Τι πρέπει να γνωρίζετε για τους κρατικούς και τους τοπικούς φόρους στη Φλώριδα

Τα καλά νέα: Κανένας κρατικός φόρος εισοδήματος

Αν μόλις μετακομίσατε στη Φλόριντα, μπορεί να φανεί ότι έχετε προσγειωθεί στον παράδεισο, αλλά εξακολουθείτε να πρέπει να πληρώσετε φόρους, πολλά από αυτά. Οι φόροι της Φλόριντα είναι πολύπλοκοι, όπως συμβαίνει σε οποιοδήποτε άλλο κράτος. Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο με μια σύντομη εξήγηση για το πώς οι κάτοικοι του κράτους της ηλιοφάνειας επηρεάζονται από τον φόρο εισοδήματος, τον φόρο επί των πωλήσεων, τον φόρο ακίνητης περιουσίας και το κόστος κλεισίματος των ακινήτων.

Κρατικός φόρος εισοδήματος

Εδώ είναι τα καλά νέα: Η πολιτεία της Φλόριντα δεν έχει φόρο εισοδήματος.

Είναι ένα από τα λίγα κράτη στο έθνος που δεν αξιολογεί φόρο εισοδήματος στους κατοίκους του. Φυσικά, θα χρειαστεί να πληρώσετε ομοσπονδιακούς φόρους εισοδήματος για να κρατήσετε τον θείο σου χαρούμενο, αλλά δεν χρειάζεται να στείλετε έναν ετήσιο έλεγχο στον Tallahassee. Αυτό επίσης κάνει την κατάθεση των φόρων σας λίγο πιο εύκολη κάθε 15 Απριλίου.

Κτηματολόγιο και άυλα περιουσιακά στοιχεία

Περισσότερα καλά νέα: Η Φλόριντα δεν εισπράττει περιουσία, ή κληρονομιά, φόρο. Η Φλόριντα δεν παίρνει ούτε μία δεκάδα από αυτά που έχουν απομείνει στους δικαιούχους, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η κληρονομιά. Επίσης, είστε ελεύθεροι να πληρώνετε φόρους σε άυλα (όπως επενδύσεις) στη Φλώριδα.

Φόρος ακίνητης περιουσίας

Εδώ είναι τα κακά νέα: Δεν θα αποχωρήσετε τόσο εύκολα, όταν πρόκειται για τους φόρους ακίνητης περιουσίας. Η Φλόριντα έχει μερικές από τις υψηλότερες φορολογικές συντελεστές ιδιοκτησίας στο έθνος. Η πολιτεία της Φλόριντα δεν εισπράττει φόρους ιδιοκτησίας. Οι τοπικές κυβερνήσεις εισπράττουν αυτούς τους φόρους και οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τον τόπο κατοικίας σας. Οι κάτοικοι της Φλώριδας μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένες απαλλαγές από το φόρο ακίνητης περιουσίας που έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν έκπτωση στους φόρους ιδιοκτησίας σας.

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι επιλέξιμοι για τουλάχιστον μία από αυτές τις εξαιρέσεις στην αρχική τους κατοικία και πολλοί κάτοικοι της Φλώριδας απολαύουν άλλων εκπτώσεων φόρου ακίνητης περιουσίας με βάση την ηλικία, την αναπηρία και το καθεστώς βετεράνων.

Φόρος πωλήσεων της Φλώριδας

Ο νόμος της Φλόριντα επιβάλλει ελάχιστο συντελεστή φόρου επί των πωλήσεων κατά 6% επί των λιανικών πωλήσεων, αποθηκευτικών χώρων ή μισθωμάτων, που συλλέγονται από την κρατική κυβέρνηση για την παροχή υπηρεσιών σε όλους τους Φλωρινούς.

Τα περισσότερα είδη παντοπωλείου και φαρμάκων απαλλάσσονται από τον φόρο επί των πωλήσεων. Ο νόμος για τον φόρο επί των πωλήσεων επιτρέπει επίσης σε κάθε κομητεία να καθορίζει το δικό του τοπικό φόρο που εισπράττεται πάνω από το γενικό επιτόκιο του κράτους. Οι περισσότερες κομητείες υιοθετούν πρόσθετο τοπικό φόρο και αυτό είναι γενικά λιγότερο από 2 τοις εκατό. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να πληρώσετε υψηλότερο φορολογικό συντελεστή σε κάποιες επαρχίες της Φλώριδας από ό, τι σε άλλους.

Υποθήκη και Φόροι Καταγραφής

Τα έξοδα κλεισίματος αποτελούν σημαντικό παράγοντα για την αγορά κατοικίας, ανεξάρτητα από το κράτος στο οποίο κατοικείτε. Τα κόστη κλεισίματος στις μεγάλες πόλεις της Φλόριντα είναι κατά μέσο όρο λίγο υψηλότερα από τον εθνικό μέσο όρο. Δεδομένου ότι ο αριθμός αυτός είναι ένα ποσοστό, όσο υψηλότερο είναι το ποσό του ενυπόθηκου δανείου σας, τόσο περισσότερο πληρώνετε στο τέλος κλεισίματος.