Απόδραση προς Cayucos, Καλιφόρνια

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο στο Cayucos της Καλιφόρνια

Μία από τις πιο χαριτωμένες μικρές παραλιακές πόλεις κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνιας, ο Cayucos ιδρύθηκε στα τέλη του 18ου αιώνα και ο κεντρικός δρόμος του διατηρεί μια ματιά του δέκατου ένατου αιώνα. Έχοντας ξεφύγει από την εισβολή των κολπίσκων και των πωλητών σουβενίρ, ο μοντέρνος Cayucos αναδεικνύεται ως ένα χαλαρό μέρος για να περάσετε ένα σαββατοκύριακο, με πολλά πολυτελή εστιατόρια και πολλά νέα ή πρόσφατα ανακαινισμένα καταλύματα.

Μπορείτε να σχεδιάσετε το ταξίδι ημέρας Cayucos, Καλιφόρνιας ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει ο Cayucos;

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στο Cayucos

Όπως και μεγάλο μέρος της ακτής της Καλιφόρνιας, το Cayucos είναι πιθανόν να συννεφιά όλη την ημέρα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Μετά το τέλος του καλοκαιριού, ο ουρανός ξεκαθαρίζει. Οι τιμές του ξενοδοχείου μειώνονται και παραμένουν χαμηλές μέχρι την άνοιξη,

Μην χάσετε

Η μεγαλύτερη έλξη του Cayucos είναι η απλότητα του. Μην χάσετε την ευκαιρία να παραμείνετε σε ένα φλιτζάνι καφέ ή να χαλαρώσετε στην παραλία.

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Cayucos της Καλιφόρνια

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Η ετήσια Faire Peddler's Faire πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου της Ημέρας Εργασίας 1 , ενώ κάθε Νοέμβριο πραγματοποιείται ένα παλιό αυτοκίνητο. Την 1η Ιανουαρίου, εκατοντάδες άνθρωποι συναντώνται στην αποβάθρα για το Memorial Polar Bear Dip της Carline Soule, μια μερικές φορές ψυχρή πρώτη κολύμβηση του έτους.

Που να μείνω

Τα περισσότερα από τα καταλύματα στο Cayucos είναι κατά μήκος της λεωφόρου Ocean. Το Cayucos Shoreline Inn είναι το μοναδικό ξενοδοχείο σε αυτό το τμήμα της ακτής που βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία. Ωστόσο, υπάρχει ένα τοίχο στο πίσω μέρος που αποκλείει την θέα από τα δωμάτια του πρώτου ορόφου, γι 'αυτό ζητήστε ένα στον δεύτερο όροφο. Στο Beach Bed and Breakfast δεν ταιριάζει αρκετά με το όνομά του, αλλά είναι κοντά, ακριβώς απέναντι από την άμμο.

Για να βρείτε το τέλειο μέρος για να μείνετε:

  1. Μάθετε τι πρέπει να ξέρετε για την εύρεση ενός ξενοδοχείου στην περιοχή .
  2. Διαβάστε κριτικές και συγκρίνετε τιμές στο Tripadvisor.
  3. Αν ταξιδεύετε σε ένα RV ή τροχόσπιτο - ή ακόμα και σε μια σκηνή - ελέγξτε αυτές τις περιοχές Cayucos campgrounds .

Δεν περιλαμβάνεται στα συνιστώμενα ξενοδοχεία, επειδή είναι πολύ καινούργιο για να έχει ένα ιστορικό ακόμα Cayucos Sunset Inn. Εάν τα δωμάτια και η φιλοξενία ταιριάζουν με την ποιότητα των εργασιών αποκατάστασης, είναι ένα καλό στοίχημα.

Πώς να φτάσετε στο Cayucos της Καλιφόρνια

Το Cayucos βρίσκεται ανάμεσα στο Λος Άντζελες και το Σαν Φρανσίσκο, μόλις 4 μίλια βόρεια του κόλπου Morro, 292 μίλια από το Σακραμέντο, 125 μίλια από το Monterey και 424 μίλια από το Λας Βέγκας. Βρίσκεται στην οδό 1 της Καλιφόρνιας, 31 μίλια νότια του Κάστρου Hearst. Εάν οδηγείτε βόρεια στην US 101, βγείτε στην εθνική οδό 1 βόρεια του San Luis Obispo. Πηγαίνοντας προς τα νότια στις ΗΠΑ 101, έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο 41 κοντά στο Atascadero και το πάρτε στον αυτοκινητόδρομο 1 και, στη συνέχεια, πηγαίνετε βόρεια.

Εάν πάρετε Amtrak στο San Luis Obispo, μπορείτε να πάρετε την υπηρεσία Ride-On που θα σας οδηγήσει κατευθείαν στον Cayucos.

1 Ημέρα Εργασίας γιορτάζεται την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου.