Προφίλ γειτονιάς Mueller

Γνωριμία με την περιοχή Mueller στο East Austin

Πόσες πόλεις μπορούν να καυχηθούν σε μια κεντρική γειτονιά που χτίστηκε από το μηδέν τον 21ο αιώνα; Το Austin μπορεί, χάρη στις επιτυχείς προσπάθειές του να μετατρέψει τον πρώην Δημοτικό Αεροδρόμιο Robert Mueller σε αστικό χωριό μικτής χρήσης. Η τοποθεσία της γειτονιάς σε απόσταση τριών μιλίων από το κέντρο του Ώστιν και δύο μίλια από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Τέξας την έχει καταστήσει δημοφιλής επιλογή για την κατάργηση των άδειων κενών, των νέων επαγγελματιών και των οικογενειών που θέλουν να είναι κοντά στην κίνηση του κεντρικού πυρήνα της πόλης.

Προφορά

Αυτό παραμένει ένα αναπόφευκτο ζήτημα στη γειτονιά και στην πόλη γενικότερα. Ενώ η αναμενόμενη προφορά θα ήταν "Mewler", πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να επιμένουν ότι θα πρέπει να είναι "Miller". Προφανώς, ο Robert Mueller έδωσε το όνομά του Miller.

Ιστορία

Η γειτονιά Mueller βρίσκεται στο χώρο των 711 στρεμμάτων του πρώην αεροδρομίου της πόλης, το οποίο ξεκίνησε το 1936 και μεταφέρθηκε στην παροπλισμένη βάση αεροπορικών δυνάμεων Bergstrom στο νοτιοανατολικό Ώστιν το 1999. Το επόμενο έτος οι ηγέτες των πόλεων και των κοινοτήτων ανέπτυξαν και υιοθέτησαν ένα σχέδιο ανασυγκρότησης νέες κατοικίες, λιανικές και εμπορικές κατασκευές διατηρώντας παράλληλα τον χαρακτήρα του παλιού αεροδρομίου διατηρώντας πολλά υπόστεγα (που χρησιμοποιούνται ως κινηματογραφικά στούντιο) και τον πύργο ελέγχου.

Το 2007, το ιατρικό κέντρο Dell για παιδιά και τα πρώτα καταστήματα της περιοχής άνοιξαν. οι προγραμματιστές έσπασε το έδαφος στις πρώτες μονοκατοικίες αργά το καλοκαίρι. Ένα χρόνο αργότερα ανοίχτηκαν μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας.

Χρησιμεύουν ως το επίκεντρο του συστήματος πάρκων των 140 στρεμμάτων.

Πάρκο Mueller Lake

Το πάρκο των 30 στρεμμάτων περιβάλλει μια λίμνη 6,5 στρεμμάτων στην καρδιά της γειτονιάς. Σχετικά με το μόνο παράπονο που θα ακούσετε για αυτό το πάρκο είναι η έλλειψη σκιάς. Τα περισσότερα από τα δέντρα είναι ακόμη πολύ μικρά για να παρέχουν μεγάλη ανακούφιση από τη ζέστη.

Πέντε χιλιόμετρα από χαλίκια και σκυρόδεμα μονοπάτια περνάνε μέσα από το πάρκο και γύρω από τη λίμνη. Υπάρχουν πολλοί πάγκοι κατά μήκος του δρόμου και σκυλάκια διανομής απορριμμάτων τσάντα. Μπορείτε να δείτε ακόμη και το κέντρο της πόλης από μερικά ψηλά σημεία. Τα μονοπάτια συνδέονται επίσης με ένα μονοπάτι ποδηλασίας που διασχίζει όλη τη γειτονιά του Mueller.

Λίμνη

Απαγορεύεται η αλιεία και η απελευθέρωση στη λίμνη. Το κολύμπι, δυστυχώς, δεν είναι. Η λίμνη φιλοξενεί έναν υγιή πληθυσμό πάπιων και η διατροφή με πάπια είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα μεταξύ των παιδιών. Προσέξτε όμως για τις χήνες. Μπορούν να είναι επιθετικοί.

Λαϊκή αγορά

Ανοιχτό κάθε Κυριακή, η αγορά του αγρότη δημιουργεί κατάστημα στο παλιό υπόστεγο. Περισσότεροι από 40 πωλητές πωλούν εποχιακά προϊόντα, τυριά, γάλα, χειροποίητα κοσμήματα, κρέατα και παρασκευασμένα τρόφιμα. Οι περισσότεροι είναι γενναιόδωροι με τα δωρεάν δείγματα. έτσι είναι το getcha. Οι βόλτες με πόνυ, ένας μικρός ζωοτεχνικός ζωολογικός κήπος και οι κατασκευαστές μπαλονιών κρατούν τα παιδιά διασκέδασης. Μια πληθώρα περιπατητών και μικρών σκύλων μπορεί να οδηγήσει σε μικρές κυκλοφοριακές μαρμελάδες και απροσδόκητο γλείψιμο.

Όρια

Η γειτονιά του Mueller οριοθετείται από την ανατολική 51η οδό προς τα βόρεια, τη Manor Road στα δυτικά, τη λεωφόρο αεροδρομίου προς τα νότια και τη διασταύρωση 35 στα ανατολικά.

δημογραφικά στοιχεία

Η γειτονιά, η οποία καλωσόρισε τους πρώτους κατοίκους της το 2008, φιλοξενεί σήμερα περισσότερους από 10.000 ανθρώπους σε 4.900 μονοκατοικίες, διαμερίσματα ή διαμερίσματα.

Σύμφωνα με το Zillow.com, το 70% των νοικοκυριών στο ταχυδρομικό κώδικα του Mueller (78723) δεν έχουν παιδιά. Το 41% ​​των κατοίκων είναι παντρεμένοι, το 41% ​​είναι μόνο, το 11% διαζευγμένος και το 5% χήρες. Το μέσο εισόδημα των νοικοκυριών για την περιοχή είναι περίπου 60.000 δολάρια το χρόνο και η μέση ηλικία είναι 31.

Σχολεία

Ακίνητα

Ψώνια και εστιατόρια

Η κύρια εμπορική περιοχή του Mueller, η οποία εκτείνεται κατά μήκος του ανατολικού ορίου της γειτονιάς, περιλαμβάνει καταστήματα μεγάλων θυρίδων όπως το Home Depot, το Bed, το Bath & Beyond, το Staples και το Best Buy, καθώς και οι έμποροι λιανικής πώλησης ενδυμάτων, όπως το Old Navy, η Lane Bryant και η παιδική θέση. Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν το Cafe Mueller, το Chipotle Grill, το ποιο Wich και την πίτσα του Papa John.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias