Κορυφαία αξιοθέατα στην κοιλάδα του θανάτου στην Καλιφόρνια

Κορυφαία αξιοθέατα στην κοιλάδα του θανάτου στην Καλιφόρνια

Η κοιλάδα του θανάτου είναι το μεγαλύτερο εθνικό πάρκο στις παρακείμενες Ηνωμένες Πολιτείες: 3,4 εκατομμύρια στρέμματα απεραντοσύνης στην έρημο. Με την πρώτη ματιά φαίνεται να είναι μια άγονη ερημιά, που πρέπει να βιάζεται όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο επισκέπτης συναγερμού αναγνωρίζει σύντομα ότι υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στην κοιλάδα του Θανάτου.

Χρειάζεστε ένα όχημα τεσσάρων τροχών για να δείτε μερικές από τις περιπέτειες και τις ιστορικές τοποθεσίες του Death Valley, αλλά αυτά τα κορυφαία αξιοθέατα είναι προσβάσιμα από οποιοδήποτε επιβατικό αυτοκίνητο και περιλαμβάνουν μόνο σύντομα περίπατο .

Εάν ξεκινήσετε νωρίς, μπορείτε να τα καλύψετε όλα μέσα σε μια μέρα, εάν πάρετε μια πρόωρη εκκίνηση και δεν ξοδεύετε πολύ χρόνο σε οποιοδήποτε σημείο. Η κοιλάδα είναι φιλόξενη μόνο κατά τη διάρκεια των ψυχρότερων μηνών και των ημερών θα είναι σύντομη. Πάρτε ένα μεσημεριανό πικ-νικ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φως της ημέρας.

Γιατί θα έπρεπε να πάτε στην κοιλάδα του θανάτου;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους 22 γραφικούς λόγους για να επισκεφθείτε την κοιλάδα του Θανάτου .

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

Η κοιλάδα του Θανάτου μπορεί να είναι αινιγματική για τον επισκέπτη για πρώτη φορά, με την ασυνήθιστη γεωλογία, τα φυτά και τα ζώα. Μην πηγαίνετε γύρω από αίσθημα σύγχυσης όταν δεν χρειάζεται να είστε. Αντ 'αυτού, πηγαίνετε στο Κέντρο επισκεπτών κοντά στο Ranch στην κοιλάδα του Death πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Περιηγηθείτε στα εκθέματα και μιλήστε στους κυνηγούς και θα πάρετε πολύ περισσότερα από το ταξίδι σας.

Μπορεί να έχετε περισσότερη διασκέδαση και να αποφύγετε κάποιες κοινές παγίδες επισκεπτών αν ελέγξετε αυτά τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στην κοιλάδα του Θανάτου .

Πράγματα που πρέπει να κάνετε στην κοιλάδα του θανάτου αν έχετε μόνο λίγο χρόνο

Αυτή η διαδρομή περιήγησης στην κοιλάδα του Θανάτου σας υποθέτει ότι ξεκινάτε από το Ranch at Death Valley.

Για να πάρετε μια γρήγορη επισκόπηση και να δείτε μερικά από τα πιο θεαματικά αξιοθέατα στην κοιλάδα του Death, πάρτε το 18 μίλι νότια από το Furnace Creek στο Badwater στο CA Hwy 178. Εάν μένετε στο Stovepipe Wells, μπορείτε να οδηγήσετε απευθείας στο Furnace Creek για αρχίζουν.

Κατά μήκος αυτής της σύντομης διαδρομής, θα δείτε παράξενους σχηματισμούς άλατος, γραφικές απόψεις και τη χαμηλότερη θέση στο δυτικό ημισφαίριο.

Οι καλύτερες στάσεις στη μονάδα είναι οι εξής:

Δείτε το Salt Flat: Λίγα μίλια νότια από τη διασταύρωση του φούρνου Furnace Creek, κάντε ένα σύντομο ταξίδι στο West Side Road προς την Dry Lake στο αλμυρό τοπίο του δαπέδου της κοιλάδας. Ανάλογα με τα πρόσφατα μοτίβα βροχής, μπορείτε να βρείτε αυτά τα όμορφα μοτίβα που μοιάζουν με ιστό που έχετε δει στις φωτογραφίες.

Το γήπεδο γκολφ Devil's βρίσκεται κοντά. Λέγεται ότι επειδή είναι τόσο τραχύ που μόνο ο ίδιος ο Lucifer θα μπορούσε να προσπαθήσει για την ισοτιμία. Για να αποφύγετε την καταστροφή των λεπτών δομών άλατος, πέλμα ελαφρά.

Το Badwater είναι η χαμηλότερη θέση στο δυτικό ημισφαίριο. Η ακριβής τοποθεσία του χαμηλότερου σημείου (292 πόδια κάτω από τη στάθμη της θάλασσας) δεν είναι σημαδεμένη, αλλά μια βόλτα από το χώρο στάθμευσης οδηγεί πέρα ​​από τις αλατούχες, άσχημες γευστικές τρύπες που ενέπνευσαν το άσχημο όνομα. Σε όλη την κοιλάδα, το Telescope Peak πύργους 11.039 πόδια πάνω, δύο φορές πιο ψηλά από το Grand Canyon είναι βαθιά. Για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο χαμηλό είναι αυτό το σημείο, αναζητήστε τον δείκτη στάθμης της θάλασσας στον γκρεμό πάνω από τον χώρο στάθμευσης.

Η παλέτα του καλλιτέχνη είναι ένας πολύχρωμος σχηματισμός πετρωμάτων, ένα τοπίο που έχει μουτζουρωθεί με παστέλ χρώματα. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα. Βλέπετε στο δρόμο πίσω στο Oasis στην κοιλάδα του θανάτου, γυρίζοντας το Drive του καλλιτέχνη.

Στο πλάι της είναι ένα στεγνό πλύσιμο, που μερικές φορές ονομάζεται Canyon του R2, το οποίο ονομάστηκε για μια σκηνή από την αρχική ταινία Star Wars , όπου το αδυσώπητο μικρό droid κινείται μέσα από αυτό ενώ ακούγεται σαν ένα φοβισμένο μικρό παιδί.

Προβολή Θάλασσας από πάνω

Επιστροφή στη διασταύρωση του αυτοκινητόδρομου κοντά στο φούρνο φούρνου, πηγαίνετε νότια για να πάρετε μια πανοραμική θέα της κοιλάδας και της γύρω περιοχής.

Αν έχετε μόνο μια μέρα στην κοιλάδα του θανάτου, σταματήστε στο Zabriskie Point για μια ματιά στο Golden Canyon, στη συνέχεια γυρίστε προς τα βόρεια προς το Furnace Creek.

Εάν έχετε περισσότερο χρόνο, πάρτε περίπου 50 μίλια γύρο στην θέα του Dante . Πάνω από ένα μίλι πάνω από το Badwater, προσφέρει πιο εκτεταμένες όψεις και η θερμοκρασία είναι συνήθως χαμηλότερη από 15 ° F έως 25 ° F από ό, τι στο δάπεδο της κοιλάδας. Ενώ είστε εκεί, σταματήστε και σιγουρευτείτε για μια στιγμή. Πιθανότατα θα ακούσετε ... απολύτως τίποτα.

Αυτό είναι ένα από τα πιο αθόρυβα μέρη του κράτους.

Τι να κάνετε στην υπόλοιπη κοιλάδα του θανάτου

Τα υπόλοιπα αυτά αξιοθέατα βρίσκονται στο βόρειο τμήμα της Θάλασσας Θάλασσας και φτάνουν με το αυτοκίνητο στο CA Hwy 190 βόρεια από το Furnace Creek.

Ο Salt Creek είναι ένας από τους πιο υγρούς τόπους στο ξηρό τοπίο της κοιλάδας του Death Valley. Είναι ένας εύκολος περίπατος από το χώρο στάθμευσης σε ένα πεζόδρομο μήκους 1/2 μιλίων για να το δείτε. Το εποχιακό ρέμα του αλμυρού νερού είναι το μοναδικό σπίτι του σπάνιου Salt Creek Pupfish, αλλά ακόμα και αν δεν εντοπίσετε τα μικρά critters, είναι ένα συναρπαστικό μέρος.

Οι πιο προσιτοί αμμόλοφοι , οι Mesquite Dunes βρίσκονται ακριβώς στα ανατολικά του Stovepipe Wells. Σε μια σύντομη πεζοπορία μέσα τους από την άκρη του δρόμου, αναζητήστε κομμάτια του αρσενικού αρουραίου (μια διαδρομή με μικρές διαδρομές από κάθε πλευρά) και άλλα πλάσματα της ερήμου. Ανακατέψτε στην κορυφή ενός αμμόλοφου και απολαύστε τη θέα.

Αν έχετε μόνο μια μέρα, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί μέχρι τώρα. Αν μένετε περισσότερο (και θα έπρεπε), χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να σχεδιάσετε την απόδραση σας και στη συνέχεια να δοκιμάσετε αυτά τα αξιοθέατα:

Το Κάστρο του Scotty . Μια πλημμυρική φλόγα το 2015 έβγαλε το δρόμο προς το Κάστρο του Scotty. Είναι κλειστό μέχρι το 2019, σύμφωνα με την Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου.

Αν έχετε χρόνο μετά την επανέναρξη, πάρτε τον δρόμο του Κάστρου του Scotty για να επισκεφθείτε και να μάθετε γιατί λέγεται Κάστρο Scotty αν ανήκει Albert Johnson και Scotty έζησε αλλού. Είναι αληθινές οι ιστορίες των κρυμμένων ορυχείων χρυσού, των σκιερών προσφορών και των γενικών αλήθειας; Μια περιήγηση ιστορικού ζωντανού σπιτιού στην ισπανική σκηνή στην έρημο εξετάζει την ασυνήθιστη σχέση μεταξύ ενός αρουραίου ερήμου που ονομάζεται Scotty και ενός επιχειρηματία του Σικάγου που είχε ως αποτέλεσμα αυτή την απίθανη δομή. Μπορείτε επίσης να κάνετε περιηγήσεις που πηγαίνουν στο υπόγειο ή έξω στην καμπίνα του Death Valley Scotty.

Ο Ουμπέεμπ Κέτερ μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι έχετε προσγειωθεί στον πλανήτη Άρη. Δεν είναι ένα ηφαίστειο, αλλά το αποτέλεσμα μιας βίαιης έκρηξης υπερθέρμαντων υπόγειων υδάτων, ένας βαθύς κρατήρας 2000 ποδιών που προσφέρει δυνατότητες φωτογραφίας και πεζοπορία. Το όνομά της σημαίνει «άνεμος» και με καλό λόγο. Ένα ζεστό σακάκι ή πουκάμισο (φερμουάρ ή κουμπωμένο για να το κρατήσει να μετατραπεί σε ένα αυτοσχέδιο πανί) θα σας κάνει πιο άνετα εδώ.

Υπάρχουν περισσότερα για να κάνετε στην κοιλάδα του θανάτου - αν έχετε χρόνο

Αυτά τα αξιοθέατα θα σας δώσουν μια σύντομη επισκόπηση της κοιλάδας του Θανάτου, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα για να δείτε αν έχετε χρόνο.

Εάν έχετε ένα όχημα τεσσάρων τροχών ή ενοικιάσετε ένα από το Farebee's Jeep Rental κοντά στο The Oasis στο Death Valley Resort, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα και ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του πάρκου όπως το The Racetrack με τις μυστηριωδώς κινούμενες πέτρες του, μαζί με το φάντασμα πόλεις, κλιβάνους ξυλάνθρακα και φαράγγια με κουλοχέρηδες.