Επέκταση στην Disney με την επέκταση της Disney στην Καλιφόρνια

Μαζική 5ετή, $ 1.1-δισεκατομμυρίων Makeover του δευτέρου πάρκου της Disneyland

Σημειώστε ότι όλες οι φάσεις της πενταετούς επέκτασης έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Το πάρκο πραγματοποίησε την μεγάλη εκ νέου λειτουργία του στις 15 Ιουνίου 2012. Δείτε παρακάτω για συνδέσεις με σχόλια, φωτογραφίες και πληροφορίες για όλες τις διαδρομές επέκτασης, αξιοθέατα, παραστάσεις, εδάφη και πολλά άλλα.

Ακολουθώντας τα βήματα ενός ξεχωριστού μεγαλύτερου αδελφού μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική εμπειρία και να αποτελέσει ένα βαρύ φορτίο. Οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες και οι προσδοκίες μπορούν να είναι συντριπτικές.

Εάν βρισκόταν οπουδήποτε αλλού, η Disney California Adventure θα είχε χαιρετιστεί ως ένα θαυμάσιο θεματικό πάρκο όταν άνοιξε το 2001. Αλλά το άθλιο ακίνητο, το οποίο όχι μόνο έπρεπε να ακολουθήσει στα βήματα του παλαιότερου, μεγαλύτερου και αγαπημένου αδελφικού του πάρκου, αλλά (Disneyland είναι το μεγάλο πάρκο στην πανεπιστημιούπολη που δεν εγκαταλείπει ποτέ την πανεπιστημιούπολη - και το BPOC συνεχίζει να βελτιώνεται), ήταν τρομερά ανεπαρκώς προετοιμασμένο για την αποστολή. Η Disney ανακοίνωσε το φιλόδοξο πενταετές σχέδιο επέκτασης του Disney California Adventure ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2007 για να φέρει κάποια ισοτιμία στα πάρκα.

Γεμάτος με γοητεία και αισιοδοξία και ικανή να πλέκει μαγικές ιστορίες, η Disneyland είναι ο βασικός φορέας για όλα τα θεματικά πάρκα. Η Disney California Adventure, ωστόσο, φάνηκε περισσότερο σαν μια συλλογή από αξιοθέατα (μερικά από τα οποία ήταν αρκετά θεαματικά) και όχι μια συνεκτική θεαματική εμπειρία πάρκων όταν ξεκίνησε.

Και δεν υπήρχαν όλα αυτά τα πολλά αξιοθέατα.

"Όταν ανοίξαμε, γνωρίζαμε ότι η συνολική [DCA] δεν μετράει αρκετά μέχρι που θα έπρεπε ή θα μπορούσε να είναι", λέει ο Tom Staggs, πρόεδρος του Walt Disney Parks and Resorts. Έτσι, τι έκανε η Disney για να εγχυθεί το πάρκο με περισσότερη αφήγηση, πιο χαρισματικό, πιο ενθουσιασμό και περισσότερη έκκληση;

Το κυρίαρχο θέμα που δίνει στην DCA το μαγικό σπινθήρα που λείπει δεν θα είναι τίποτα άλλο από το Walt Disney. Ο εικονικός ιδρυτής της εταιρείας που φέρει το όνομά του αντηχεί βαθιά με γενιές οπαδών και η εστίαση στο Walt στο DCA θα επιτρέψει στο Mouse House να γιορτάσει μια κληρονομιά μοναδική δική τους. Αντί για μια γενική περιπέτεια στην Καλιφόρνια, η έμφαση θα δοθεί στην περιπέτεια της Disney στην Καλιφόρνια.

Αντί για ένα mishmash των Golden State markers, η περιοχή εισόδου έχει αναδιαμορφωθεί ως CIC-1920 της Καλιφόρνιας, το vintage Λος Άντζελες και το Χόλιγουντ που συναντήθηκε Walt Disney, όταν αρχικά επικεφαλής δυτικά για να κυνηγήσουν τα όνειρά του. Ο νέος τόνος δημιουργείται στην μπροστινή πύλη. Η ίδια η είσοδος μοιάζει με την κύρια είσοδο στο πάρκο Hollywood Studios της Disney στο Walt Disney World στη Φλώριδα. Και οι δύο εισόδους εμπνέονται από την πρόσοψη του Art Deco-ish του Λος Άντζελες, το ορόσημο της Jazz Age, το Pan Pacific Auditorium. Το κλασικό κτίριο δεν στέκεται πλέον.

Αυτοκίνητα Γη

Τώρα ανοιχτό!

Ανυπομονώντας δώδεκα στρέμματα από αυτό που παρέμεινε στην αρχική θέση στάθμευσης της Disneyland, η DCA πρόσθεσε μια νέα γη με βάση την ταινία Pixar Cars . (Δεν υπάρχει κάτι τουλάχιστον λίγο ειρωνικό εκεί;) Δεν είναι Disney per se, αλλά το αυτοκίνητο γης είναι ακριβώς το είδος της μεγάλης κλίμακας, βυθιστικά, ιστορία πλούσια περιβάλλον που DCA πρέπει να επιτευχθεί Disneyland επίπεδο επίπεδο.

Την οδό Buena Vista και τον Carthay Circle

Τώρα ανοιχτό!

Όπως η κύρια οδός της Disneyland στις ΗΠΑ, η εξιδανικευμένη οδός Buena Vista οδηγεί σε ένα στυλιζαρισμένο ορόσημο, ένα κτίριο σχεδιασμένο για να προκαλεί το Θέατρο Circle Carthay. Ο πραγματικός κύκλος Carthay (ο οποίος δεν στέκεται πλέον) φιλοξένησε την παγκόσμια πρεμιέρα του Snow White και των Επτά Νάνων το 1937. Το νέο θέατρο του DCA φιλοξενεί ένα διώροφο εστιατόριο, στον τελευταίο όροφο του οποίου βρίσκεται ένα πολυτελές εστιατόριο. Για να συμβάλουν στην εδραίωση της αίσθησης της θέσης, τα τραμπολικά αυτοκίνητα Red Car, που θυμίζουν τον παλιό ηλεκτρικό σιδηρόδρομο του Λος Άντζελες του Λος Άντζελες, φτάνουν στην οδό.

Paradise Pier

Τώρα ανοιχτό!

Η αναδημιουργία ενός κλασικού παραθαλάσσιου πάρκου ψυχαγωγίας αναβαθμίστηκε με περισσότερα ρετρό για να του δώσει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα της βικτωριανής εποχής.

Πέρασε είναι το off-the-shelf Maliboomer πύργο πύργος πτώση. Άλλες εκδρομές εκτός του ράφι έχουν δοθεί Disney-esque makeovers. Το Wild Mouse Coaster είναι πλέον γνωστό ως Sky School του Goofy, και η διαδρομή swinger κυμάτων είναι τώρα γνωστή ως Silly Symphony Swings. Ο τροχός Ferris εμπνευσμένος από το Wonder Wheel του Coney Island είναι πλέον γνωστός ως τροχός διασκέδασης του Mickey και αγκαλιάζει ένα γιγαντιαίο πρόσωπο "Mickey Mouse". Τα παιχνίδια Boardwalk έχουν όλα Disney θέματα, όπως το Goofy About Fishin '. Είναι ενδιαφέρον ότι τα αυτιά του Mickey έχουν έρθει από το βρόχο στο Roller Coaster της Καλιφόρνια Screamin. Οι Imagineers κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο Mickster συγκρούστηκε με το ανανεωμένο vintage εμφάνιση του παραθαλάσσιου προβλήτα.

Toy Story Μανία!

Τώρα ανοιχτό!

Το αποκορύφωμα του Paradise Pier, Toy Story Mania! είναι ένα διαδραστικό ταξίδι με αξιοθέατα που χαρακτηρίζει τους χαρακτήρες από το hit Pixar, Toy Story . Χάρη στην τοποθεσία του πάρκου ψυχαγωγικού πάρκου, η βόλτα προσφέρει μια σειρά καρναβαλικών στυλ στα μέσα της μέσης. Οι επισκέπτες φορούν γυαλιά 3-D και χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό ενεργοποιητή για να πυροβολούν στόχους και να ανεβάσουν τα σημεία στα παιχνίδια.

Κόσμος του χρώματος

Τώρα ανοιχτό!

Η Disneyland έχει πυροτεχνήματα και το άγριο φανταστικό! προβολή. Τώρα το DCA έχει τη δική του νυχτερινή θεαματική. Βρίσκεται σε μια νέα περιοχή προβολής 9000 θέσεων δίπλα στη λιμνοθάλασσα Paradise Pier, η οποία παρουσιάζει εφέ νερού, λέιζερ και προβολές φλόγας για να αναδείξει το κλασικό animation της Disney.

Η Μικρή Γοργόνα

Τώρα ανοιχτό!

Μια σκούρα βόλτα με την υπέροχη μουσική και τους χαρακτήρες από την ταινία που χτυπά τώρα χαρίζει την άκρη του Paradise Pier. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα Omnimover και "clammobile" αυτοκίνητα που είναι παρόμοια με εκείνα που βρέθηκαν στο The Seas με το Nemo και το Friends ride στο Epcot.

Εκτός από όλα τα σπουδαία πράγματα που συμβαίνουν στο Disneyland Resort, μπορείτε να μάθετε για άλλες συναρπαστικές εξελίξεις σε αυτό που είναι νέο στα θεματικά πάρκα της Καλιφόρνιας για το 2012.

Επίσημη Ιστοσελίδα επέκτασης της Disney στην Καλιφόρνια