Κοιλάδα του Θανάτου, ιδέες τουρισμού στην Καλιφόρνια

Προτάσεις για μια περιοδεία στην κοιλάδα του Θανάτου

Ανεξάρτητα από το πώς αποφασίζετε να πάρετε την περιοδεία σας στο Death Valley, θα βρείτε πολλά για να δείτε. Μπορείτε να το περιηγηθείτε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τις παρακάτω ιδέες ή να επιλέξετε μια ξενάγηση με ένα πάρκο ranger ή μια εταιρεία περιοδεία. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια ημερήσια εκδρομή στο Death Valley από το Λας Βέγκας, που είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να βγείτε από αυτή την τρελή πόλη για λίγο.

Θρησκευτικές Ιδέες Tour Valley για το Do-It-Yourselfer

Ενώ η κοιλάδα του θανάτου είναι ένα μεγάλο εθνικό πάρκο, από περιοχή σε σοφή έχει μόνο λίγους δρόμους που κατευθύνονται κατευθείαν.

Η διαδρομή περιήγησης Death Valley θα είναι λίγο πολύ η ίδια, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό θα πρέπει να την δείτε. Η μεγάλη διαφορά με περισσότερες ημέρες είναι ο αριθμός των στάσεων που μπορείτε να κάνετε και πόσο καιρό ξοδεύετε σε κάθε μία.

Αν θέλετε να περιηγηθείτε μόνοι σας και είναι σύντομα στην ώρα σας, χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να δείτε τα κορυφαία πράγματα στην κοιλάδα του Death Valley , τα οποία σας λένε επίσης πώς να τα δείτε τα περισσότερα από αυτά σε μια μέρα.

Εάν έχετε περισσότερο χρόνο, δοκιμάστε την περιοδεία οδήγησης της κοιλάδας του θανάτου , σπάζοντας το σε διήμερες εκδρομές: Την πρώτη μέρα, εξερευνήστε από το Badwater σε Harmony Borax Works και ένα πλάι ταξίδι στον Ρυολίτη. Τη δεύτερη ημέρα, πηγαίνετε βόρεια για να δείτε το υπόλοιπο πάρκο. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να έχετε τρεις μέρες ή περισσότερο, πηγαίνετε ακόμα πιο αργά και κάνετε περισσότερες πλευρικές εκδρομές.

Αν θέλετε να πάτε σε μέρη που δεν θα σας οδηγήσει το επιβατικό όχημα, όπως το Canton Titus ή το The Racetrack, το Jeep Rentals του Farabee βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Inn at Death Valley. Προσφέρουν δωρεάν βοήθεια προγραμματισμού μαζί με την ενοικίασή σας.

Κρουαζιέρα με θάνατο

Δεν μπορείτε να νικήσετε έναν κηδεμόνα πάρκων του Death Valley για κάποιον που είναι ταυτόχρονα ενημερωμένος και παθιασμένος για τον τόπο. Προσφέρουν αρκετές ομαδικές εκδρομές στο χειμερινό τους χρονοδιάγραμμα:

Οι κηδεμόνες πάρκων του Death Valley οδηγούν μοναδικές εκδρομές Παλαιοντολογίας μερικές φορές το χρόνο. Είναι τόσο δημοφιλείς ότι υπάρχει μια λαχειοφόρος αγορά μόνο για να πάρει ένα σημείο σε ένα από αυτά.

Και δεν είναι περίεργο. Περιλαμβάνει μια πεζοπορία μέσα από ένα δραματικό φαράγγι με ψηλά τοιχώματα των βράχων που ανοίγουν σε μια πολύχρωμη λεκάνη και μια στενή συνάντηση με καλά διατηρημένα απολιθωμένα ίχνη πτηνών, αλόγων, καμήλας και μαντοδόρων. Λεπτομέρειες υπάρχουν στην ιστοσελίδα τους.

Οι Ρέιντζερς φιλοξενούν επίσης προγράμματα αστρονομίας. Όταν το φεγγάρι είναι γεμάτο, παίρνουν τους επισκέπτες για να εξερευνήσουν τους αμμόλοφους ή Badwater στο φως του φεγγαριού, παρακολουθήστε το φεγγάρι μέσα από τα κιάλια. Όταν οι ουρανοί είναι σκοτεινές κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, εγκαθιστούν τηλεσκόπια και σας βοηθούν να εξερευνήσετε το θαυμασμό ενός αληθινά σκοτεινού ουρανού.

Κρουαζιέρα στο Death Valley από το Λας Βέγκας

Είναι μόνο λίγο περισσότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Λας Βέγκας στην κοιλάδα του Θανάτου.

Το Action Tours προσφέρει μια περιοδεία στην κοιλάδα του Death Valley σε ένα όχημα Hummer, το οποίο περιλαμβάνει μια ελαφριά εμπειρία εκτός δρόμου μέσω του 20 Canyon Team Mule. Τα καλά-σεβαστά Pink Jeep Tours προσφέρει επίσης μια περιοδεία Death Valley από το Vegas.

Τέλος, η Bindlestiff Tours είναι μια καλά βαθμολογημένη εταιρεία που προσφέρει ομαδικές εκδρομές και ιδιωτικές ξεναγήσεις στην κοιλάδα του Death Valley από το Λας Βέγκας.

Εκδρομές στην Ομαδική Θάλασσα

Εξωτερική αναρρίχηση REI προσφέρει περιηγήσεις πεζοπορίας Death Valley. Περιλαμβάνουν επιλογές για κατασκήνωση ή διαμονή σε ξενοδοχείο.

Το Jeep Rentals του Farabee πραγματοποιεί επίσης ομαδικές εκδρομές στο Canyon Titus και το Badwater.

Για μια ιδιωτική περιήγηση, δοκιμάστε το Death Valley Jim, έναν συγγραφέα, τυχοδιώκτη και φωτογράφο που έχει επικεντρωθεί στην κοιλάδα του θανάτου από το 2011.