Ευχαριστιών Eve 2016 στο Φοίνιξ και στο Σκτστσάιλντ

15 πράγματα που πρέπει να κάνουμε την ημέρα πριν από τις ευχαριστίες

Ίσως ανυπομονούμε για ένα ωραίο, μεγάλο Σαββατοκύριακο διακοπών στη μέρα των Ευχαριστιών . Δεν χρειάζεται να περιμένετε για την ημέρα της γαλοπούλας για να ξεκινήσετε τον εορτασμό. Εδώ είναι μερικές ιδέες για το φαγητό και τη διασκέδαση των Ευχαριστιών.

Ενώ παρακολουθείτε διασκέδαση διακοπών την προηγούμενη ημέρα, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά στο τι μπορείτε να κάνετε στην Ημέρα των Ευχαριστιών ; Ακόμα κι αν έχετε σχέδια για ένα γεύμα διακοπών , αυτό δεν θα πάρει ολόκληρη την ημέρα, έτσι θα είναι;

Μέρη, εκδηλώσεις και δείπνο στις 23 Νοεμβρίου 2016

Δεν βλέπω 15 πράγματα να κάνουμε σε αυτή τη λίστα; Απλά περίμενε! Θα προστεθούν περισσότερα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

- - - - - -

Η ετήσια εορταστική ημέρα των Ευχαριστιών στο Omni Scottsdale Resort & Spa στο Montelucia στο Paradise Valley περιλαμβάνει εμπνευσμένες μαγειρικές δημιουργίες του Tito και ζωντανή ψυχαγωγία από το The Joe Costello Syndicate και τον DJ Jen Jones. Καθημερινά, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζευγάρια με φαγητό και ποτά, ενώ απολαμβάνουν τη ζωντανή ατμόσφαιρα στο Cortijo Plaza. Ένα μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν απόψε θα ωφελήσει τη Συμμαχία Τροφίμων Τροφίμων της Αγίας Μαρίας στο πλαίσιο του προγράμματος Omni's Say Goodnight to Hunger Program. Βοηθήστε να υποστηρίξετε την κοινότητα φέρνοντας μη φθαρτά είδη διατροφής.

- - - - - -

Την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016, οι διαιτητές θα ρίξουν το πούλι για τους Phoenix Coyotes και Edmonton Oilers στο Glendale, AZ στην Gila River Arena . Εδώ θα βρείτε τα εισιτήρια στο παιχνίδι.

- - - - - -

ZooLights στο ζωολογικό κήπο Phoenix θα είναι ανοιχτό το βράδυ την ημέρα πριν την ημέρα των ευχαριστιών. Θα σας πάρει στο πνεύμα των διακοπών!

- - - - - -

Εάν είστε σίγουροι ότι έχετε αφομοιώσει το δείπνο σας, τα κυλινδρικά σκεύη και το ζλλινγκινγκ θα μπορούσε να είναι το σχέδιο για την ημέρα στα Κάστρα 'n' Coasters στο Φοίνιξ.

Την ημέρα πριν την ημέρα των ευχαριστιών (και την ημέρα των ευχαριστιών!), Το arcade και το μίνι γκολφ ανοίγουν στις 10 π.μ. και οι προφυλακτήρες και τα μοτοποδήλατα είναι ανοιχτά από το μεσημέρι έως τις 9 μ.μ.

- - - - - -

Το Sushi Roku στο W Scottsdale προσφέρει μια γιορτή ευχαριστιών τεσσάρων μαθημάτων το βράδυ πριν την ημέρα των ευχαριστιών! Πρόκειται για ένα μείγμα παραδοσιακών πιάτων γεμάτων με έντονα ασιατικά συστατικά. Ζήστε εξωτικές γεύσεις, όπως η σούπα σκουός Red Kuri (γνωστή και ως ιαπωνική) από την κοιλιά του χοιρινού κρέατος, το brioche, το καπνιστό jalapeno και το μήλο. Όλα τα φυσικά γαλοπούλα από τα φημισμένα οικογενειακά αγροκτήματα Diestel στην Καλιφόρνια θα προσφέρονται, μαγειρεμένα sous-vide (ή αργά και χαμηλά σε ένα σφραγισμένο δοχείο για τη διατήρηση της υγρασίας) και σερβίρονται με γέμιση ψωμιού, γλυκό πατάτες, μαγειρέματος πεκάν βακκίνιο. Το Sushi Roku's 2016 τετραψήφιο μενού ευχαριστιών για το fixe είναι $ 42 ++ ανά άτομο. Κλήση 480-970-2121 για κρατήσεις.

- - - - - -

Μια άλλη κωμωδία Slam: Η μέρα πριν την ημέρα των ευχαριστιών με Jared Campbell, JayMac, Steve Brown, JJ Williamson, μαζί με τον φιλοξενούμενο Pierre. Εμφάνιση την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στο Celebrity Theatre στο Φοίνιξ. Τα εκπτωτικά εισιτήρια για αυτήν την παράσταση ενδέχεται να είναι διαθέσιμα.

- - - - - -

Το Fairmont Scottsdale Princess είναι το μέρος για παγοδρομία, φώτα διακοπών, μουσική, καρουσέλ, s'mores, Santa και πολλά άλλα.

Τόσα πολλά να κάνεις και να δεις τα Χριστούγεννα στην Πριγκίπισσα !

- - - - - -

Τραβήξτε με μερικά κοκτέιλ πριν οι συγγενείς εισβάλουν στο σπίτι σας στο LUSTER Rooftop Bar στο Downtown Phoenix. Η Eve Ευχαριστιών στο Κόμμα Rooftop ξεκινάει στις 6 μ.μ. με τον DJ DJ Kim E. Fresh αναμειγνύοντας στις 8 μ.μ. Εποχιακά κοκτέιλ όλη τη νύχτα. Ανοικτό στο κοινό, 21+ μόνο, χωρίς κάλυψη.

- - - - - -

Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών στο Kelly's στο 5ο Ετήσιο Ερασιτεχνικό Κόμμα της SouthBridge. Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, κάνε το πιο άσχημο πουλόβερ για τις διακοπές σου. Ένα φωτογραφικό περίπτερο θα είναι εκεί για να τραβήξει όλη τη διασκέδαση! Πίνετε ειδικά, ένα διαγωνισμό κατανάλωσης πίτας, ζωντανή μουσική από το Sassy & το Sneak Attack και πολλά άλλα. Στο κέντρο του Σκότσντεϊλ.

- - - - - -

Απολαύστε ένα πραγματικό στυλ Τέξας-στιλ στις ημέρες που οδηγούν μέχρι την ημέρα των ευχαριστιών (20 Νοεμβρίου - 23 Νοεμβρίου) στο TEXAZ Grill στο Φοίνιξ, όπου θα σερβίρουν κοτόπουλο Fried Τουρκία.

Το γεύμα αποτελείται από ένα πλούσιο μπιφτέκι στήθος γαλοπούλας καρυκευμένο και ελαφρώς ψωμί με ένα τραγανό, χρυσό, εξωτερικό και ζουμερό εσωτερικό. Έρχεται με ένα αλμυρό, αργά μαγειρεμένο σάλτσα, σπιτικά πατάτες και σπιτική σάλτσα από μπορντούρα στο πλάι. Η τιμή στο μεσημεριανό γεύμα είναι $ 10 και στο δείπνο είναι $ 15. Για το δείπνο, το κοτόπουλο-φρέσκο ​​γεύμα της Τουρκίας περιλαμβάνει μια πλευρά από ψωμί & βούτυρο και σαλάτα σπιτιών.

- - - - - -

Υπάρχουν πάντα νέες ταινίες που βγαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μάθετε τι παίζει στο τοπικό κινηματογράφο σας την Παραμονή των Ευχαριστιών.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.