Τεράστια επέκταση στο Pueblo Bonito Pacifica Golf και Spa Resort

Το Pueblo Bonito Pacifica Golf & Spa Resort είναι ένα βραβευμένο, πολυτελές θέρετρο all-inclusive που βρίσκεται στο Cabo San Lucas και είναι αποκλειστικά για ενήλικες και πρόκειται να επεκτείνει την εμβέλειά του και να μετακομίσει στην εξαιρετικά πολυτελή έκρηξη φιλοξενίας του Los Cabos. Το μεγάλο θέρετρο αναγγέλλει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους: το άνοιγμα του The Towers at Pacifica - που πρόκειται να αποκαλύψει το χειμώνα του 2016. Η επέκταση των πολυκατοικιών έρχεται στη μέση μιας έκρηξης φιλοξενίας στο Los Cabos και είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει να προσελκύει επισκέπτες το ξενοδοχείο / θέρετρο πλοίου σημαίας στο χαρτοφυλάκιο Pueblo Bonito Resorts.

Ένα έργο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, το The Towers at Pacifica περιλαμβάνει τρεις νέες κατασκευές με πολυτελή καταλύματα, διευρυμένες ανέσεις και εξατομικευμένες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.

Οι Towers at Pacifica θα προσφέρουν απαράμιλλη κομψότητα με κάθε λεπτομέρεια που μπορείτε να φανταστείτε. Από το μοντέρνο και ζεστό ντιζάιν, μέχρι τα χειροποίητα χαρακτηριστικά σχεδιασμού σε εξατομικευμένη, 24ωρο βρετανικό Butler Institute-πιστοποιημένο μπάτλερ, το The Towers at Pacifica προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία απαράμιλλη στην περιοχή του Los Cabos. Αλλά εδώ, από τις υψηλές εμπειρίες γευμάτων και την αποκλειστική πρόσβαση σε ένα νέο VIP Towers Lounge, όλα βρίσκονται σε μια αξέχαστη όαση πολυτέλειας, λίγα βήματα μακριά από τον όμορφο Ειρηνικό Ωκεανό.

"Το Pueblo Bonito Pacifica είναι από καιρό ένα καθιερωμένο όνομα με πιστούς ταξιδιώτες πολυτελείας στο Los Cabos", λέει ο Severino Gomez, Διευθύνων Σύμβουλος πολυτελών Brands του Pueblo Bonito Resorts, ο οποίος επιβλέπει την ανάπτυξη του θέρετρου.

"Καθώς η περιοχή εισέρχεται σε μια νέα φάση στην πολυτελική φιλοξενία, προσπαθούμε να παραμείνουμε οι ηγέτες της βιομηχανίας που προσφέρουν πολυτέλεια χωρίς περιορισμούς. Πάντα και συνεχώς ενισχύοντας την εμπειρία του επισκέπτη, τόσο για όσους είναι νέοι στην Pacifica όσο και για εκείνους που μας βλέπουν σαν σπίτι μακριά από το σπίτι. "

Δύο από τα νέα κτίρια θα διαθέτουν 47 σουίτες και δωμάτια Club Level.

Όλα περιλαμβάνουν μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις, όπως υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας μπάτλερ, εφοδιασμένα μίνι μπαρ και χώρους αναψυκτικών, φορητές οθόνες Beats, πολυτελή κρεβάτια από μαύρο και μαύρο αιγυπτιακό βαμβάκι και υπηρεσία turndown με αρωματοθεραπεία.

Πέρα από τις σουίτες Club Level, μια σειρά από καταλύματα επιλογής περιλαμβάνουν έξι σουίτες με πισίνα - δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες για μια απομονωμένη βουτιά σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Και στη συνέχεια υπάρχει η υπέροχη Προεδρική Σουίτα που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ωραιότερη θέα στον ωκεανό σε όλο το θέρετρο. Βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του The Towers at Pacifica, η Προεδρική Σουίτα προσφέρει 3.233 τετραγωνικά πόδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου πολυτελείας. Αυτή η σουίτα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια king με δικό τους μπάνιο, χώρους ματαιοδοξίας και αντίστοιχες ιδιωτικές βεράντες εξοπλισμένες με πυρκαγιά, τζακούζι και υπαίθριο ντους. Η σουίτα διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ευρύχωρο σαλόνι και τραπεζαρία που ανοίγει σε μια μεγάλη βεράντα στον ωκεανό.

Ανέφερα ότι η εμπειρία του Pacifica θα ενισχυθεί περαιτέρω από την 24ωρο υπηρεσία μπάτλερ παγκόσμιας κλάσης. Οι Butlers σε θέρετρα παγκόσμιας κλάσης δεν είναι τίποτα καινούργιο, αλλά οι μπάτλερ του Pueblo Bonito Pacifica θεωρούν τους εαυτούς τους καλλιτέχνες της υπηρεσίας, παρέχοντας εξαιρετική, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους επισκέπτες για να κάνουν την εμπειρία τους αξέχαστη ». Εκπαιδεύτηκε σχολαστικά από το British Butler Institute - και σχολείο προπόνησης στο σπίτι - "Οι μπάτσοι της Pacifica είναι εξοπλισμένοι για να παρέχουν απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας.

Από το προσωπικό check-in και check-out στο δωμάτιο, το χειρισμό κρατήσεων εκτός και από το ξενοδοχείο, την αποσυσκευασία και συσκευασία των υπηρεσιών και τη συνοδεία επισκεπτών σε εκδρομές στην πόλη. Η υπηρεσία θα ξεπεράσει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών, συμπεριλαμβανομένων των αναγκών του γκολφ και η υπηρεσία αρχίζει αμέσως μετά την κράτηση, όταν οι μπάτσοι αρχίζουν να επικοινωνούν με τους επισκέπτες αμέσως μετά την κράτησή τους για να γνωρίσουν και να κατανοήσουν οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις ή προτιμήσεις. Θα κάνουν όλες τις ειδικές ρυθμίσεις πριν από την άφιξη του επισκέπτη και θα είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο μέσω των κινητών τηλεφώνων τους, "προσφέροντας απρόσκοπτη, βολική εξυπηρέτηση".

Για να καλύψει όλα, το τρίτο πολυεπίπεδο κτήριο της επέκτασης θα περιλαμβάνει ένα νέο γκουρμέ εστιατόριο, ένα μπαρ και υπαίθριο beach lounge στο ισόγειο, ένα state-of-the-art γυμναστήριο στον δεύτερο όροφο, και τους Towers Σαλόνι στον τρίτο όροφο, όλα προσφέρονται αποκλειστικά στους επισκέπτες του The Towers.

Το Towers Lounge θα προσφέρει μια ποικιλία από μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες και χειροποίητα κοκτέιλ που θα περιστρέφονται καθημερινά και όλα αυτά θα ενισχυθούν από εκπληκτική θέα στον ωκεανό.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Pueblo Bonita Golf & Spa Resort.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pueblo Bonito Oceanfront Resorts και Spas μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους ή να τις επισκεφθείτε στο Facebook και μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Twitter.