Τι να φοράτε στο Σιάτλ κατά τη διάρκεια κάθε εποχής

Τι οι ντόπιοι φορούν σε μια πόλη με απρόβλεπτο καιρό

Το Σιάτλ είναι μια πόλη ποικιλίας με όλους τους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φορούν οι ντόπιοι. Θα δείτε τα πάντα από ανθρώπους με κοστούμια σε ανθρώπους με φθαρμένα hoodies - και τα δύο άκρα του φάσματος είναι απολύτως αποδεκτά. Οι ντόπιοι του Σιάτλ τείνουν να ευνοούν τη λειτουργία και την άνεση στη μόδα, ή μόδα εμπνευσμένη από τη λειτουργία, όπως μπότες για να απομακρύνουν τις λακκούβες, κασκόλ για να κρατήσουν τη ζεστασιά και να ντύσουν μια στολή και μπουφάν για να κρατήσουν τη βροχή και να εκφράσουν τη στάση σας απέναντι στο στυλ.

Πάνω απ 'όλα, φορέστε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους όταν βρίσκεστε στο Σιάτλ. Θα μοιραστείτε με μια πόλη γεμάτη με ανθρώπους που φορούν ό, τι τους κάνει ευτυχισμένους. Ωστόσο, εάν αναζητάτε συμβουλές για το πώς να χειριστείτε τον απρόβλεπτο καιρό και τους βροχερούς χειμώνες, διαβάστε γιατί υπάρχουν σίγουρα συμβουλές για τα είδη ένδυσης που θα σας βοηθήσουν με την δροσερή, υγρά πτώση και τον χειμώνα.

Όποια και αν είναι η προσωπική αίσθηση του ύφους σας, εδώ είναι ένα στιγμιότυπο του τι φορούν οι άνθρωποι στο Σιάτλ. Αν έρχεστε για μια επίσκεψη, φροντίστε να ελέγξετε τη λίστα μου για το Σιάτλ .