Δημόσιες πισίνες και θαλάσσια διασκέδαση στο Σαρλότ

Πισίνες, Spraygrounds, Planet Splash του Ray και το Κέντρο Υδρόβιων

Το καλοκαίρι στο Charlotte μπορεί να πάρει αρκετά ζεστό, και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να νικήσει τη θερμότητα είναι να βρει την πλησιέστερη πισίνα. Αν ψάχνετε για κάπου να ξεφύγετε από τον ήλιο ή απλά μια πισίνα για να γυμναστείτε για γυμναστήριο, υπάρχουν πολλές επιλογές στο Charlotte.

Υπάρχουν δωρεάν χώροι ψεκασμού σε πολλά πάρκα, ένα ζευγάρι δημόσιων εξωτερικών πισίνων $ 1, το Aquatic Center Uptown, ένα εσωτερικό πάρκο νερού και ακόμη και υδάτινα πάρκα YMCA.

Οι εξωτερικές πισίνες είναι ανοιχτές Ημέρα Μνήμης για την Ημέρα της Εργασίας, ενώ οι εσωτερικές εγκαταστάσεις και οι ψεκασμοί είναι ανοικτές όλο το χρόνο. Πού είναι λοιπόν τα καλύτερα μέρη για να δροσιστείτε στη Σαρλόττα;

Εξωτερικές δημόσιες πισίνες

Ωρες λειτουργίας
Ημέρα Μνήμης στην Ημέρα Εργασίας
Δευτέρα έως Παρασκευή: μεσημέρι έως 6 μ.μ.
Σάββατο: 11 π.μ. έως 5 μ.μ.
Κυριακή από τις 13:00 έως τις 17:00

Αδεια
$ 1 ανά ημέρα, όλο το καλοκαίρι

Double Oaks Pool
1200 Newland Rd.
Charlotte, NC 28206
704-336-2653

Cordelia Pool
2100 N. Davidson St.
Charlotte, NC 28205
704-336-2096

Και οι δύο πισίνες προσφέρουν δωρεάν μαθήματα κολύμβησης. Η εγγραφή είναι κάθε Τετάρτη προσωπικά από το μεσημέρι και είναι μόνο για την επόμενη εβδομάδα.

Spraygrounds

Αρκετά πάρκα Charlotte-Mecklenburg έχουν τώρα ψεκαστήρες - υπαίθριες παιδικές χαρές με χαρακτηριστικά νερού όπου τα παιδιά μπορούν να τρέξουν, να πηδήσουν ή απλά να καθίσουν και να απολαύσουν το νερό. Δεδομένου ότι βρίσκονται σε δημόσια πάρκα, δεν υπάρχει χρέωση για την είσοδο.

Ωρες λειτουργίας
Ημέρα Μνήμης μέσω της Ημέρας Εργασίας
10 π.μ. έως 8 μ.μ.

Τοποθεσίες ψεκασμού
Πάρκο Cordelia, 2100 North Davidson Street
Nevin Park, 6000 Statesville Road
Πάρκο Βετεράνων, 2136 Κεντρική Λεωφόρος
Latta Park, 601 East Park Avenue
Δυτικό κέντρο ψυχαγωγίας Charlotte, 2400 Kendall Drive

Ο πλανήτης Splash του Ray

215 N. Sycamore St.
Το Ray's Splash Planet είναι ένα εσωτερικό πάρκο νερού που άρχισε να λειτουργεί το 2002.

Γρήγορα έγινε ένα αγαπημένο καλοκαίρι για πολλά παιδιά της περιοχής Charlotte και έχει κερδίσει πολλά τοπικά βραβεία. Το πάρκο, που ανήκει και λειτουργεί από το Mecklenburg County Park και Recreation, έχει ένα τεμπέλης ποταμό, ένα τριώροφο διαφάνεια, πύργους αναρρίχησης, σταθμούς ψεκασμού, μπάσκετ νερού και βόλεϊ, καταρράκτες και ώρες διασκέδασης το καλοκαίρι. Υπάρχει επίσης ένα πλήρες γυμναστήριο στο χώρο του ξενοδοχείου με αερόβια εξοπλισμό και βάρη.

Η εγκατάσταση είναι επίσης διαθέσιμη για πάρτι γενεθλίων και ομαδικές εκδρομές. Αν είναι η πρώτη σας φορά στο Ray, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε.

Αδεια

Συνήθως, περίπου $ 8 για μια μέρα περνούν για τα παιδιά (κάτοικοι νομού). Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με την ηλικία και την παραμονή και υπάρχουν ακόμη και "ξηρά εισιτήρια" για τους γονείς ή τους συνοδούς που περιλαμβάνουν την είσοδο στη μονάδα, αλλά όχι το ίδιο το νερό.

Εκπτώσεις είναι διαθέσιμες για μη κερδοσκοπικές ομάδες, σχολεία και ηλικιωμένους. Παρέχονται επίσης ετήσια και μηνιαία περάσματα. Κάντε κλικ εδώ για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες τιμολόγησης.

Ωρες λειτουργίας
Ανοιχτό όλο το χρόνο, εκτός από τις ομοσπονδιακές αργίες
Δευτέρα: 10 π.μ. έως 7:30 μ.μ.
Τρίτη: 12 μ.μ. έως 7.30 μ.μ.
Τετάρτη: Μεσημέρι στις 7:30 μ.μ.
Πέμπτη: μεσημέρι έως 7:30 μ.μ.
Παρασκευή: 10 π.μ. έως 7:30 μ.μ.
Σάββατο: 9 π.μ. έως 6:30 μ.μ.
Κυριακή: 13:00 - 18:30
(Στις καθημερινές ότι δεν υπάρχει σχολείο για το σύστημα CMS, η εγκατάσταση θα ανοίξει στις 10 π.μ. Στις εργάσιμες ημέρες από τις 11 Ιουνίου έως τις 24 Αυγούστου, η εγκατάσταση θα ανοίξει στις 9 το πρωί Σαββατοκύριακα παραμένουν οι ίδιοι καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.)

Mecklenburg County Υδατικό Κέντρο

800 Ανατολική Μάρτιος Μάρτιος Luther King Jr. Boulevard

Αδεια
Οι ημερήσιες τιμές είναι $ 3 έως $ 5 για τους κατοίκους νομού. Ετήσια περάσματα είναι διαθέσιμα.

Ώρες λειτουργίας (ευρύ κοινό)
Ανοιχτό όλο το χρόνο, με ειδικά χρονοδιαγράμματα διακοπών
Δευτέρα έως Παρασκευή: 5:30 π.μ. έως 11 π.μ., 2 έως 5 μ.μ., 7 με 9:30 μ.μ.
Σάββατο: μεσημέρι έως 5 μ.μ.
Κυριακή: 1 έως 6 μ.μ.
Οι ώρες για τα μέλη είναι διαφορετικές. Κάντε κλικ εδώ για ώρες μελών.

Το County Aquatic Center αποτελείται από μια πισίνα ανταγωνισμού 50 μέτρων, μια πισίνα θεραπείας 25 θέσεων, ένα γυμναστήριο, υδρομασάζ και πολλά άλλα. Δεδομένου ότι είναι προσανατολισμένη περισσότερο προς τη φυσική κατάσταση, υπάρχει ένα πρόγραμμα κολύμβησης λωρίδων. Οι καιροί που αλλάζουν οι λωρίδες που προορίζονται για κολύμβηση γύρου. Συνήθως, περισσότερο από την πισίνα είναι "κολύμβηση λωρίδων" το πρωί ή αργά το βράδυ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα λωρίδων για να μάθετε πώς να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας.

Τοποθεσίες YMCA με θαλάσσια πάρκα

Γνωρίζατε ότι το YMCA έχει περισσότερες από λίγες πισίνες για γυμναστήριο; Διάφορες τοποθεσίες εντός και γύρω από το Charlotte διαθέτουν υπαίθρια υδάτινα πάρκα, γεμάτα πύργους και διαφάνειες. Κάντε κλικ σε κάθε τοποθεσία για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ωρών, των φωτογραφιών του πάρκου και της διεύθυνσης.

Harris YMCA (Εσωτερικό Κέντρο Υδατοκαλλιέργειας Dickson), 5900 Quail Hollow Road
Λίμνη Norman YMCA, 21300 Davidson Street, Cornelius
Lincoln County YMCA, 1402 East Gaston Street, Λίνκολντον
Morrison YMCA, 9405 Bryant Farms Road
Ο YMCA του Sally, 1601 Forney Creek Pkwy, Ντένβερ
Simmons YMCA, 6824 Drive Democracy
Siskey YMCA, 3127 Weddington Road, Matthews
University City, 8100 Old Mallard Creek Road

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε υδρόβια περιοχή της πόλης, επισκεφθείτε τη σελίδα του Πάρκου και του Aquatics του νομού. Ο νομός προσφέρει εσωτερική και εξωτερική κολύμβηση, προγράμματα ενηλίκων / νέων, μαθήματα κολύμβησης, ειδικές εκδηλώσεις, γυμναστήρια και άσκηση νερού για όλες τις ηλικίες.