Λαβές στροφάλου σε βάσεις κυκλώματος: 5 καινοτόμες περιπτώσεις iPhone για ταξιδιώτες

Από τις λαβές στροφάλου έως τις βάσεις κυκλικού κυκλώματος και άλλα

Σε έναν κόσμο γενικών περιπτώσεων smartphone, υπάρχουν μόνο λίγοι που ξεχωρίζουν από το πλήθος για ταξιδιώτες.

Εδώ είναι πέντε που, αν και όλα μοναδικά με τον δικό τους τρόπο, έχουν μια δέσμη των ενδιαφερόντων χαρακτηριστικών που θα πρέπει να τους ωθήσει δεξιά κοντά στην κορυφή της λίστα σας.

Θήκη κάρτας Scout UAG

Εάν είστε το είδος του ατόμου που προτιμά μια μινιμαλιστική προσέγγιση ενώ εξερευνάτε μια νέα πόλη, η υπόθεση UAG Scout Card θα είναι σωστά μέχρι το σοκάκι σας.

Αντί να μεταφέρετε μια τσάντα ή να μπλοκάρει ένα γεμάτο πορτοφόλι στην τσέπη σας, απλώς σπρώξτε μερικές κάρτες στην θήκη του τηλεφώνου σας και το κεφάλι έξω για τη μέρα.

Ο προσκοπιστής διαθέτει ένα iPhone 6S και τέσσερις κάρτες σε ένα διαμέρισμα στο πίσω μέρος της θήκης - συμπεριλαμβανομένης μιας κάρτας κλειδιού ξενοδοχείου, αν έχετε ένα - και δοκιμάζεται σε προδιαγραφές στρατιωτικής πτώσης. Είναι ελαφρύ και κοστίζει κάτω από $ 40.

Lifeproof FRĒ Ισχύς

Συνδυάζοντας τη μέγιστη προστασία με επιπλέον διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η Lifeproof FRĒ Power θα μπορούσε να είναι η μόνη περίπτωση iPhone που χρειάζεστε στα ταξίδια σας.

Εκτός από το διπλασιασμό του χρόνου σας μεταξύ των χρεώσεων, η θήκη μπορεί να χειριστεί να πέσει έξι πόδια ή να βυθιστεί στο ίδιο βάθος για μια ώρα. Είναι επίσης χιονισμένο και ανθεκτικό στη βρωμιά, έτσι θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί σχεδόν τίποτα που οι διακοπές σας αποφασίζουν να σας ρίξουν.

Κατασκευασμένο για το iPhone 6 / 6S Plus, θα πληρώσετε περίπου $ 150 για τη δύναμη FRĒ.

Θήκη Ampware

Λαμβάνοντας μια πολύ διαφορετική προσέγγιση για την εκτόξευση του νεκρού τηλεφώνου σας, η θήκη Ampware χρησιμοποιεί λίγο παλιό μυϊκό δυναμικό.

Χτισμένο για iPhone 6 και 6S, η θήκη των $ 79 διαθέτει μια ενσωματωμένη λαβή μανιβέλας που μπορεί να δημιουργήσει έως και 1 καμπύλη φόρτισης - ανάλογα, φυσικά, με το πόση προσπάθεια βάζετε σε αυτήν.

Σε πραγματικούς όρους, πέντε λεπτά στροβιλισμού παρέχουν έως και μία ώρα κανονικής χρήσης ή πέντε ώρες χρόνου αναμονής. Ξεκινήστε την εκκαθάριση ενώ περιμένετε στη γραμμή μετανάστευσης και θα έχετε αρκετό χυμό για να βρείτε το δρόμο σας στο ξενοδοχείο σας τη στιγμή που θα φύγετε από το αεροδρόμιο.

Η θήκη περιλαμβάνει επίσης ενισχυμένους προφυλακτήρες για προστασία από πτώσεις και η λαβή μανιβέλας διπλασιάζεται ως βάση όταν δεν χρησιμοποιείται.

Olloclip Studio

Για όσους ταξιδεύουν σοβαρά για να βελτιώσουν τις φωτογραφίες που προέρχονται από τα smartphones τους, το Olloclip είναι ένα πολύ γνωστό όνομα - η εταιρεία έχει κάνει τους ποιοτικούς πρόσθετους φακούς για αρκετά χρόνια.

Το τελευταίο προϊόν της είναι το Studio, ένα συνδυασμένο προστατευτικό κάλυμμα iPhone 6 / 6S και σύστημα τοποθέτησης για ένα ευρύ φάσμα φακών και αξεσουάρ. Εκτός από την ευρεία γωνία, το ζουμ και άλλους φακούς της Olloclip, μπορείτε να τοποθετήσετε τρίποδα, λαβές, λαβές, μικρόφωνα, φώτα και πολλά άλλα στην περίπτωση, για να δημιουργήσετε ένα πλήρες σύστημα λήψης βίντεο ή φωτογραφιών που παραμένει ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Μόσχι Έντουρα

Αν ψάχνετε για μια ανθεκτική θήκη iPhone 6 / 6S με μια διαφορά, ελέγξτε το Moshi Endura. Εκτός από το γεγονός ότι είναι σε θέση να χειριστεί βροχή, σκόνη και να πέσει έως και 10 πόδια πάνω σε σκυρόδεμα, το Endura περιλαμβάνει ενσωματωμένο σύνδεσμο που σας επιτρέπει να συνδέσετε την θήκη με ένα περιβραχιόνιο ή ένα ποδήλατο.

Είτε είστε σκληροπυρηνικός ποδηλάτης ή απλά ενοικιάζετε ένα ποδήλατο από το ξενοδοχείο σας για την ημέρα, μπορείτε να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με το τιμόνι για τις κατευθύνσεις του GPS είναι μια θεά. Προσθέστε σε αυτό το καιρό, τη βρωμιά και την απόθεση σταγόνων, και έχετε μια υπόθεση που αξίζει να αγοράσετε.