Γυμνές παραλίες στη Νότια Αμερική

Νομική Naturism ή γυμνό δεν είναι μόνο στη Βραζιλία

Υπάρχουν αρκετές γυμνές και / ή γυμνιστικές παραλίες και κλαμπ στην Κεντρική Αμερική και την Καραϊβική , αλλά μέχρι σήμερα, σχετικά λίγες στη Νότια Αμερική.

Μετά την επίσκεψη στις περίφημες παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο , όπου το μικρότερο ύφασμα περνάει για ένα tanga (μαγιό) ή για την ομοιόμορφη εκδοχή που ονομάζεται fio οδοντικό ή οδοντικό νήμα και οι beachgoers απολαμβάνουν να εκθέτουν σχεδόν ολόκληρο το σώμα τους, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι η Βραζιλία είναι μια από τις λίγες χώρες της Νότιας Αμερικής που έχουν νομιμοποιήσει γυμνές ή γυμνιστικές παραλίες και θέρετρα.

Αυτό όμως δεν είναι χωρίς αγώνα. Οι παραδοσιακές και συντηρητικές στάσεις απέναντι στο γυμνό κυριαρχούν στις περισσότερες χώρες της Νότιας Αμερικής και έχουν επιβάλει καθορισμένα όρια, ακόμη και στο Ρίο ντε Τζανέιρο (αν και όχι με επιτυχία). Εδώ είναι περισσότερο για τις γυμνές παραλίες της Βραζιλίας .

Ο βραζιλιάνος γυμνισμός έχει τα εξής και αυξάνεται σε δημοτικότητα με διεθνείς γυμνιστές και φυσιοδίφες. Αρκετά θέρετρα, όπως η Praia do Pinho στο Balneário Camboriú, η πολιτεία Santa Catarina, και η Colina do Sol φροντίζουν ειδικά τους γυμνιστές και τους φυσιολάτρες τουρίστες.

Μια λέξη για να πάει άκαρδος: Μόνο στη Βραζιλία στις καθορισμένες παραλίες όπου οι γυναίκες επιτρέπεται να πάει άπιαστο είναι αυτό το ανεκτό. Αλλού, σε όλες τις χώρες, δεν επιτρέπεται, οπότε πηγαίνετε τόπλες με δική σας ευθύνη.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκετε μια γυμνή ή προαιρετική παραλία, υπάρχουν κάποιες ευγένειες για να επισκεφθείτε μια γυμνή παραλία . Και πάνω απ 'όλα, αν πρόκειται να εκθέσετε ακόμα περισσότερο δέρμα, μην ξεχάσετε το αντηλιακό σας !