διαφορετικούς τύπους ακτινοβολίας UV που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά και πρόωρα ηλικιακά συστατικά μέσα στο RV σας, όπως το χαλί σας, η ταπετσαρία και στα χειρότερα σενάρια θα μπορούσαν ακόμη να αφήσουν UV ακτινοβολία στο δέρμα σας προκαλώντας καύση ή μαυρίσματος.

Άλλοι παράγοντες

Υπάρχουν διάφοροι άλλοι παράγοντες που μπορούν να τεθούν σε λειτουργία ανάλογα με τον τύπο του RVing σας; Θα ανοίξετε συχνά τα παράθυρα; Ανοίγουν μόνο ή ανοίγουν το στυλ κόλπων; Θα μπορείτε να εγκαταστήσετε προϊόντα μετά την πώληση σε αυτά; Θα ταιριάζουν στο συνολικό ύφος του RV σας;

Συμβουλές για την αναβάθμιση των Windows RV

Μπορεί να έχετε ήδη ένα RV των οποίων τα παράθυρα δεν είναι αρκετά μέχρι το ταμπάκο. Θα μπορούσαν να αφήσουν πάρα πολύ θερμό ή κρύο, να είναι αδύναμοι, ομίχλη πολύ εύκολα ή να έχουν άλλα ζητήματα, αλλά αυτό είναι εντάξει! Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα συστήματα παραθύρων μετά την πώληση που μπορούν να χωρέσουν σχεδόν σε όλα τα RVs στο δρόμο. Θα είναι πιθανότατα πιο εύκολο να ξεκινήσετε από την αντιπροσωπεία ή το τοπικό σας κατάστημα RV. Μπορείτε να συνομιλήσετε με έναν εμπειρογνώμονα RVing που μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε τα παράθυρά σας και να κάνετε προτάσεις σχετικά με το είδος των παραθύρων που θα ταιριάζουν στον RV σας και τον τρόπο ζωής RVing σας.

Αν δεν έχετε κάποιον αντιπρόσωπο ή κατάστημα στην περιοχή σας, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που ειδικεύονται σε παράθυρα aftermarket, απλώς κάνετε πολλές εργασίες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια αξιόπιστη υπηρεσία. Επισκεφθείτε φόρουμ RV , μιλήστε με άλλους RVers και βεβαιωθείτε ότι επενδύετε στα καλύτερα παράθυρα RV για τα προγράμματα εγκατάστασης και ταξιδιού σας.

Πηγαίνει να δείχνει τα παράθυρα RV μπορεί να είναι περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι.

Παρακολουθήστε την ποιότητα των παραθύρων κατά την αγορά ενός νέου RV και σκεφτείτε να αναβαθμίσετε τα παράθυρά σας αν δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Τα παράθυρα του RV σας είναι η άποψή σας στον κόσμο, οπότε βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλα για εσάς.