Τι είδους εισιτήριο θα πρέπει να οδηγήσω το Hogwarts Express;

Δεν θα περάσει απλώς οποιοδήποτε πέρασμα εάν θέλετε να οδηγήσετε το τρένο του Harry Potter Universal

Το τεράστιο και άγριο δημοφιλές Wizarding World του Χάρι Πότερ στο Universal Orlando είναι γεμάτο με όλα τα είδη των απίστευτων αξιοθέατα, εκδηλώσεις, καταστήματα, φαγητό και πολλά άλλα. Μεταξύ των πιο συναρπαστικών χαρακτηριστικών του είναι το Hogwarts Express, το θεματικό ταξίδι με το τρένο που συνδέει τις περιοχές του Λονδίνου και του Hogsmeade και αποτελεί το ίδιο έλξη.

Ο καθένας που θέλει να πάρει την πλήρη εμπειρία του Πότερ και να χαθεί στον μυθικό κόσμο του JK

Τα αγαπημένα βιβλία και ταινίες του Rowling θα ήθελαν να πάρουν το τρένο. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση μου για το Hogwarts Express για να μάθετε τι κάνει μια τέτοια υπέροχη βόλτα.

Εδώ είναι το πράγμα όμως: Για να εισέλθουν King's Cross Station στο Universal Studios Φλόριντα ή Hogsmeade σταθμό στα νησιά της περιπέτειας για να πάρει στο τρένο, οι επιβάτες πρέπει να έχουν το σωστό εισιτήριο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είδους εισδοχή περνάει θα θέλατε να πάρετε, ώστε να μπορείτε να πάτε για μια βόλτα.

Σιγουρευτείτε ότι παίρνετε ένα εισιτήριο για το Park-to-Park για να οδηγήσετε το τρένο

Το Universal Orlando διαθέτει τρία ξεχωριστά πάρκα: το Universal Studios Florida, τα νησιά περιπέτειας και το πάρκο νερού Volcano Bay. Κάθε πάρκο απαιτεί εισιτήριο για είσοδο.

Το θέρετρο πωλεί δύο βασικούς τύπους ημερησίων εισιτηρίων για τα δύο θεματικά πάρκα: εισδοχή μεμονωμένου πάρκου και εισδοχή πάρκο-πάρκο. Όπως υποδηλώνει το όνομά του, ένα ενιαίο δελτίο πάρκων επιτρέπει την είσοδο σε ένα από τα δύο πάρκα. Οι επισκέπτες δεν μπορούν να αφήσουν ένα πάρκο και να πάνε στο άλλο χρησιμοποιώντας ένα ενιαίο εισιτήριο πάρκο.

Ωστόσο, ένα δελτίο πάρκο-πάρκο επιτρέπει τη στάθμευση μεταξύ των δύο πάρκων. Θα μπορούσατε να προσθέσετε ένα εισιτήριο Volcano Bay μιας ημέρας στο μείγμα, αλλά θα ήταν τρελό να αναμένετε ότι θα μπορούσατε να επισκεφθείτε λογικά και τα τρία πάρκα σε μια μέρα και να απολαύσετε ό, τι προσφέρουν.

Η Universal κάνει επίσης διαθέσιμα πενταήμερη περάσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν από μονοήμερες έως πέντε ημέρες.

Υπάρχουν δύο είδη πολυήμερων περασμάτων: τα δύο πάρκα περιλαμβάνουν τα δύο θεματικά πάρκα, Νησιά περιπέτειας και Universal Studios Φλόριντα και περάσματα τριών πάρκων που περιλαμβάνουν τα δύο θεματικά πάρκα καθώς και το πάρκο νερού Volcano Bay .

Εδώ είναι όπου ένα παίρνει λίγο δύσκολο: Οι πολυήμερες περάσματα έρχονται επίσης σε ένα πάρκο-ανά-ημέρα και πάρκο-σε-πάρκο εκδόσεις. Ένα διήμερο, δύο πάρκων, ένα πάρκο ανά ημέρα, για παράδειγμα, θα επέτρεπε σε έναν κάτοχο εισιτηρίων να εισέλθει σε νησιά περιπέτειας ή Universal Studios Florida σε κάθε μία από τις δύο ημέρες, αλλά όχι και τα δύο πάρκα σε οποιαδήποτε μέρα . Ωστόσο, ένα δελτίο πάρκο-πάρκο θα επέτρεπε σε έναν κάτοχο εισιτηρίων να επιστρέψει μεταξύ των δύο πάρκων. Το κατάλαβα?

Τι έχει να κάνει αυτό με το Hogwarts Express;

Το Hogwarts Express παρέχει υπηρεσία μονόδρομης διαδρομής από το The Wizarding World-Hogsmeade στα Νησιά περιπέτειας στο World Wizarding-Diagon Alley στα Universal Studios της Φλόριντα και αντίστροφα. Δεδομένου ότι τα δύο γήπεδα με θέμα το Potter βρίσκονται σε δύο ξεχωριστά πάρκα, η Universal απαιτεί από όλους τους επιβάτες των τρένων να έχουν περάσματα πάρκο-πάρκο. Οι επιβάτες τελικά πηγαίνουν από το ένα πάρκο στο άλλο.

Δημιουργεί μια μικρή σύγχυση μεταξύ των επισκεπτών και στους δύο σιδηροδρομικούς σταθμούς. Ορισμένοι επισκέπτες δεν γνωρίζουν την ανάγκη για εισιτήρια πάρκο-πάρκο για να οδηγήσουν το Hogwarts Express.

Είναι σε θέση να επισκεφθούν είτε Diagon Alley στα Studios ή Hogsmeade στο IOA με ένα ενιαίο πάρκο και να δοκιμάσετε όλα τα αξιοθέατα του Potter σε οποιοδήποτε από τα πάρκα, εκτός από το Hogwarts Express. Οι καθολικοί υπάλληλοι είναι στην διάθεσή σας για να ελέγξουν τα περάσματα πριν τους επισκέπτες εισέλθουν σε έναν από τους σταθμούς. Εάν οι επισκέπτες έχουν ενιαία περάσματα πάρκων, καλούνται να πάνε σε περίκλειστους θαλάμους στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, όπου οι πωλητές εισιτηρίων είναι πολύ ευτυχείς να τις αναβαθμίσουν σε εισιτήρια πάρκων-πάρκων.

Ανάλογα με τον αριθμό των ημερών που αγοράστηκαν για εισιτήριο ενός πάρκου ανά ημέρα, το πρόσθετο κόστος για την αναβάθμιση σε ένα δελτίο πάρκο-πάρκο κυμαίνεται από $ 60 έως $ 70 (τιμές που ισχύουν τον Μάρτιο του 2018). Οι επισκέπτες με εισιτήρια για ένα πάρκο μπορούν να ξεπεράσουν τα επιπλέον χρήματα, να πάρουν τα αναβαθμισμένα τους περάσματα πάρκο-πάρκο και να μπουν στη γραμμή για να φτάσουν στο Hogwarts Express.

Εάν τα $ 60 έως $ 70 φαίνεται απότομα να οδηγούν ένα μόνο αξιοθέατο, να έχετε κατά νου ότι η πρόσθετη χρέωση περιλαμβάνει την είσοδο σε ένα δεύτερο πάρκο και όλα τα αξιοθέατα που προσφέρει. Εκτός από την βόλτα με τρένο, οι επισκέπτες που αναβαθμίζουν τα πακέτα πάρκο-πάρκο θα μπορούν να απολαύσουν όλες τις εμπειρίες του Wizarding World στο άλλο πάρκο καθώς και όλες τις άλλες βόλτες και πράγματα που κάνουν στο πάρκο. Για παράδειγμα, το Universal Studios Florida διαθέτει αξιοθέατα όπως το Transformers: The Ride 3D και το The Simpsons Ride . Τα Νησιά της Περιπέτειας προσφέρουν μεγάλες διαδρομές όπως Spider-Man και The Incredible Hulk .

Εάν είχατε μόνο μια μέρα να περάσετε στο Universal Orlando, θα έχετε αρκετό χρόνο για να επωφεληθείτε από όλα όσα διαθέτει το Universal σε αμφότερα τα θεματικά πάρκα (αφήνοντας έξω το πάρκο νερού του Volcano Bay); Πιθανώς όχι. Και αυτό είναι εκ προθέσεως από την πλευρά της Universal.

Αφού δεσμευθείτε να αγοράσετε εισιτήρια από το πάρκο σε πάρκο, πιθανότατα θα θέλατε να περάσετε τουλάχιστον δύο ολόκληρες μέρες στο θέρετρο - και ίσως να διανυκτερεύσετε σε ένα από τα (θαυμάσια) τουριστικά ξενοδοχεία . Η Universal έχει αξιοποιήσει τη δημοτικότητα των αξιοθέατών του για το Χάρι Πότερ για να πείσει τους επισκέπτες να μένουν περισσότερο και να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα μαζί τους. Η οικοδόμηση των δύο γηπέδων του Potter σε δύο ξεχωριστά πάρκα ήταν μια τολμηρή κίνηση στο τμήμα της Universal. Η προσθήκη ενός αμαξοστοιχίας που συνδέει τα δύο εδάφη και απαιτεί τη διέλευση από πάρκο σε πάρκο για να επιβιβαστεί ήταν ακόμη πιο τολμηρή και μια λαμπρή στρατηγική. Μάθετε γιατί το Hogwarts Express έχει αλλάξει τα πάντα στα θεματικά πάρκα της Φλόριντα .