Επισκεφθείτε το Montage Palmetto Bluff, Bluffton, Νότια Καρολίνα

Το Montage Palmetto Bluff, Bluffton, Νότια Καρολίνα, φτάνει στα τελικά στάδια ενός εκτεταμένου προγράμματος επέκτασης. Μέσα στο 20.000 στρέμματα της Palmetto Bluff στην ιστορική κοινότητα, το θέρετρο αποπνέει αυθεντική νότια φιλοξενία με τις ρίζες του να είναι βαθιά παράδοση και ένα εξαιρετικό περιβάλλον Lowcountry. Την 1η Σεπτεμβρίου θα δούμε την επίσημη έναρξη του Montage Palmetto Bluff, του νεότερου και πρώτου East Coast location από το Montage Hotels & Resorts.

Το Montage Palmetto Bluff, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις Κοινότητες Crescent και την Αθήνα, έχει προσθέσει 150 νέα καταλύματα, όπως ένα ολοκαίνουργιο Inn που διαθέτει 74 δωμάτια, εκτεταμένες επιλογές για φαγητό που περιλαμβάνουν σπεσιαλιτέ με σπεσιαλιτέ, Spa Montage και εκτεταμένο χώρο και εγκαταστάσεις για συναντήσεις και εκδηλώσεις . Αυτές οι εξελίξεις συμπληρώνουν τις ήδη υπάρχουσες ανέσεις, οι οποίες έχουν υποστεί ανακαινίσεις "για να δημιουργήσουν έναν απλό και κλασικό σχεδιασμό σε όλο το θέρετρο". Το πρόσφατα αναπτυγμένο θέρετρο Palmetto Bluff περιβάλλεται από τον Μάιο, τον Cooper και τους Νέους Ποταμούς και την τεράστια παλιά ανάπτυξη θαλάσσια δάση. Το πρόσφατα αναπτυγμένο θέρετρο προσφέρει τώρα 200 ευρύχωρες σουίτες, ξενώνες και εξοχικές κατοικίες και είναι το πρώτο θέρετρο της Ανατολικής Ακτής για το Montage Hotels & Resorts.

Διαμονή

Η επέκταση διαθέτει 150 νέα καταλύματα, από τα οποία 76 δωμάτια βρίσκονται στις όχθες των εσωτερικών πλωτών οδών και 74 καταλύματα βρίσκονται στο νέο Inn.

Όλα είναι κλασικά νότια με εκπληκτική θέα στις λιμνοθάλασσες και τα θαλάσσια δάση, σχεδιασμένα να μιμούνται την εμφάνιση και την αισθητική των ήδη δημοφιλών εξοχικών σπιτιών. Οι Σουίτες προσφέρουν "πολυτελείς κατοικίες όπως θολωτές οροφές, τζάκια, πολυτελή μπάνια και βεράντες με εκπληκτική θέα".

Το νέο Inn διαθέτει εστιατόριο Jessamine steakhouse και ζωντανό μπαρ Octagon με την καθαρή θέα στη λιμνοθάλασσα. Φανταστείτε μια μέρα στο σπα; Το Spa Montage 13.000 τετραγωνικών ποδών θα ανοίξει στο νέο Inn με ένα σαλόνι και γυμναστήριο που διαθέτει ένα ευρύ φάσμα τοπικών θεραπειών και εμπειριών. Το σπα είναι το μόνο μέρος στην ανατολική ακτή που διαθέτει τις θεραπείες της Ζακλίν Πιόταζ της Ελβετίας.

Το πανδοχείο

Το Inn, ένα κλασικό κτίριο παραδοσιακού στιλ, εμπνευσμένο από το αρχοντικό RT Wilson που χτίστηκε στην ιδιοκτησία στις αρχές της δεκαετίας του 1900, διαθέτει 74 καταλύματα. Η φιλοξενία του Inn ήταν "ένας τόπος αναχώρησης και νότια φιλοξενία, το Inn αποτίει φόρο τιμής στο πρώην αρχοντικό Wilson με τις τεράστιες μπροστινές βεράντες και κολόνες εισόδου και ένα μεγάλο εσωτερικό χώρο διακοσμημένο με μια συλλογή από αντίκες και εξαιρετική τέχνη".

Οι κοινόχρηστοι χώροι σε όλο το Inn είναι εμπνευσμένοι από την ακτή πάνω στην οποία βρίσκεται το Inn, ενώ η επίπλωση, η τέχνη και τα αξεσουάρ αντικατοπτρίζουν τα λεπτές αποχρώσεις και το φυσικό περιβάλλον του θέρετρου - γκρίζα βρύα, πεύκα βελόνες, μπλουζ και κρύσταλλο μυρτιάς.

Το γκολφ

Οι παίκτες γκολφ θα θέλουν να παίξουν - όχι, πρέπει να παίξουν - το Jack-Nicklaus 18-οπών.

Περπατώντας σε όλο το Δάσος του ποταμού Μαΐου, η διάταξη κατατάσσεται στην δεύτερη θέση στην πολιτεία και παίζει 7,171 ναυπηγεία από τις άκρες για να φτάσει το 72. Είναι τυπικό Nicklaus, ένας δοκιμαστικός σωλήνας με αρκετές τρύπες που βρίσκονται στις όχθες του ποταμού.

Πραγματα να κανεις

Και υπάρχουν περισσότερα, πολύ περισσότερα. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα αξιοθέατα.

Συνάντηση και εκδηλώσεις

Το θέρετρο διαθέτει πλέον χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων άνω των 16.000 τετραγωνικών ποδιών, όπως δύο αίθουσες χορού, δύο παρεκκλήσια και πολλαπλούς υπαίθριους χώρους ψυχαγωγίας. Το νέο Inn διαθέτει μια νέα αίθουσα χορού Wilson, ιδανική για ένα μεγάλο γκαλά ή διαιρείται σε μικρότερα δωμάτια για οικεία γεγονότα. Το νέο Somerset Chapel διαθέτει φυσικό φως και απλή και κομψή αρχιτεκτονική για μέχρι 185 άτομα. Το Chapel Riverfront έχει θέα στον ποταμό May και έχει θέσεις μέχρι 100 άτομα

Για τα παιδιά

Για τους επισκέπτες με οικογένειες, το πρόγραμμα Paintbox για παιδιά είναι το πρόγραμμα υπογραφής του Montage Hotels & Resort για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, καθώς και οι επισκέπτες του εστιατορίου-εστιατορίου και οι συνεργάτες του Spa Montage. Το αποκλειστικό πρόγραμμα παρουσιάζει θεματικές δραστηριότητες που σχετίζονται με τον προορισμό Lowcountry με ειδικές θεματικές ημέρες.

Επικοινωνία

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο του Resort ή να καλέσετε τον αριθμό που αναφέρεται παρακάτω.

476 Mt. Pelia Road, Bluffton, SC (843) 706-6500