Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αεροδρόμιο του Ώστιν

Λεπτομέρειες για το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom βρίσκεται κοντά στην εθνική οδό 71 νοτιοανατολικά του κέντρου της πόλης. Είναι μοναδικό στο ότι ήταν κάποτε στρατιωτική βάση και τώρα είναι μια εγκατάσταση πολλαπλών χρήσεων. εξυπηρετεί γενική και εμπορική αεροπορία, ακόμα και την Εθνική Φρουρά του Στρατού του Τέξας. Το αεροδρόμιο είναι επίσης ασυνήθιστο, επειδή διαθέτει ζωντανή μουσική από ντόπιους καλλιτέχνες εκτός από τοπικά εστιατόρια και λιανοπωλητές. Το αεροδρόμιο του Ώστιν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να προσφέρει διεθνείς και μη-στάσιμες πτήσεις, αλλά αρκετά μικρό για να είναι εύκολο να μετακινηθείτε.

Ο κωδικός αναγνώρισης τριών γραμμάτων του είναι AUS.

Τοποθεσία του Διεθνούς Αεροδρομίου Austin-Bergstrom:

3600 Presidential Boulevard, Austin, ΤΧ 78719

Πληροφορίες αεροδρομίου του Ώστιν

24ωρη Γενική Γραμμή Τηλεφωνικής Πληροφορίας: (512) 530-ABIA (2242); οι φορείς εκμετάλλευσης αυτού του αριθμού μπορούν επίσης να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες με αναπηρίες. Οι πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις αφίξεις και αναχωρήσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ABIA.

Nonstop Επιλογές

Ακριβώς επειδή το Austin είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη δεν σημαίνει ότι έχετε να αντιμετωπίσετε πολλαπλές στάσεις στο δρόμο προς τον προορισμό σας. Το αεροδρόμιο του Ώστιν προσφέρει 24ωρη εξυπηρέτηση σε περισσότερους από 50 προορισμούς, πολλές από τις οποίες είναι μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λας Βέγκας, η Βοστώνη, το Λος Άντζελες και η Ουάσινγκτον. Κανκούν, Μεξικό; και Λονδίνο, Αγγλία.

Αερομεταφορείς του Ώστιν

Οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το αεροδρόμιο Austin-Bergstrom είναι: Delta, Southwest, Frontier, Allegiant Air, Jetblue, United, American Airlines και British Airways.

Πότε θα πετάξει στο αεροδρόμιο του Ώστιν

Οι πιο πολυσύχναστες ώρες ελέγχου ασφαλείας είναι συνήθως από τις 5 π.μ. έως τις 7 το πρωί, από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ., και πάλι από τις 5 μ.μ. έως τις 7 το μεσημέρι, τις Τετάρτες και τις Παρασκευές. Οι Κυριακές είναι επίσης γενικά πολυάσχολες μέρες. Εάν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια είναι ευέλικτα, μπορεί να θέλετε να ταξιδέψετε σε μια Πέμπτη ή Σάββατο.

Οι επιβάτες θα πρέπει να φτάσουν στο αεροδρόμιο του Ώστιν τουλάχιστον 90 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη απογείωση της πτήσης, προκειμένου να δοθεί χρόνος για στάθμευση και ασφάλεια.

Χώρος στάθμευσης στο αεροδρόμιο

Υπάρχουν πολλές επιλογές για πάρκινγκ αεροδρομίων, που κυμαίνονται από το βολικό πάρκινγκ με λεωφορείο μέχρι το χώρο στάθμευσης που απαιτεί μεταφορά με λεωφορείο προς το τερματικό σταθμό. Το πιο βολικό και κοντά στο τερματικό που σταθμεύετε, τόσο πιο ακριβό είναι ανά ημέρα. Διαβάστε το άρθρο σχετικά με το αεροδρόμιο του Ώστιν για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες επιλογές σας.

Η οικογενειακή περιοχή προβολής

Τα παιδιά σας γοητεύονται από τα αεροπλάνα; Είναι στην τύχη? το αεροδρόμιο του Ώστιν διαθέτει μια περιοχή οικογενειακής προβολής κοντά στον ανατολικό διάδρομο των 9,000 ποδών. Η περιοχή προβολής είναι σχεδόν ένα στρέμμα γης που προσφέρει ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα των αεροπλάνων που απογειώνονται και προσγειώνονται. Οι καλύτεροι χρόνοι προβολής είναι από τις 6 έως τις 11 π.μ., από τις 1:30 έως τις 3 το βράδυ και τη νύχτα από τις 7.30 μ.μ. Η περιοχή θέασης του αεροδρομίου του Ώστιν διαθέτει τραπέζια πικ-νικ και πλακόστρωτα σημεία στάθμευσης, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό μέρος για ένα πικ-νικ μια ζεστή μέρα!

Η περιοχή προβολής βρίσκεται στη νότια πλευρά της εθνικής οδού 71 East. Βρίσκεται στο τέλος του δρόμου γκολφ, ακριβώς ανατολικά της εισόδου του αεροδρομίου του Ώστιν.

Ζωντανή μουσική

Το Ώστιν είναι η αυτοανακηρυγμένη "Ζωντανή Μουσική Πρωτεύουσα του Κόσμου", οπότε είναι λογικό μόνο το αεροδρόμιο του Ώστιν να διαθέτει συχνά ζωντανή τοπική μουσική για να διασκεδάσει τους ταξιδιώτες.

Η μουσική εκτελείται συνήθως τα απογεύματα της εβδομάδας. Η κύρια σκηνή είναι κοντά στο Road Road του Ray Benson (αυτό βρίσκεται στο κέντρο του τερματικού σταθμού στο επίπεδο των επιβατών). Η μουσική εκτελείται και σε άλλα μικρότερα στάδια καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Συμβουλευτείτε το μουσικό πρόγραμμα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αγοράστε και τρώτε το Ώστιν

Τα περισσότερα αεροδρόμια σε όλη τη χώρα διαθέτουν τις ίδιες, βαρετές επιλογές για φαγητό και ψώνια. Η McDonald's, η Panda Express και άλλα είδη γρήγορου φαγητού, εκτός από τα γενικά εστιατόρια και τα καταστήματα περιοδικών, γερνούν. Αλλά το αεροδρόμιο του Ώστιν είναι διαφορετικό. Διαθέτει μικρές εκδόσεις φημισμένων τοπικών εστιατορίων και καταστημάτων. Ορισμένα από τα τοπικά εστιατόρια στο αεροδρόμιο του Ώστιν περιλαμβάνουν την Mangia Pizza, το Maudie's Tex-Mex, το Salt Lick, το Waterloo Ice House, το Ice Cream της Amy και το Austin Java. Οι τοπικοί έμποροι λιανικής πώλησης και οι επιχειρήσεις με κατάστημα στο αεροδρόμιο περιλαμβάνουν BookPeople, Austin City Limits / Waterloo Records & Video και το Austin Chronicle.

Νέο Νότιο Τερματικό

Τον Απρίλιο του 2017, ένα νέο εσωτερικό / εξωτερικό νότιο τερματικό άνοιξε στο αεροδρόμιο του Ώστιν. Το υπαίθριο αίθριο είναι εξοπλισμένο με μπαρ, σκηνή ζωντανής μουσικής και προσφέρει ακόμη πρόσβαση σε φορτηγά τροφίμων. Στην πραγματικότητα, το κτίριο είναι ουσιαστικά μίνι αεροδρόμιο της δικής του. Έχει ξεχωριστή είσοδο στη νότια πλευρά του αεροδρομίου και δεν μπορείτε να φτάσετε εκεί μέσα από το κεντρικό τερματικό σταθμό (γνωστός και ως Terminal του Barbara Jordan). Η δομή χρονολογείται από την εποχή που το ακίνητο ήταν μέρος της Βάσης Πολεμικής Αεροπορίας Bergstrom. Οι αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις εκτός του τερματικού σταθμού περιλαμβάνουν τις Allegiant, Sun Country Airlines και ViaAir.

Επεξεργασμένο από τον Robert Macias