Γήπεδο γκολφ Gasparilla Inn, Boca Grande, Φλόριντα

Ένα άλλο μάθημα Pete Dye

Το γήπεδο γκολφ Gasparilla Inn, Boca Grande είναι, ίσως, ένα από τα καλύτερα μυστικά του γκολφ στη Φλόριντα. Η Φλόριντα , όπως όλοι γνωρίζουμε, έχει περισσότερο από το δίκαιο μερίδιο της από καταπληκτικά γήπεδα γκολφ, πολλά από τα οποία σχεδιάστηκαν από θρύλους στον τομέα τους. Δεν ήταν μέχρι πρόσφατα, όμως, έμαθα ένα αριστούργημα σχεδιασμένο από τον βασιλιά του σχεδιασμού γήπεδων γκολφ, Pete Dye. που βρίσκεται στο νησί Gasparilla στο Boca Grande, περιτριγυρισμένο από αστραφτερά νερά του Κόλπου του Μεξικού και του λιμανιού του Σαρλότ, το πρόσφατα ανακαινισμένο Course Signature Pete Dye στο The Gasparilla Inn είναι τώρα ψηλά στην λίστα μου με τα μαθήματα "must-play Florida".

Η διάταξη διαθέτει ένα par 72, 18-τρύπα πρωτάθλημα πορεία διάσπαρτα πάνω από 6.811 ναυπηγεία. Αυτό το νησί σε μια νησιωτική πορεία, στο φυσικό περιβάλλον των νησιών φραγμού της νοτιοδυτικής Φλώριδας, είναι τόσο όμορφο όσο είναι μοναδικό. Το μάθημα διαθέτει πέντε ομάδες Tees που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν όλα τα επίπεδα των παικτών. Παίξτε μέσα στο παιχνίδι σας και καλή βαθμολογία είναι καλά μέσα στους δεσμούς της πιθανότητας ..

Οι τρύπες 12 έως 17 παίζουν απευθείας κατά μήκος του γραφικού λιμανιού του Σαρλότ. Στην πραγματικότητα, ο ίδιος ο Pete Dye ευνοεί τον 15ο, ένα par 4 dogleg στα αριστερά. Δεν υπάρχουν ώρες ποδοσφαίρου στο The Gasparilla Golf Club. Το γήπεδο είναι διαθέσιμο μόνο για τα μέλη και τους επισκέπτες του The Inn, ενός εθνικού ιστορικού θέρετρο Landmark χτισμένο το 1913.

Το μάθημα Gasparilla Inn 18 οπών στο Boca Grande της Φλώριδας παίζει 6,811 μέτρα από τα οπίσθια τράβηγμα για 72 μονάδες. Η βαθμολογία των μαθημάτων είναι 73,5 και η κλίση είναι 129. Σχεδιασμένο από την Pete Dye, ASGCA, το πρόσφατα ανακαινισμένο γήπεδο γκολφ Gasparilla Inn άνοιξε ξανά για το 2004.

Ανεσεις:

Accolades:

Τέλη Golf Club και Ειδικά Πακέτα: Για τις τρέχουσες αμοιβές του γκολφ και τα ειδικά πακέτα, επικοινωνήστε με το The Gasparilla Inn & Club στο 800.996.1913 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους. Τα πακέτα φύλαξης γκολφ προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν στο The Inn. Που να μείνω:

Που να μείνω

Εάν θέλετε να παίξετε το γήπεδο, θα πρέπει να μείνετε στο θέρετρο Gasparilla Inn. Το μάθημα είναι ανοικτό για παιχνίδι μόνο από τους επισκέπτες του Inn.

Πώς να πάτε εκεί

Το ιστορικό θέρετρο Gasparilla Inn βρίσκεται στις ακτές του κόλπου της Φλώριδας, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από τα αεροδρόμια Fort Myers , Sarasota ή Tampa. Το Boca Grande εξυπηρετείται από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Νοτιοδυτικής Φλόριντα (RSW) που βρίσκεται περίπου 26 μίλια βόρεια της Νάπολης στο Fort Myers, το οποίο με τη σειρά του εξυπηρετείται από όλες σχεδόν τις μεγάλες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, όπως η United, Delta, Continental, US Air, AirTran, , και

Επικοινωνία

Casparilla Inn & Club, 500 Palm Ave., Boca Grande, FL 33921. Τηλέφωνο: (941) 964-4565; Φαξ: (941) 964-2733