Μεταφορά στο Μαϊάμι

Οι άνθρωποι έχουν πολλούς λόγους να μετακομίσουν στο Μαϊάμι, συμπεριλαμβανομένων των ηλιόλουστων ουρανών , της ποικίλης κουλτούρας και των ενδιαφέρουσων ευκαιριών απασχόλησης. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό πίσω από τις κινήσεις τους, όλοι αντιμετωπίζουν τις ίδιες διοικητικές προκλήσεις. Αυτό το άρθρο συγκεντρώνει μια ποικιλία πόρων για να σας βοηθήσει να παρακάμψετε τη γραφειοκρατία και να ξεκινήσετε την καινούργια σας ζωή.

Εύρεση στέγασης στο Μαϊάμι

Πιθανότατα, η πρώτη προτεραιότητά σας είναι να επιλέξετε ένα μέρος για να ζήσετε.

Αν σκοπεύετε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα ή να αγοράσετε ένα πολυτελές αρχοντικό, η αναζήτησή σας για καταφύγιο πιθανότατα ξεκίνησε επιλέγοντας μια γειτονιά. Ο οδηγός γειτονιάς από το Μέγαρο Συνέλευσης του Μαϊάμι και το Γραφείο Επισκεπτών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αρχίσετε να βρίσκετε τον κατάλληλο χώρο για εσάς.

Βοηθητικά προγράμματα

Στη Νότια Φλόριντα, η ηλεκτρική σας ενέργεια θα παρέχεται από την Florida Power & Light. Παρέχουν ένα ηλεκτρονικό σύστημα για το άνοιγμα ή την επαναλειτουργία του λογαριασμού σας ηλεκτρικής υπηρεσίας. Η υπηρεσία ύδρευσης παρέχεται από το Τμήμα Νερού & Αποχετεύσεων του Miami-Dade. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για υπηρεσία νερού & εξυπηρετητή στο διαδίκτυο. Η AT & T / BellSouth παρέχει πρωτογενή τηλεφωνική υπηρεσία στα περισσότερα σπίτια στο Μαϊάμι και μπορείτε να δημιουργήσετε νέα υπηρεσία στην ιστοσελίδα τους.

Σκουπίδια και ανακύκλωση

Πληκτρολογήστε τη διεύθυνσή σας στον εξυπηρετητή Finder του νομού και θα μάθετε διάφορες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες όπως οι μέρες συλλογής των απορριμμάτων και οι εκπρόσωποί σας στην κυβέρνηση. Το Dade County έχει επίσης υποχρεωτική ανακύκλωση.

Εάν δεν τα έχετε ήδη, θα πρέπει να ζητήσετε κάδοι ανακύκλωσης.

Εργασία

Αν δεν ήρθες στη Νότια Φλώριδα με προσφορά εργασίας στη διάθεσή σας, η επόμενη σας ανησυχία θα είναι πιθανώς η εξεύρεση αμειβόμενης απασχόλησης στο Μαϊάμι. Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τους μεγαλύτερους εργοδότες στην περιοχή του Μαϊάμι για να πετύχετε το κυνήγι εργασίας σας από το έδαφος.

Εκπαίδευση

Το σπίτι του Μαϊάμι σε ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Αν έχετε παιδιά σχολικής ηλικίας, τα δημόσια σχολεία Miami-Dade είναι η τέταρτη μεγαλύτερη δημόσια σχολική συνοικία του έθνους. Είναι επίσης το σπίτι στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι, στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλώριδας και σε πολλά άλλα κολέγια και πανεπιστήμια. Εάν θέλετε να διαβάσετε, θα θελήσετε επίσης να υποβάλετε αίτηση για κάρτα βιβλιοθήκης.

Μεταφορά

Μόλις επιλέξετε μία εργασία ή ένα σχολείο, θα χρειαστεί κάποιος τρόπος να φτάσετε εκεί. Υπάρχουν ορισμένες επιλογές μαζικής μεταφοράς στο Dade County. Εάν πρόκειται να οδηγήσετε, θα πρέπει να λάβετε άδεια οδήγησης της Φλόριντα και ετικέτες Florida για το όχημά σας. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τη λίστα των χαρτών μας για να βοηθήσετε να φέρετε τα ρουλεμάν σας.

Κυβέρνηση

Υπάρχουν μερικά άλλα διάφορα στοιχεία που θα χρειαστεί να φροντίσετε με τους διάφορους κλάδους της κυβέρνησης. Ίσως θέλετε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας στην ταχυδρομική υπηρεσία των ΗΠΑ. Είναι επίσης πολιτικό καθήκον σας να εγγραφείτε για να ψηφίζετε στη Φλόριντα . Ίσως έχετε ήδη ακούσει ότι το κράτος της Φλόριντα δεν έχει φόρο εισοδήματος . Ωστόσο, εάν είστε κάτοχος σημαντικού αριθμού μετοχών, ομολόγων, αμοιβαίων κεφαλαίων ή παρόμοιων περιουσιακών στοιχείων, μπορεί να υπόκειται στον φόρο των άϋλων περιουσιακών στοιχείων του κράτους.



Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας βοηθήσει να πάρετε τη νέα σας ζωή στο Μαϊάμι ξεκίνησε στο δεξί πόδι!