Τα καλύτερα καταστήματα στο Concord Mills Mall στη Βόρεια Καρολίνα

Το Concord Mills Mall είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς αγορών στο Concord, μια πόλη λίγο έξω από το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας. Το Concord Mills Mall είναι ένα εμπορικό κέντρο μήκους 1,4 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων το οποίο αναφέρεται ως "ο μεγαλύτερος προορισμός αγορών και διασκέδασης των Καρολίνων". Το εμπορικό κέντρο διαθέτει περισσότερα από 200 καταστήματα, τα περισσότερα από τα οποία είναι καταστήματα πώλησης και μεγάλα καταστήματα εμπορικών σημάτων. Λόγω του μεγάλου αριθμού επισκεπτών του, το εμπορικό κέντρο αναγράφεται ως ένα από τα μεγαλύτερα τουριστικά αξιοθέατα της Σαρλότ.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Το εμπορικό κέντρο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 9 το βράδυ τη Δευτέρα έως τα Σάββατα και από τις 12 το πρωί μέχρι τις 19 το βράδυ τις Κυριακές. Οι χρόνοι ανοίγματος ενδέχεται να διαφέρουν σε επιλεγμένες διακοπές.

Πού να ψωνίσετε

Με περισσότερα από 200 καταστήματα για να διαλέξετε, το Concord Mills Mall μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό. Είναι σοφό να αναζητήσετε τον κατάλογο καταστημάτων (που παρατίθεται παρακάτω) για να προγραμματίσετε την ημέρα αγορών σας. Υπάρχει επίσης ένα θεαματικό θέατρο AMC και ένα πάρκο ταχύτητας, με κάρτες, μίνι γκολφ, βόλτες με τέρατα και μια διαφάνεια 110 ποδιών για μια μικρή ψυχαγωγία στην οικογένεια μετά από μια μέρα ψώνια.