Πώς να υποβάλετε αίτηση για οφέλη από τη σφραγίδα τροφίμων (FNS) στη Βόρεια Καρολίνα

Απαντήσεις Σχετικά με τα προγράμματα NC Food and Nutrition Services

Το πρόγραμμα "Τρόφιμα και Διατροφή" της Βόρειας Καρολίνας (κοινώς ονομαζόμενο "σφραγίδες τροφίμων") έχει σχεδιαστεί για οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και προορίζεται να τερματίσει την πείνα και να βελτιώσει τη διατροφή και την υγεία. Τα προγράμματα βοηθούν τις οικογένειες χαμηλού εισοδήματος και τα άτομα να αγοράσουν τα τρόφιμα που χρειάζονται για να διατηρήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και διασφαλίζουν ότι κανείς στην πολιτεία δεν πεινάει.

Τα κεφάλαια εκδίδονται μέσω κάρτας ηλεκτρονικής μεταφοράς οφελών (κάρτες EBT), καθώς οι επιταγές χαρτιών δεν αποστέλλονται πλέον.

Εδώ είναι πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για οφέλη γραμματόσημο τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα, μαζί με μερικές συχνές ερωτήσεις.


Το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών της Βόρειας Καρολίνας έχει δοκιμασία επιλεξιμότητας σφραγίδων τροφίμων εδώ. Μόλις διαπιστώσετε ότι είστε πράγματι επιλέξιμοι, εδώ είναι μια λίστα με τα πράγματα που θα χρειαστεί να υποβάλλετε για τα οφέλη των σφραγίδων τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα. Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει την ταυτότητα, τη διεύθυνσή σας, την ηλικία σας, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, την κατάσταση εργασίας, την κατάσταση υγείας, τα εισοδήματα, τα περιουσιακά στοιχεία και τους πόρους και τους λογαριασμούς σας αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος. Μόλις έχετε τα πάντα παραταχθεί, συμπληρώστε αυτήν τη φόρμα (μπορείτε επίσης να πάρετε ένα στο πρόσωπο), και να την μετατρέψετε στο γραφείο κοινωνικών υπηρεσιών του νομού σας ή κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο διαδίκτυο. Εδώ είναι οι πληροφορίες για το Mecklenburg County:

Κέντρο Wallace H. Kuralt
301 Billingsley Rd.
Charlotte, NC 28211
(704) 336-3000

Ποιος μπορεί να λάβει τα οφέλη της σφραγίδας τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα;

Εδώ ποιο χαρακτηρίζει ως "νοικοκυριό" όσον αφορά το NC DSS:

Σημειώστε ότι κάθε μέλος ενός νοικοκυριού πρέπει να είναι πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών ή ένας μετανάστης που δικαιούται να λάβει βοήθεια για τη σφραγίδα τροφίμων.

Πόσα μπορώ να λάβω στα οφέλη της σφραγίδας τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα;
Το ποσό που μπορείτε να λάβετε υπολογίζεται με βάση το συνολικό εισόδημα των νοικοκυριών σας. Αυτό σημαίνει ότι όλοι εργάζονται στο σπίτι, στην οικογένειά σας ή όχι. Ακολουθεί ένα γράφημα για να υπολογίσετε το ποσό που μπορείτε / θα λάβετε. Τα κεφάλαια εκδίδονται σε κάρτα "EBT" που λειτουργεί ακριβώς όπως μια χρεωστική κάρτα.

Ποιο είναι το όριο εισοδήματος για να λάβετε οφέλη από τη σφραγίδα τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα;
Ο γενικός κανόνας είναι ότι ένα νοικοκυριό πρέπει να θεωρείται "χαμηλό εισόδημα" για να λαμβάνει παροχές. Για ένα νοικοκυριό με τέσσερα μέλη, το όριο είναι συνήθως περίπου 2.500 δολάρια το μήνα. Επίσης, οι ρευστοί πόροι (μετρητά, λογαριασμοί ελέγχου και αποταμίευσης) δεν μπορούν να υπερβαίνουν το όριο των 2.000 $. Αυτά τα ποσά είναι υψηλότερα εάν το νοικοκυριό σας έχει άτομο με ειδικές ανάγκες ή ένα ηλικιωμένο άνω των 60 ετών.

Τι μπορώ να αγοράσω με σφραγίδες τροφίμων στη Βόρεια Καρολίνα;
Τα περισσότερα είδη διατροφής καλύπτονται, αλλά δεν μπορείτε να αγοράσετε αλκοόλ, καπνό, προϊόντα χάρτου, σαπούνι ή τροφές για κατοικίδια ζώα.

Πόσο σύντομα μπορώ να λάβω παροχές;
Ορισμένα άτομα θα μπορούν να λάβουν βοήθεια έκτακτης ανάγκης και θα λάβουν παροχές εντός 7 ημερών από την υποβολή της αίτησης.

Σύμφωνα με το νόμο, θα λάβετε τα οφέλη σας ή θα παρατηρήσετε ότι δεν είστε επιλέξιμοι εντός 30 ημερών από την υποβολή της αίτησης.