Εστιατόρια Charlotte σε Diners, Drive-Ins και καταδύσεις

Μια ματιά στα εστιατόρια Queen City που παρουσιάζονται στο δίκτυο τροφίμων

Για πολλούς ανθρώπους, το φαβορί της επίσκεψης σε μια νέα πόλη είναι η εξεύρεση νέων εστιατορίων. Οι μικρές τοπικές αρθρώσεις μπορούν να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε για το χαρακτήρα των τροφίμων μιας πόλης. Τα τελευταία χρόνια, έχει γίνει πολύ πιο εύκολη η εξάπλωση αυτών των χώρων χάρη στα "Diners, Drive-Ins και Dives" του Food Network. Ο Spyy-haired Guy Fieri ταξιδεύει στη χώρα, σταματώντας στις καλύτερες γευσιγνωστικές εκδρομές και τους οδηγούς (και βέβαια, τις καταδύσεις) από όλη τη χώρα.

Αρκετά σπορ στο Σαρλότ ήταν αρκετά τυχεροί για να κάνουν την παράσταση πέρα ​​από το τρέξιμό της. Έτσι, ποια εστιατόρια στο Charlotte έχει σταματήσει ο Guy; Εδώ είναι μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα. Φυσικά, αν μιλάς με τους περισσότερους Charlottean, αυτοί θα σου πουν ότι γνώριζαν αυτά τα μέρη καθ 'όλη τη διάρκεια.

Εστιατόριο Lander
4429 Central Ave.
Charlotte, NC 28205

Είναι τεχνικά ένα ελληνικό εστιατόριο, αλλά θα βρείτε πιάτα από όλο τον κόσμο στο Landmark. Ο τύπος ερωτεύτηκε την σπανακόπιτα. Η περίπτωση επιδόρπιο εδώ είναι πραγματικά εντυπωσιακή, με πάνω από 200 αντικείμενα φρέσκια καθημερινά. Πολλοί άνθρωποι ονομάζουν αυτό το ένα από τα καλύτερα diners στο Charlotte, αυτό ήταν το πρώτο κλασικό "ελληνικό δείπνο" στην πόλη.

Cabo Fish Taco
3201 North Davidson St.
Charlotte, NC 28205

Στερεωμένο στη βόρεια άκρη του Σαρλόττα στη γειτονιά NoDa, θα βρείτε ένα μικρό κομμάτι της Καλιφόρνιας - με μια καριέρα της Καρολίνας φυσικά. Ενώ η δυτική ακτή είναι γνωστή για τα ψάρια tacos, Cabo είναι όπου θα έχετε την έκδοση μας.

Το μπάρμπεκιου mahi-mahi αξίζει την επίσκεψη.

Μπαρ-BQ βασιλιάς
2900 Wilkinson Blvd.
Charlotte, NC 28208

Επίσης, το Bar-BQ King αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό του Charlotte από το 1959. Το ψητό κοτόπουλο είναι αυτό που έφερε τον Guy Fieri στην πόλη και το ονόμασε μερικά από τα καλύτερα που είχε ποτέ.

Αυτός ο τόπος είναι "παλιό σχολείο" σε όλη τη διαδρομή - περιορισμός της υπηρεσίας, drive-up και μετρητά μόνο! Είναι παρόμοιο με ένα άλλο σημείο αργότερα σε αυτή τη λίστα - South 21 Drive-In.

Πιάτο

1220 Thomas Ave.
Charlotte, NC 28205

Το πιάτο είναι ένα από αυτά που "σας θυμίζει τις κουζίνες της μαμάς" όπου οι νότιες τροφές για άνεση είναι βασιλιάδες. Το κοτόπουλο και οι μπουλέττες ήταν αυτό που έφυγε ο Guy Fieri και δεν απογοήτευσαν. Οι τιμές είναι προσιτές και αν έρχεστε πολλές φορές, είστε οικογενειακές.

Το καλό φαγητό του Τζέικ
12721 Albemarle Rd.
Charlotte, NC 28227

Το Jake's είναι πρώην βενζινάδικο που μετατράπηκε σε τοπικό ίδρυμα. Το αγαπημένο του Guy ήταν το μαυρισμένο καλαμπόκι με κέικ χοιρομέρι. Αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, δοκιμάστε τα quesadillas. Είναι γεύμα σε εξοχικό στιλ με μια χαλαρή οικογενειακή ατμόσφαιρα.

South 21 Drive-In
3101 E Ανεξαρτησία Blvd
Charlotte, NC 28205

"Η θητεία του Charlotte από το 1955" είναι η ετικέτα του εδώ, και όταν κάπου ήταν γύρω από τόσο πολύ, πρέπει να υπάρχει ένας λόγος. Το "Super Boy" - το δικό τους κλασικό διπλό burger - είναι το επίκεντρο εδώ, όπως και τα δαχτυλίδια κρεμμυδιού. Είναι ένα άλλο "παλιό σχολείο" μέρος με κλασική υπηρεσία περιορισμού, παρόμοια με Bar-BQ King νωρίτερα στη λίστα.

Penguin Drive-In

1921 Ave. Κοινοπολιτείας
Charlotte, NC 28205

Ο Πιγκουίνος είναι γνωστός για τα απίστευτα μπιφτέκια και τα ζεστά σκυλιά, αλλά αν πρέπει να επιλέξετε ένα πιάτο "υπογραφής", θα ήταν τα τηγανισμένα τουρσιά. Από το 1954, οι Σαρλοττανοί έχουν επένδυση για να πάρουν τις ειδικότητες του Πιγκουίνο. Το τυρί pimento εδώ είναι φρέσκο ​​και θεϊκό. Τα ζεστά σκυλιά και τα μπιφτέκια εδώ δεν είναι τυποποιημένα, με πολλές σπεσιαλιτέ στο μενού.