Τι να Pack για ένα ταξίδι στο Σιάτλ

Εάν δεν είστε αρχικά από το Σηάτλ ή επισκεφθείτε για πρώτη φορά, τι να συσκευάσετε για την επίσκεψή σας μπορεί να μην είναι άμεσα προφανής. Ενώ η Emerald City έχει εποχές, οι εποχές μας δεν είναι εξίσου ομοιόμορφα χωρισμένες όπως σε άλλες περιοχές.

Ο καιρός εδώ μας αρέσει να μας κρατάει στα δάχτυλα των ποδιών μας και δεν είναι ασυνήθιστο να ξεκινήσουμε την ημέρα δροσερό και ομίχλη και να το τελειώσουμε ζεστό και ηλιόλουστο ή αντίστροφα. Για αυτόν τον λόγο, είναι πάντα μια καλή ιδέα να στρατηγίσετε στον κατάλογο συσκευασίας σας λίγο-να είστε έτοιμοι να φορέσετε σε στρώματα, ανεξάρτητα από την εποχή. Ακόμα και στη μέση του χειμώνα, ο καιρός του Σιάτλ είναι ως επί το πλείστον εύκρατο και είναι καλύτερο να μπορείτε να αφαιρέσετε ένα στρώμα εάν ο ήλιος βγει έξω.

Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα του Σιάτλ, και του Βορειοδυτικού γενικά, είναι ότι οι λαοί ντυμένοι τυχαία . Ακόμη και για νύχτες έξω στην πόλη, θα εντοπίσετε πολλά τζιν καθώς και πιο επίσημα ρούχα, αλλά σπάνια οτιδήποτε τόσο επίσημο όσο μπορείτε να δείτε σε μια πόλη της Ανατολικής Ακτής. Εκτός αν έρχεστε στο Σιάτλ για συγκεκριμένο σκοπό με συγκεκριμένα ρούχα που χρειάζονται, ντυθείτε για τη λειτουργία και όχι για τη μόδα.