Το καλύτερο της Universal Orlando

Επισκεφθείτε το Florida Resort; Ανακαλύψτε τι πρέπει να κάνετε πριν πάτε.

Δεν ήταν όλο αυτό πολύ καιρό πριν ότι Universal Orlando αποτελούνταν από ένα μέρος: Universal Studios Φλόριντα. Οι λαοί που επισκέφτηκαν το πάρτι με κινηματογραφικές ταινίες θεωρούσαν γενικά ότι ήταν ένα πρόσθετο για τις διακοπές τους στο Disney World. Δεν υπήρχε μεγάλη ανάγκη να προσδιοριστούν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για το πάρκο, επειδή οι περισσότεροι επισκέπτες συνήθως έβλεπαν τις περισσότερες, αν όχι όλες, από τις περιορισμένες βόλτες και αξιοθέατα.

Ο προγραμματισμός μιας επίσκεψης έγινε λίγο πιο δύσκολος το 1999, όταν το πάρκο επεκτάθηκε σε ένα θέρετρο και άνοιξε ένα δεύτερο θεματικό πάρκο, Νησιά περιπέτειας , μαζί με το πρώτο του ξενοδοχείο, τον κόλπο Portofino και την τραπεζαρία / εμπορική / ψυχαγωγική περιοχή CityWalk. Από τότε, η Universal έχει συνεχίσει να αναπτύσσεται και τώρα διαθέτει πολλά νέα αξιοθέατα και αξιοθέατα, πολλά ξενοδοχεία, λίγα εστιατόρια και αρκετές άλλες εκτροπές για να αντιμετωπίσει σοβαρά την υπεροχή της Disney World στην κεντρική Φλόριντα.

Αυτό θέτει μια πρόκληση για τους ανθρώπους (όπως εσείς;) που προσπαθούν να καταλάβουν πώς να χωρίζουν το χρόνο τους μεταξύ της Disney World και της Universal (για να μην αναφέρουμε Legoland Florida, SeaWorld Orlando, Busch Gardens Tampa, Διεθνές Drive Rides and Attractions και άλλα δελεαστικά πράγματα να κάνετε στην περιοχή). Τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά για το Universal Orlando, ώστε να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να παίρνουν τη μέγιστη διασκέδαση και αξία.

Δεν μιλάμε μόνο για τις καλύτερες διαδρομές και αξιοθέατα του θέρετρου. Μιλάμε για όλα αυτά που η Universal έχει να προσφέρει - και προσφέρει πολλά. Ποια είναι τα καλύτερα μέρη για φαγητό στο θέρετρο; Ποιο από τα ξενοδοχεία της μπορεί να σας κάνει πιο λογικό; Πότε πρέπει να προγραμματίσετε να επισκεφθείτε; Καλύπτω όλα αυτά και πιο κάτω.

Αλλά μην κάνετε λάθος: η Universal Orlando έχει μερικές θεαματικές διαδρομές και αξιοθέατα. Δεδομένου ότι άνοιξε τα δύο Wizarding World του χώρου του Χάρι Πότερ, Hogsmeade στα νησιά της περιπέτειας και Diagon Alley στα Universal Studios Φλόριντα , το θέρετρο έχει ανεβάσει πραγματικά το παιχνίδι του και τώρα καταλαμβάνει αρκετά σημεία στο και κοντά στην κορυφή των επιλογών μου για το καλύτερο θεματικά αξιοθέατα πάρκο . (Παρεμπιπτόντως, αν θέλετε να ζήσετε μία από τις εκδρομές με θέμα το Χάρι Πότερ, θα χρειαστείτε ένα ειδικό εισιτήριο. Για να ξέρετε πριν πάτε, διαβάστε το άρθρο μου: " Τι είδους εισιτήριο θα χρειαστείτε για να οδηγήσετε Hogwarts Express; ")

Εντάξει, στο καλύτερο της Universal Orlando.