Περπατήστε τους Incredible Racers Springs Racers

Αναθεώρηση της ποδηλασίας περιπέτειας Disney στην Καλιφόρνια

Είναι ο τέλειος γάμος μιας έννοιας οδήγησης με μια ιστορία. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να βυθιστούν οι επισκέπτες στον αγαπημένο κόσμο της ταινίας Cars , από το Pixar, από το να τα γεμίσουν σε αναβαθμισμένα οχήματα, να τα οδηγήσουν σε Radiator Springs για να συναντήσουν τη συμμορία που μιλάει-autos, και να τους ρίξουν εναντίον ενός άλλου φορτίου επισκεπτών για μια συναρπαστική το τελικό αγώνα μέχρι το τέλος; Στην εκθαμβωτική παράδοση των βόλτες με το E-Ticket της Disney, το Radiator Springs Racers προσφέρει μια εμπειρία μεγάλης κλίμακας, γεμάτη γέφυρα, που πρέπει να δοκιμάσετε.

Route 66 Beckons

Βρίσκεται στην άκρη της διαδρομής 66 και βρίσκεται στην εντυπωσιακή οροσειρά Valley Valley, το Radiator Springs Racers είναι το επίκεντρο του Land Cars . Η διαλείπουσα σπηλιά! των αγωνιστικών αυτοκινήτων καθώς βρυχάται το παρελθόν και ο αναβάτης για τη θέση θέτει τους επισκέπτες στη βόλτα.

Η ουρά των ουρανών μέσα από τα βουνά (ο υπέροχος βράχος είναι εντυπωσιακός ακόμα και από κοντά) και οι άνεμοι περνάνε από μερικά περίεργα φυλάκια, όπως ένα σπίτι με τοίχους φιαλών - το είδος της περιέργειας που μπορεί να βρεθεί κατά μήκος της πραγματικής διαδρομής 66. Αποκλίσεις όπως αυτές καθιστούν την (αναπόφευκτα μακρά) γραμμή πιο ανεκτή.

Κατεβαίνοντας βαθύτερα στα βουνά, οι αναβάτες επιβιβάζονται στα οχήματα στο Comfy Caverns Motor Park, το οποίο είναι ένα νεύμα στα μνημεία των ειδυλλιακών σπηλαίων της εθνικής οδού. Κάθε αυτοκίνητο φιλοξενεί έξι αναβάτες και μοιάζει με τους χαριτωμένους χαρακτήρες στις ταινίες Pixar, με τα μάτια στο παρμπρίζ και το στόμα στο μπροστινό φτερό. Μόλις οι επιβάτες κάθονται και λυγιστούν, το αυτοκίνητο εγκαταλείπει το σταθμό. Τα οχήματα είναι ζωηρά και ανταποκρίνονται από το get-go και σταματούν σε μια δεκάρα πίσω από τα αυτοκίνητα που παρατάσσονται μπροστά τους, καθώς μετακινούνται προς τα εμπρός και περιμένουν να αποσταλούν.

Αυτό είναι από το σχεδιασμό. Κάθε όχημα έχει δικό του ενσωματωμένο υπολογιστή και γνωρίζει τα κοντινά αυτοκίνητα για να αποφύγει τις συγκρούσεις, σύμφωνα με τον Steve Goddard, έναν από τους μηχανικούς του Walt Disney Imagineering που σχεδίασε την έλξη και οδήγησε μαζί με την Radiator Springs Racers. Ο υπολογιστής γνωρίζει τη θέση του στην πίστα και ποια ταχύτητα πρέπει να κάνει το αυτοκίνητο ανά πάσα στιγμή.

Συζήτηση αυτοκινήτου

Το αρχικό μέρος της βόλτας είναι χαλαρό καθώς το αυτοκίνητο αδειάζει μέσα στα προάστια της πόλης. Η πρώτη στιγμή του goosebumps συμβαίνει καθώς το όχημα στρογγυλεύει σε μια στροφή και επιβραδύνει να πάρει την μεγαλειότητα του καταρράκτη του καταρράκτη. Η μουσική στο συνοδευτικό σκορ που αντλείται μέσω του ενσωματωμένου ηχοσυστήματος διογκώνεται σε αναγνώριση της όρασης.

Το αυτοκίνητο στη συνέχεια πάει σε ένα ορεινό πέρασμα για το εσωτερικό σκοτεινό βόλτα μέρος της έλξης, καθώς κατευθύνεται προς Radiator Springs. Πριν φθάσουν στην πόλη, υπάρχουν μερικές τυπικές στιγμές σκοτεινής βόλτας, συμπεριλαμβανομένων μερικών faux κοντά σε σύγκρουση με την άγρια ​​βόλτα του κ. Toad. Ο Sherriff αναδύεται από ένα καταφύγιο στο δρόμο (δεν είναι όλοι;) για να προειδοποιήσει το αυτοκίνητο να επιβραδύνει και να το σώσει για - δεν θα το ξέρατε - ημέρα αγώνα.

Όταν λέω ότι ο Σερρίφ προειδοποιεί το αυτοκίνητο, εννοώ ότι μιλάει με όλα τα συναισθήματα που εμπεριέχονται στους χαρακτήρες της ταινίας.

Όπως και οι υπόλοιπες εντυπωσιακές κινουμένων σχεδίων, το σώμα του βράζει, τα μάτια του γεμίζουν με έκφραση και, το πιο αξιοσημείωτο, το στόμα του κινείται με πειστικό τρόπο. Οι επόμενοι φίλοι της πόλης για να χαιρετήσουν τους επισκέπτες είναι το Mater, το ευχάριστο, συρματόσχοινο, γεμάτο οδοντοφυΐα. Συνεχίζοντας προς τα πίσω για να ακολουθήσει το όχημα οδήγησης, όπως είναι συνηθισμένο, η παρουσίαση του φορτηγού είναι ακόμη πιο αξιόλογη.

"Ο Mater είναι ένας από τους πιο εξελιγμένους animatronic χαρακτήρες", λέει ο Kathy Mangum, εκτελεστικός παραγωγός του WDI και αντιπρόεδρος. "Πρέπει να τον γεμίσουμε με ζωή και προσωπικότητα. Ήταν πολύ σημαντικό να τον κάνουμε σωστό. "Είναι αρκετά εντυπωσιακό να βλέπεις το οδοντωτό φορτηγό, με το φαινομενικά άκαμπτο του σώμα, ωστόσο να αρθρώνει τα λόγια του, καθώς προσκαλεί τους φιλοξενούμενους να ασχοληθούν με κάποιο τρακτέρ.

Γι 'αυτό είναι γιατί αισθάνεται σαν Roller Coaster

Μετά τα τρεξίματα του τρακτέρ, τα αυτοκίνητα που επισκέπτονται φτάνουν στο Radiator Springs. Είναι όλα εκεί, από το V8 Cafe του Flo, μέχρι το εντυπωσιακό Lightning McQueen. Αυτός, μαζί με τον κύριο συμπίεσή του Sally, δίνουν στα αυτοκίνητα μια κουβέντα για να μιλήσουν και να τους καταλάβουν για μια προετοιμασία πριν από την κούρσα. Εκείνοι που κατευθύνονται αριστερά μπαίνουν στα ελαστικά του Casa Della της Luigi, ενώ εκείνοι που κατευθύνονται δεξιά μπαίνουν στο House of Body της Ramone. Τα πιστόλια ψεκασμού στην τελευταία εκπέμπουν αυτό που φαίνεται να είναι - και μυρωδιά σαν - βαφή αυτοκινήτου. Υπάρχει ένα τελευταίο αποστασιοποιητικό από τον Doc Hudson (έπαιξε με μια θλιβερή, αλλά αξιαγάπητη συμπεριφορά από τον αείμνηστο Paul Newman στην ταινία) και δύο carloads των φιλοξενουμένων ευθυγραμμίζονται για τη μεγάλη κούρσα.

Αυτό είναι όπου το συναρπαστικό μέρος της διαδρομής κλωτσιές μέσα Αναδυόμενες σε εξωτερικούς χώρους, τα αυτοκίνητα εισέρχονται σε μια σειρά από υψηλές ταχύτητες περιστροφές και στροφές, μερικοί από αυτούς τράπεζα μέχρι και 45 βαθμούς. Πόσο γρήγορα? Η Disney δεν λέει, αλλά όπως και πολλές από τις διαδρομές της, είναι περισσότερο η ψευδαίσθηση της ταχύτητας από την πραγματική ταχύτητα που προσφέρει τις συγκινήσεις. Δύο λόφοι καμηλοπάρδαλης προσφέρουν κάποιες ικανοποιητικές, αλλά αρκετά ήπιες, φτάνουν στο χρόνο ομιλίας, οι οποίες ανυψώνουν τους επισκέπτες λίγο έξω από τα καθίσματά τους . Το αυτοκίνητο που κερδίζει, σύμφωνα με τον Goddard του WDI, είναι εντελώς τυχαίο. Επιλέγεται από έναν υπολογιστή και δεν έχει καμία σχέση με το βάρος των επιβατών ή με άλλους παράγοντες. Στην πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι είχα έναν από τους μηχανικούς που σχεδίασαν τη βόλτα μαζί με εμένα, χάσαμε ακόμα.

Ο Goddard εξήγησε επίσης ότι η σχισμή που τρέχει στο μέσο της διαδρομής κάθε αυτοκινήτου εξυπηρετεί δύο σκοπούς. Υπάρχει μια μπάρα λεωφορείων κάτω από την υποδοχή που τροφοδοτεί τον ηλεκτρικό κινητήρα και τον υπολογιστή κάθε οχήματος. Υπάρχει επίσης ένα κομμάτι κυματοδρομίου κάτω από την υποδοχή που καθοδηγεί τα οχήματα. Οι τροχοί στις πλευρές των σιδηροτροχιών συνδέονται με ένα ενιαίο "φορείο" που συνδέεται με την κάτω πλευρά του πλαισίου κάθε αυτοκινήτου.

Διαδρομή κρουαζιέρας 66 τη νύχτα

Οι νικητές και οι ηττημένοι προχωρούν στην τελική σκηνή στα σπήλαια Taillight, μια υπόγεια όαση που έχει "σταλαγ-φώτα" (λαμπερά κόκκινα φώτα αυτοκινήτων) που μυστηριωδώς αυξάνονται από το πάτωμα και το ταβάνι της σπηλιάς. Mater και Lightning McQueen αποχαιρετούν τους διαγωνιζόμενους στα σπήλαια.

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά θα ήμουν πρόθυμος να ποντάρω ότι η κηλίδα των ελαφρών σταλαγιών δημιουργήθηκε από τον Kevin Rafferty, συγγραφέα ιδεών, ανώτερο σκηνοθέτη και κύριο quitter από το WDI, ο οποίος ήταν επίσης ένας από τους επικεφαλής σχεδιαστές της βόλειας. Ο βετεράνος Imagineer δηλώνει ότι το Radiator Springs Racers είναι το αγαπημένο του έργο (και αυτό λέει πολλά). "Είναι το σωστό μίγμα των κλασικών Disney ιστορίες και συγκινήσεις", λέει. "Αλλά όλα αρχίζουν με την ιστορία."

Η ιστορία είναι συναρπαστική και το επίπεδο λεπτομέρειας είναι εκπληκτικό. (Πώς είναι αυτό για λεπτομέρειες; Rafferty είπε ότι γύρισε μέσα από το γύρο 872 φορές για να τσίμπημα και να συγχρονίσει τέλεια το κομμάτι ήχου με τη δράση.)

Εντούτοις, έχω κάποιες αμφιβολίες. Για αρχάριους, είναι λίγο περίεργο να περπατήσετε τη διαδρομή 66 στο Radiator Springs, να επιβιβαστείτε στην διαδρομή και στη συνέχεια να οδηγήσετε κατά μήκος της διαδρομής 66 σε ένα σημειωματάριο για τη σημείωση της πόλης μέσα στο αξιοθέατο. Ακόμη και ομαλά: Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι επιβάτες περνούν κατά μήκος της Διαδρομής 66 με το πλήρες φως της ημέρας, αλλά μπαίνουν στην έκδοση της βόλτας του Radiator Springs όπου είναι διαρκώς νυχτερινή. Στη συνέχεια αναδύονται πίσω στο φως της ημέρας για το φινάλε του αγώνα.

Για χάρη της συνέχειας της ιστορίας, νομίζω ότι μια νυχτερινή βόλτα είναι πιο ευχάριστη. Τα μάτια μου έπρεπε επίσης να προσαρμοστούν στις σκοτεινές εσωτερικές σκηνές κατά τη διάρκεια της ημέρας και βρήκα τα εικαστικά μέσα από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου λίγο πιο συμβιβασμένα. Τη νύχτα, η ακολουθία των αγώνων αισθάνθηκε περισσότερο εκτός ελέγχου (με καλό τρόπο), ιδιαίτερα την τελική πτώση στα γεμάτα ομίχλη τα φώτα Taillight.

Τα Quibbles στην άκρη, συμφωνώ λίγο-πολύ με τον Rafferty ο οποίος τοποθετεί τους Radiator Springs Racers στην ίδια σπάνια εταιρεία όπως τα κλασικά όλων των εποχών της Disney, οι Πειρατές της Καραϊβικής και το Haunted Mansion . Λέω περισσότερο ή λιγότερο, επειδή αυτά τα δύο αξιοθέατα έθεσαν το φραγμό για την επίτευξη του Imagineering και η οδήγηση των Cars- Themed δεν έπληξε το σήμα. Αλλά είναι ένα εξαιρετικό πρέπει να δείτε έλξη που παίρνει τη σωστή θέση μεταξύ των καλύτερων βόλτες θέρετρο Disneyland .

Θα πάρετε τα λάκτισμα σας και στη συνέχεια κάποια για την αξιοσημείωτη έλξη Route 66.