Γνωριμία με τον τέταρτο θάλαμο στη Σαρλόττα

Ο τέταρτος θάλαμος ή το βορειοδυτικό τεταρτημόριο της περιοχής Uptown του Charlotte αναστηθήθηκε στα μέσα του 1800 ως μια από τις πιο ευημερούσες περιοχές της πόλης που παρείχε σπίτια στους τοπικούς εμπόρους, γιατρούς και υπουργούς. Η πρώτη Εκκλησία του Μεθοδιστή, η Πρώτη Πρεσβυτεριανή Εκκλησία και η Επισκοπική Εκκλησία του Αγίου Πέτρου είναι όλα επίσης μέρος του Τέταρτου Τμήματος. Μέχρι τη δεκαετία του 1900, οι κάτοικοι του Charlotte είχαν μετακινηθεί σε περιοχές όπως το Dilworth και το Myers Park .

Μέχρι το 1970, ο τέταρτος θάλαμος είχε πέσει σε κατάσταση παραμέλησης με πολλά σπίτια βανδαλισμένα ή καμένα. Ο τέταρτος θάλαμος του τέλους του 20ου αιώνα είδε μια αποκατάσταση και τώρα είναι ένα ακμάζον τμήμα του Uptown.

Περνώντας μέσα από αυτή τη γειτονιά, μπορεί να αισθανθείτε σαν να είστε πίσω στο χρόνο, με τους δρόμους με δέντρα, αιωνόβια σπίτια και κήπους με αυλές.

Σήμερα στο Fourth Ward, το οποίο καλύπτει μια περιοχή περίπου 30 τετραγωνικών μέτρων, θα βρείτε πολλά λαμπρά νέα κτίρια condo όπως The Vue και η λεωφόρος. Η ένωση γειτονιάς "Φίλοι της τέταρτης αίθουσας" χρηματοδοτεί την ετήσια εκδρομή "Fourth Ward Holiday Home Tour", μια ματιά στα όμορφα σπίτια της γειτονιάς στην υπέροχη γοητεία των διακοπών. Ο τέταρτος θάλαμος φιλοξενεί επίσης το Μουσικό Εργοστάσιο της Βόρειας Καρολίνας, ένα συγκρότημα τέχνης και ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει αίθουσα ζωντανής μουσικής 5.000 θέσεων.

Να πάτε εκεί, να επισκέπτεσαι και να κατοικείς

Ο ιστορικός τέταρτος θάλαμος του Charlotte βρίσκεται ανάμεσα στο Trade St. στο νότο, την 11η Στ.

βόρεια, Graham St. στα δυτικά και Tryon St. στα ανατολικά.

Η περιοχή Uptown του Charlotte είναι γεμάτη με πολλά ξενοδοχεία για την επίσκεψή σας, αλλά το ιστορικό Dunhill Hotel βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του Fourth Ward. Αν ψάχνετε για οικογενειακή διασκέδαση, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει Discovery Place, ένα μουσείο επιστημών με άφθονο hands-on και διαδραστική διασκέδαση.

Ο τέταρτος θάλαμος φιλοξενεί την περιοχή τέχνης και ψυχαγωγίας του Charlotte, με το Blumenthal Performing Arts Center και το Discovery Place. Τα σπίτια σε αυτόν τον τομέα είναι σχεδόν αποκλειστικά πολυκατοικίες ή αρχοντικά που ξεκινούν από 250.000 δολάρια και μπορούν να φτάσουν μέχρι και 2.5 εκατομμύρια δολάρια.

Δείπνο στην τέταρτη αίθουσα

Επειδή υπάρχει τόσο μεγάλη δραστηριότητα στο Fourth Ward, δεν υπάρχει μεγάλη έλλειψη φαγητού. Το Capital Grille διαθέτει υπέροχες μπριζόλες στο Uptown και στο McNinch House Restaurant μπορείτε να γευτείτε σε επτά μαθήματα σε βικτοριανό περιβάλλον μόνο με κράτηση.

Τέλος, μην χάσετε τον Alexander Michaels ή το "Al Mike's" όπως το γνωρίζουν οι ντόπιοι. Είναι ένα μικρό, απλό οικογενειακό εστιατόριο και ταβέρνα που κάθεται στο κτίριο που κάποτε στεγάζει το Crowell Berryhill Store, ένα παντοπωλείο που άνοιξε για πρώτη φορά στα τέλη του 18ου αιώνα.