Το τελευταίο Σαββατοκύριακο ποδοσφαίρου Longhorn

Πού να μείνετε, τι να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη διαφυγή Longhorn σας

Είτε ψάχνετε για μια νέα περιπέτεια είτε ξαναζείτε τις ημέρες δόξας των ετών κολλεγίων σας, ένα σαββατοκύριακο με επίκεντρο το ποδόσφαιρο στο Όστιν υπόσχεται έναν καλό χρόνο για όλους. Τα περισσότερα παιχνίδια στο σπίτι παίζονται το Σάββατο, αλλά αν φτάσετε την Παρασκευή, μπορείτε να κάνετε ένα μακρύ Σαββατοκύριακο.

Ημέρα 1 - Scholz Garten

Ελέγξτε το ξενοδοχείο στο Residence Inn Austin-University Area (1200 Barbara Jordan Boulevard, 512-469-7842). Βρίσκεται περίπου τρία μίλια βόρεια του Darrell K.

Royal-Memorial Stadium, το Residence Inn είναι αρκετά κοντά για να είναι βολικό χωρίς να βρίσκεστε στη μέση της φαντασίας του ποδοσφαίρου Longhorn. Επίσης, είναι κρυμμένο πίσω από ένα Home Depot, οπότε ίσως θα χρειαστεί λίγο περισσότερο για να ανακαλύψουν άλλοι οπαδοί αυτό το ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο είναι μια μεσαία τιμή ιδιοκτησίας που παίρνει όλα τα βασικά δικαίωμα: καθαρά δωμάτια, δωρεάν ζεστό πρωινό, άνετα κρεβάτια, και ένα φιλικό προσωπικό. Έξω, θα βρείτε μια μεγάλη πισίνα και ένα φιλόξενο τζάκι που περιβάλλεται από μεγάλες πολυθρόνες.

Κάντε κράτηση στο Residence Inn Austin-University Area για το TripAdvisor

Την πρώτη νύχτα, οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Τέξας θα ήθελαν να επισκεφθούν ένα από τα παλιά τους στέκια. Οι γενιές των ανεμιστήρων του Longhorn έχουν συσσωρευτεί στον Scholz Garten (1607 San Jacinto Boulevard, 512-474-1958) για να πιουν μπύρα, να καταβροχθίσουν κάποιο σνίτσελ και να μιλούν σπορ. Το φαγητό παίρνει μικτές κριτικές, αλλά η συντροφικότητα και η αίσθηση της ιστορίας είναι δύσκολο να νικήσουν. Το εστιατόριο / μπαρ ιδρύθηκε το 1866, και εδώ και πολύ καιρό ήταν ένα αγαπημένο στέκι για τους πολιτικούς νομοθέτες.

Ποτέ δεν γνωρίζετε σε ποιον μπορεί να συναντήσετε (ή τι μπορείτε να ακούσετε). Ο μεγάλος υπαίθριος κήπος μπύρας είναι το ιδανικό μέρος για να προσελκύσετε τους παλιούς φίλους ενώ απολαμβάνετε λίγα βρασμένα ποτά.

Ημέρα 2 - Ημέρα Παιχνιδιού

Τα περισσότερα παιχνίδια στο σπίτι είναι αργά το απόγευμα ή νωρίς το βράδυ, επομένως πιθανότατα θα έχετε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσετε πριν το παιχνίδι.

Αφού απολαύσετε το δωρεάν πρωινό σας, μπορείτε να ασκηθείτε στο μικρό γυμναστήριο του ξενοδοχείου, το οποίο περιλαμβάνει διάδρομους, σταθερά ποδήλατα και δωρεάν βάρη. Η πτώση του καιρού στο Ώστιν ποικίλλει ευρέως, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια βουτιά στην πισίνα εάν είναι αρκετά ζεστή.

Εάν σχεδιάζετε να συμμετάσχετε στην παράδοση που έχει τιμηθεί με το χέρι, είναι τώρα η ευκαιρία σας να προετοιμαστείτε. Εάν είστε σοβαρός χώρος φαγητού και χρειάζεστε γάντζους ή άλλο εξοπλισμό ψησίματος, το Home Depot βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο. Αν χρειάζεστε κρέας ή σνακ, υπάρχει ένα κατάστημα παντοπωλείου HEB (1801 East 51st Street, 512-474-2199) λίγα τετράγωνα μακριά. Φυσικά, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τις παρενοχλήσεις για να μαγειρέψετε κάτι, μπορείτε πάντα να εμφανίζεστε σε οποιοδήποτε χώρο στάθμευσης γύρω από το γήπεδο και να συμμετέχετε στο γλέντι. Κανείς δεν είναι ξένος για πολύ καιρό σε ένα πάρτι με ουρά UT (αν και μερικοί καθιερωμένοι tailgaters έχουν πραγματικά wristbands για να εντοπίσουν τους ανθρώπους τους, να μείνουν μακριά από αυτούς).

Ανεξάρτητα από τα σχέδιά σας για το πόσιμο και το σκάσιμο, είναι σοφό να έχουμε ένα μεγάλο γεύμα πριν το παιχνίδι. Πρώην φοιτητές του UT μπορεί να το βρουν πειρασμό να πάνε στο Chuy ή στο Trudy πριν το παιχνίδι, αλλά θα καταλήξετε να περιμένετε ώρες. Ευτυχώς, υπάρχει μια εξαιρετική ένωση μπιφτέκι κοντά στο ξενοδοχείο: Smashburger (1200 Barbara Jordan Boulevard, Building 3, Suite 380, 512-872-2926).

Χρησιμοποιούν μόνο βοδινό Angus που δεν έχει ποτέ καταψυχθεί. Τόσο τα μπιφτέκια όσο και οι πατάτες είναι κορυφαία.

Μετά από έναν υπνάκο πίσω στο ξενοδοχείο, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Προσπαθήστε να φτάσετε στο γήπεδο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από το kickoff. Η προθέρμανση προ-παιχνιδιού συνήθως συνοδεύεται από μουσική και μπορείτε να πάρετε την ευκαιρία να αξιολογήσετε πώς φαίνονται οι αγαπημένοι σας παίκτες.

Κατά τη διάρκεια του Τύπου, οι Jerrod Heard και Tyrone Swoopes εξακολουθούν να ανταγωνίζονται για την αρχική θέση του quarterback. Ήταν ουσιαστικά συντρόφισσες στη σεζόν του 2015, ενώ οι Swoopes έρχονται για καταστάσεις βραχείας διαδρομής.

Αν κερδίσουν οι Longhorns, τότε αρχίζει το σοβαρό πάρτι. Οι επιλογές σας είναι να υποχωρήσετε γρήγορα στο ξενοδοχείο σας ή να συμμετάσχετε στις γιορτές. Οι περισσότεροι παρευρισκοί μετά το παιχνίδι συρρέουν στην 6η οδό. Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε τις συμβουλές ασφαλείας σας πριν ξεκινήσετε με αυτόν τον τρόπο.

Αν ψάχνετε για ένα μπαρ που βρίσκεται στη μέση της δράσης αλλά δεν είναι πολύ τρελός, η BD Riley's (204 East 6th Street, 512-494-1335) είναι μια καλή επιλογή. Η ιρλανδική παμπ συνήθως προσελκύει ένα ελαφρώς μεγαλύτερα πλήθος που μπορεί να χειριστεί το ποτό του. Εάν θέλετε ένα μέρος που είναι απλώς ένα άγριο άγγιγμα, δοκιμάστε το Lavaca Street Bar (405 Lavaca Street, 512-469-0106), το οποίο βρίσκεται λίγα τετράγωνα μακριά στην περιοχή 4ης οδού Warehouse.

Ημέρα 3 - Λίμνη Trudy και Lady Bird

Ανάλογα με το πόση διασκέδαση είχατε τη νύχτα πριν, ίσως είστε περισσότερο από πρόθυμοι να περιμένετε λίγο για πρωινό. Η αρχική τοποθεσία του Trudy (409 West 30th Street, 512-477-2935) θα είναι αναμφίβολα συσκευασμένη, αλλά μπορείτε να περιμένετε για το τραπέζι σας στο μεγάλο μπαρ και να πιείτε τον καφέ ή την αιματηρή Marys. Η πινακίδα migas μπορεί να μην θεραπεύσει το hangover, αλλά είναι ένα βαθιά ικανοποιητικό πιάτο, αν σας αρέσει ένα πικάντικο πρωινό. Τα αυγά αναμειγνύονται με πιπεριές σερνό και ντομάτες και σκουπίζονται σε μείγμα τυριών και σερβίρονται με πατάτες και φασόλια.

Για να καθαρίσετε περισσότερο το κεφάλι σας, μια χαλαρωτική βόλτα στη λίμνη Lady Bird είναι ένας καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε το ταξίδι. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στο πάρκινγκ Austin American-Statesman στην οδό 305 South Congress Avenue. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης δωρεάν σημεία δίπλα στη γέφυρα του South 1 Street και κατά μήκος του Riverside Drive. Στη νότια ακτή κοντά στην 1η οδό, το άγαλμα του Stevie Ray Vaughan προσελκύει μια σταθερή ροή blues οπαδών και περίεργων τουριστών. Το πάρκο σκύλου χωρίς λουρί είναι επίσης στην ίδια περιοχή.

Ενώ ολόκληρο το μονοπάτι είναι 10 μίλια μακριά, μπορείτε να ακολουθήσετε έναν βρόχο που έχει μήκος περίπου ένα μίλι, διασχίζοντας τη βόρεια πλευρά της λίμνης στη λεωφόρο Lamar και στη συνέχεια πίσω στη νότια πλευρά στην 1η οδό. Σε αυτή την ωραία έκταση της λίμνης, μπορείτε να δείτε καγιάκ, joggers, χελώνες και πολλά πουλιά.

Εάν παραμείνετε αρκετό καιρό για να φτιάξετε μια όρεξη και πάλι, είστε σε κοντινή απόσταση από πολλά εστιατόρια , όπως το World Headquarters του Threadgill (301 West Riverside Drive, 512-472-9304). Εκτός από την εξυπηρέτηση άριστης τροφής άνεση, το Threadgill είναι γεμάτο με μουσικά αναμνηστικά του Austin που χρονολογούνται από την εποχή του Cosmic Cowboy.