Καλύτερο φαγητό στο αεροδρόμιο του Ώστιν

Απολαύστε μια γεύση του Τέξας ενώ περιμένετε μια πτήση

Ακόμη και αν η παραμονή σας είναι μόνο μία ώρα, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε μια πλούσια δειγματοληψία από το κεντρικό φαγητό του Τέξας στο Διεθνές Αεροδρόμιο Austin-Bergstrom. Αρκετά τοπικά εστιατόρια έχουν μικρά φυλάκια στο αεροδρόμιο.

Πύλη 7

Το μαγείρεμα του Hoover

Αν έχετε μια λαχτάρα για πλούσιο νότιο φαγητό, μην κοιτάτε περισσότερο από τον Hoover. Είτε σας αρέσει το κοτόπουλο σας τηγανισμένο, σε ένα φρέσκο ​​μπισκότο ή με μια πλευρά από βάφλες, θα είστε έτοιμοι για μια καλή αναβολή για την πτήση μετά το φαγητό εδώ.

Thundercloud Subs

Για μια μη λιπαρή, σχεδόν υγιής επιλογή, κατευθυνθείτε στο Thundercloud Subs. Η λέσχη της Καλιφόρνιας είναι το σάντουιτς με το αβοκάντο, το μπέικον και τη γαλοπούλα. Το κλαμπ Austin με το κοτόπουλο είναι επίσης ένα εξαιρετικό σάντουιτς. Οι τιμές είναι επίσης λογικές, σε αντίθεση με πολλά εστιατόρια του αεροδρομίου.

Πύλη 10

Αλάτι Lick Taco Bar

Αν χρειάζεστε ένα δείπνο πλήρους μεγέθους, το Salt Lick Taco Bar είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στο αεροδρόμιο του Ώστιν. Το στήθος, η γαλοπούλα και το λουκάνικο είναι σχεδόν τόσο καλά όσο τα εισιτήρια στο πραγματικό εστιατόριο. Η πατάτα σαλάτα και τα φασόλια είναι επίσης μια περικοπή πάνω από τα περισσότερα τρόφιμα αεροδρόμιο. Η πινακίδα combo με τρία κρέατα θα σας στείλει μαζί με τον τελικό προορισμό σας.

Πύλη 12

Το Tex-Mex της Maudie

Αυτό δεν είναι το μέρος για να φάτε πριν επιβιβαστείτε σε αεροπλάνο, αν έχετε ένα λεπτό σύνταγμα. Ωστόσο, αν δεν έχετε καθόλου προβλήματα στο χωνευτό χοντρό, gooey τυρί, το enchiladas στο εστιατόριο του Maudie είναι απολύτως νόστιμο.

Για μια ελαφρώς λιγότερο δύσκολη πεπτική πρόκληση, δοκιμάστε τις tacos κοτόπουλου με μια πλευρά του guacamole. Τα φρεσκομαγειρεμένα tacos πρωινού εδώ είναι επίσης ένα εξαιρετικό φαγητό όταν πηγαίνετε σε μια βιασύνη.

Το Deli του Schlotzsky

Ενώ το φυλάκιο του αεροδρομίου είναι κατά κύριο λόγο καφετέρια, μπορείτε ακόμα να πάρετε τα μοναδικά σάντουιτς που σερβίρονται σε ένα μεγάλο, βουτυρώδες κουλούρι.

Το πρωτότυπο του Schlotzsky είναι ένα έργο τέχνης, ένα τεράστιο σάντουιτς γεμιστό με κρεμμύδια, σαλάμι, τυρί και ζαμπόν. Αν και τώρα είναι μια εθνική αλυσίδα, ο Schlotzsky έχει ξεκινήσει στο Austin σε ένα μικρό κατάστημα στη Νότια Κογκρέσο Avenue.

Τα παγωτά της Amy

Εκτός από τα κορυφαία παγωτά και τα κουνήματα, η Amy's καταφέρνει να βρει εργαζόμενους που μπορούν να παραμείνουν χαρούμενοι ανάμεσα στα πλήθη των κακοπαθών ταξιδιωτών. Υπάρχει ένα εκτενές μενού "crushables" που μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε παγωτό? Το αγαπημένο μου είναι το μπαρ καραμελών. Αν χρειάζεστε να φτιάξετε ένα εξαντλημένο παιδί ή να πάρετε ένα pick-me-up, αυτό είναι το μέρος για να πάτε στο αεροδρόμιο του Ώστιν.