Κάρτες κλειδιού του νομού Σάφολκ

Πώς και πού να αγοράσετε αυτή την κάρτα για να χρησιμοποιήσετε πάρκα και γήπεδα γκολφ

Εάν μετακομίζετε ή επισκέπτεστε ένα μέρος στο County Suffolk στο Long Island, μπορεί να νομίζετε ότι θα θέλατε να απολαύσετε τα τοπικά πάρκα και τα γήπεδα γκολφ. Προκειμένου να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να αγοράσετε μια κάρτα Green Key - που επιτρέπει την πρόσβαση και μειωμένα τέλη για πάρκα και δραστηριότητες του County Suffolk καθώς και τα τοπικά γήπεδα γκολφ.

Τι σας δίνει η Πράσινη Κλειδαριά Κλειδιών

Πολλά από τα πάρκα στην επαρχία Suffolk προσφέρουν παραλίες, γκολφ, κάμπινγκ, ψάρεμα, αθλητικές εγκαταστάσεις, παιδικές χαρές και μερικές ακόμη διαθέτουν ιππασία και ενοικιάσεις σκαφών.

Για να απολαύσετε αυτές τις δραστηριότητες θα χρειαστείτε ένα πράσινο κλειδί. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στο αυτόματο σύστημα κράτησης γκολφ και κάμπινγκ σε απευθείας σύνδεση με ένα πράσινο κλειδί και να έχετε μειωμένα τέλη για κατασκήνωση, γκολφ και βάρκες.

Ποιος μπορεί να πάρει μια Πράσινη Κλειδί Κλειδιών

Τόσο οι κάτοικοι όσο και οι μη κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν κάρτες Green Key. Οι κάρτες κατοίκων ισχύουν για τρία χρόνια. Οι κάρτες μη κατοίκων διατίθενται για υψηλότερη χρέωση από την κάρτα κατοίκου και ισχύουν για ένα έτος. Υπάρχουν δύο τύποι μη κατοίκων καρτών: ένα μη-κάτοικος πράσινο κλειδί και ένα μη-κάτοικος πράσινο κλειδί κράτησης. Το πρώτο προσφέρει τα ίδια οφέλη με την κατοικημένη κάρτα Green Key, ενώ το Κλειδί Πράσινης Κράτησης μόνο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο σύστημα κρατήσεων online για γκολφ και κάμπινγκ.

Πώς να αγοράσετε μια κάρτα πράσινου κλειδιού

Για ένα κατοικημένο Πράσινο Κλειδί, πρέπει να αγοράσετε την κάρτα αυτοπροσώπως σε ένα από τα πολλά πάρκα (μερικά από τα οποία προσφέρουν τις κάρτες όλο το χρόνο, άλλα μόνο μεταξύ Ημέρας Μνήμης και Ημέρας Εργασίας).

Οι μη μόνιμοι κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν τις κάρτες τους μέσω τηλεφώνου με πιστωτική κάρτα μέσω του Γραφείου Επιχειρήσεων του Πάρκου, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ.

Για να αγοράσετε ένα κατοικημένο πράσινο κλειδί, θα πρέπει να φέρετε μαζί σας δύο έγκυρες μορφές ταυτότητας. Μια απόδειξη ταυτότητας πρέπει να είναι ένα αναγνωριστικό φωτογραφίας με τη διεύθυνσή σας, όπως μια άδεια οδήγησης.

Μια δεύτερη απόδειξη της ταυτότητας μπορεί να είναι ο νομοσχέδιο φόρου ακίνητης περιουσίας του Suffolk County, η ιδιοκτησία της περιουσίας του Suffolk County, η εγγραφή στα αυτοκίνητα, το νομοσχέδιο Suffolk County, η βιβλιοθήκη Suffolk County ή η κάρτα εγγραφής ψηφοφόρων.

Πού να αγοράσετε μια Πράσινη Κλειδί Κλειδιών

Οι κάρτες Green Key μπορούν να ληφθούν σε πολλά πάρκα σε όλη την επαρχία Suffolk. Όλο το χρόνο, οι κάρτες είναι διαθέσιμες στο Blydenburgh County Park, τον καθεδρικό Pines, το ινδικό πάρκο νησιών, τη λίμνη Ronkonkoma, το Sears Bellows County Park, το Smith Point County Park και το West Sayville. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, θα βρείτε τις κάρτες στο Bergen Point, το Cedar Point, το Cupsogue Beach County Park, το Montauk County Park, το Shinnecock East County Park, το Southaven County Park και το Γήπεδο Γκολφ Timber Point.

Εκπτωτικές ή δωρεάν κάρτες πράσινων κλειδιών

Για τους κατοίκους, υπάρχουν διάφορες εκπτωτικές ή δωρεάν κάρτες Green Key (απαιτείται απόδειξη):

Σημειώστε ότι θα πρέπει να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για μια κάρτα Green Key αντικατάστασης.