Απόδραση στο Κάστρο Hearst

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Κάστρο Hearst

Η κύρια έλξη για αυτή την απόδραση είναι το Κάστρο του William Randolph Hearst, το πλέον δημοφιλές κρατικό πάρκο της Καλιφόρνιας. Αυτό το εκπληκτικό αρχιτεκτονικό σκεύασμα προσφέρει θέα στον τρόπο ζωής ενός από τους πλουσιότερους ανθρώπους της εποχής του.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι ημέρας Hearst Castle ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου - γρήγορη και εύκολη - χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει το Hearst Castle;

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Κάστρο Hearst

Το Hearst Castle είναι πιο πολυσύχναστο το καλοκαίρι, όταν οι παραθεριστές οδηγούν τις τιμές των ξενοδοχείων και συσκευάζουν τις περιηγήσεις. Αγοράστε τα εισιτήριά σας εκ των προτέρων εάν επισκεφθείτε τότε.

Το κάστρο μοιάζει καλύτερα την άνοιξη και το φθινόπωρο, όταν οι κήποι ευδοκιμούν, ο ουρανός είναι σαφέστερος και μπορείτε να κάνετε μια νυχτερινή εκδρομή . Το μη κλιματιζόμενο σπίτι είναι επίσης πιο δροσερό μέσα.

Επειδή το κύριο αξιοθέατο είναι κλειστό, μπορείτε να το επισκεφθείτε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και στη βροχή. Το Hearst Castle είναι διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα κάθε χρόνο από τα μέσα Νοεμβρίου και το χειμώνα μπορείτε να δείτε τις σφραγίδες ελέφαντα σε δράση στο κοντινό Piedras Blancas.

5 Μεγαλύτερα πράγματα να κάνετε κοντά στο Κάστρο Hearst

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Hearst Castle

Που να μείνω

Η πόλη του San Simeon είναι πιο κοντά στο Κάστρο και προσφέρει μερικά ωραία μέρη για να μείνετε, αν περνάτε όλο το χρόνο σας στο κάστρο, αλλά είναι εντελώς ανεπανάληπτη. Μέσα σε μισή ώρα με το αυτοκίνητο, μπορείτε να βρείτε ένα μέρος για να μείνετε στην Κάμπρια, τον Κάγιο κόλο ή τον κόλπο Morro, τα οποία είναι όλα τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο. Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι χρειάζεται να ξέρετε για την ανεύρεση ξενοδοχείου κοντά στο Κάστρο Hearst .
  2. Διαβάστε τις κριτικές πελατών και συγκρίνετε τις τιμές για Tripadvisor.
  1. Εάν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτά τα campgrounds Hearst Castle campgrounds .

Δεν μπορείτε να μείνετε εν μία νυκτί στο Hearst Castle, αλλά μπορείτε να κουβεντιάσετε στο Hearst's Hacienda κοντά στο King City και τη μικροσκοπική πόλη του Jolon. Αυτό είναι ένα κομμάτι μιας κίνησης από το κάστρο. Κάντε μια διήμερη εκδρομή από την επίσκεψή σας σταματώντας στο Hacienda το βράδυ της Παρασκευής, στη συνέχεια κατευθυνθείτε πάνω από τα βουνά προς την ακτή και επισκεφθείτε το Hearst Castle το Σάββατο.

Να πάρει το Κάστρο Hearst

Το Hearst Castle απέχει 250 μίλια από το Λος Άντζελες ή το Σαν Φρανσίσκο, 320 μίλια από το Σακραμέντο, 93 μίλια από το Monterey και 455 μίλια από το Λας Βέγκας. Βρίσκεται στον αυτοκινητόδρομο ΗΠΑ 1, 35 μίλια βόρεια του κόλπου Morro. Αν οδηγείτε βόρεια στην US Highway 101, βγείτε στην εθνική οδό 1 του Βορρά του San Luis Obispo. Πηγαίνοντας νότια στον αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ 101, έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο 46 κοντά στο Paso Robles και το πάρτε στον αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ 1, στη συνέχεια βγείτε βόρεια.