Κεντρική Καλιφόρνια Τουρισμός

Το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Άντζελες είναι τουριστικοί προορισμοί παγκόσμιας κλάσης, αλλά και το "μεσαίο τμήμα" μεταξύ τους, γνωστό ως Καλιφόρνια Κεντρική Ακτή . Αν και ίσως δεν είναι τόσο γνωστή όσο οι πόλεις της μαρκίζας στο βόρειο και νότιο τμήμα της, η περιοχή διαθέτει τη δική της μοναδική ιστορία, ορόσημα και εκπληκτικό τοπίο.

Προτείνετε τα πολλά σημεία της Κεντρικής Ακτής σε πελάτες που ενδιαφέρονται να βιώσουν ένα διαφορετικό μέρος της Καλιφόρνιας.

Το κράτος έλαβε περίπου 200 εκατομμύρια "εγχώρια ταξίδια επισκέπτη άτομο" μόνο το 2010, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία Καλιφόρνια επίσκεψη. Αυτό είναι ένα τεράστιο κομμάτι της τουριστικής πίτας που περιμένει για καταλαβαίνω πράκτορες.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η κεντρική ακτή είναι η ακτή μεταξύ Monterey Bay στο βορρά και Point Conception (στη νοτιοδυτική κομητεία της Santa Barbara) προς τα νότια.

Μεγάλη κατοικημένη από τους Ινδούς Chumash, η ακτή επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά από τους Ευρωπαίους το 1542 όταν ο Ισπανός Juan Cabrillo ταξίδευε κοντά στην ακτή. Οι διάδοχοί του γύρισαν την Κεντρική Ακτή σε ένα προπύργιο της αποικιακής κυριαρχίας, τόπο των σημαντικότερων αποστολών της Καλιφόρνιας και της πρωτότυπης επαρχιακής πρωτεύουσας.

Σήμερα, η περιοχή είναι μεταξύ των κορυφαίων επιπέδων τουριστικών περιοχών στην πολιτεία, με βάση στοιχεία σχετικά με την κατοχή ξενοδοχείων που συλλέγει η ερευνητική εταιρεία STR . Και, έχει βιώσει μια γενική αύξηση των επισκεπτών από το 2011.

Περιγράψτε την κεντρική ακτή στους πελάτες

Εικονικές Αποδράσεις