Το κρατικό δέντρο της Βόρειας Καρολίνας

Δεν είναι μόνο η υψηλότερη τιμή στο κράτος, είναι επίσης το κρατικό δέντρο

Το 1963, το πεύκο χαρακτηρίστηκε ως κρατικό δέντρο της Βόρειας Καρολίνας. Υπάρχουν οκτώ είδη πεύκων που βρέθηκαν στην πολιτεία (Ανατολική Λευκή, Loblolly, Longleaf, Pitch, Pond, Shortleaf, Table Mountain και Virginia), αλλά δεν υπάρχει μια ενιαία ποικιλία. Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το Long Leaf Pine την επίσημη ποικιλία του κράτους, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι η ανώτατη πολιτική τιμή της Βόρειας Καρολίνας ονομάζεται "Η τάξη του μακρού πεύκου".

Διαφορετικοί τύποι πεύκου

Επειδή αναπτύσσεται γρήγορα και αναπτύσσεται καλά σε αμμώδη ή όξινα εδάφη (το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέρος του εδάφους μας), το "Pinus palustris" είναι το πιο συχνά απαντημένο δέντρο στην πολιτεία. Ονομάζεται πεύκο longleaf γιατί έχει πράγματι τις μεγαλύτερες ανάγκες στην οικογένεια των πεύκων - βελόνες που μπορούν να φτάσουν μέχρι και 18 ίντσες! Αυτό το δέντρο είναι εύκολο να εντοπιστεί επειδή οι βελόνες πάντα μεγαλώνουν σε τσαμπιά των τριών. Το πεύκο Longleaf μπορεί να ζήσει αρκετούς αιώνες, με ένα αργά αναπτυσσόμενο ζωντανό πάνω από 300 χρόνια.

Το νότιο μακρύ φύλλο πεύκου, ένα ελαφρώς διαφορετικό δέντρο, είναι το επίσημο κρατικό δέντρο της Αλαμπάμα. Αυτό το δέντρο ήταν κάποτε απίστευτα δημοφιλές σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας πάνω από 90 εκατομμύρια στρέμματα γης (από τη Βιρτζίνια στην Φλόριντα στην ανατολική ακτή, που εκτείνεται δυτικά μέσω Λουιζιάνα και Τέξας). Σήμερα όμως καλύπτει μόνο περίπου το 3% αυτής της περιοχής. Θεωρήθηκε ουσιαστικά ως απεριόριστη πηγή για τους πρώτους αποίκους, με ολόκληρα δάση να καθαρίζονται για χρήση.

Λόγω της εξαιρετικής ποιότητας, χρησιμοποιήθηκε συχνά για την κατασκευή πλοίων και σιδηροδρόμων. Αντί να αναφύτευση της ποικιλίας πεύκων μεγάλου μήκους, οι δασοφύλακες φύτεψαν ποικιλίες που αναπτύχθηκαν πολύ πιο γρήγορα. Είναι αρκετά χρήσιμα και ανθεκτικά στη ζωή τους, όπως και τα δέντρα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις έντονες καταιγίδες, είναι αρκετά ανεκτικές στις θέσεις και έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη φωτιά από πολλά άλλα δέντρα και απομακρύνονται από την ατμόσφαιρα.

Το πεύκο είναι ίσως το πιο σημαντικό ξύλο στον κλάδο των κατασκευών, και μέχρι τη δεκαετία του 1860, η Βόρεια Καρολίνα παρείχε μεγάλο μέρος του πεύκου του έθνους.

Η τάξη του πεύκου Longleaf

Η υψηλότερη τιμή που ένας πολίτης μπορεί να λάβει στη Βόρεια Καρολίνα φέρει το όνομα αυτού του δέντρου. Αρχικά προοριζόταν αποκλειστικά για την επίσκεψη αξιωματούχων, αλλά τώρα επεκτάθηκε για να τιμήσει τα αξιοσημείωτα άτομα. Το "Τάγμα του Longleaf Pine" απονέμεται σε ανθρώπους που έχουν "αποδεδειγμένο ιστορικό εξαιρετικής υπηρεσίας στο κράτος". Αξιοσημείωτοι παραλήπτες είναι οι Μάγια Άγγελος, Μπίλι Γκράχαμ, Άντι Γκρίφιθ, Μιχάλης Ιορδάνης, Οπράχ Γουίνφρεϊ και Ντάνι Γκλόβερ. Απονεμήθηκε για πρώτη φορά το 1964 και δόθηκε σε περισσότερους από 15.000 ανθρώπους.

Από τα μούρα στα πουλιά μέχρι τα ψάρια και άλλα, ελέγξτε τα υπόλοιπα σύμβολα της Βόρειας Καρολίνας. Τα συμβόλαια της Βόρειας Καρολίνας.