Πάρκα ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα στην Ιντιάνα

Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο μεγάλα πάρκα ψυχαγωγίας / θεματικά πάρκα στην Ιντιάνα: το Holiday World και το θέρετρο ψυχαγωγίας Indiana Beach. Αυτό δεν συνέβαινε πάντοτε.

Τα παλαιότερα Hoosiers μπορεί να θυμούνται το Playland Park. Το πάρκο τρόλεϊ South Bend άνοιξε το 1890 και έκλεισε το 1961. Μέσα από τα χρόνια, προσέφερε καροτσάκια όπως το Σχήμα 8, το Jack Rabbit και το Little Dipper. Σήμερα, η ιδιοκτησία είναι μέρος της Indiana University South Bend.

Άλλα πάρκα της Ινδιάνας που δεν είναι πλέον ανοιχτά περιλαμβάνουν το Rose Island στο Charlestown (το οποίο καταστράφηκε από την πλημμύρα του ποταμού Ohio του 1937), το Robison Park στο Fort Wayne, το πάρκο Boyd στο Wabash και το Mounds Park στο Anderson. Πιο πρόσφατα, το Fun Spot στην Αγκόλα προσέφερε ένα ζωολογικό κήπο, δύο μικρές κυλιόμενες σκάλες και μερικές νεροτσουλήθρες. Είναι ακόμα στάσιμο, αλλά δεν είναι πλέον ανοιχτό.

Τα ακόλουθα είναι πάρκα Indiana, τόσο μεγάλα όσο και μικρά, που λειτουργούν. Αυτά παρατίθενται αλφαβητικά.

Columbus Park Zoo
Lafayette, Ιντιάνα

Περισσότερος ζωολογικός κήπος από ένα πάρκο ψυχαγωγίας, η δημοτική εγκατάσταση προσφέρει μερικές βόλτες όπως ένα μικρό τρένο που οι ενήλικες και τα παιδιά μπορούν να οδηγούν μαζί. Οι περιπατητικές βόλτες παιδιών περιλαμβάνουν ελικόπτερα, μικρά σκάφη, και άλογα και καροτσάκια.

Διασκέδαση στο Paige's Crossing
Columbia City, Ιντιάνα

Ένα κέντρο οικογενειακής διασκέδασης παρά ένα πάρκο ψυχαγωγίας, το κέντρο προσφέρει go-karts, μίνι γκολφ, κλωβούς, arcade και βόλτες όπως Frog Hopper, Himalaya και μικρό junior coaster Runaway Train.

Holiday World
Άγιος Βασίλης (κοντά στα σύνορα του Κεντάκι). Και ναι, διαβάζετε αυτό το δικαίωμα. Αυτό είναι το όνομα της μικρής πόλης που φιλοξενεί το πάρκο.

Ο Σάντα βασιλεύει ακριβά (δείτε τι έκανα εκεί;) στο καλοκαιρινό του hangout, Holiday World, στη νότια Ιντιάνα. Εκτός από τα θέματα των Χριστουγέννων, το πάρκο υπογραμμίζει άλλες διακοπές και προσφέρει το υπέροχο υδάτινο πάρκο Safari Splashin (που συμπεριλαμβάνεται στην είσοδο).

Το πάρκο είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις υπέροχες σουβέρ, συμπεριλαμβανομένου του τεράστιου woodie, The Voyage .

Ιντιάνα Beach Ψυχαγωγικό θέρετρο
Monticello (στο βορειοδυτικό τμήμα του κράτους)

Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το Holiday World, αλλά το πάρκο Monticello έχει πολλές μεγάλες διαδρομές όπως το Hoosier Hurricane, το Cornball Express και το Lost Coaster of Superstition Mountain, τρία ξύλινα σκεύη. Το παραδοσιακό πάρκο χρονολογείται από το 1926. Προσφέρει επίσης το Water Park Beach του Indiana.

Zoo του Ινδιανάπολις
Ινδιανάπολις

Όπως το Columbian Park, αυτός είναι ένας ζωολογικός κήπος πρώτα με μερικά μεγάλα εκθέματα ζώων. Αλλά προσφέρει λίγες διασκεδαστικές βόλτες όπως ένα καρουζέλ, η γόνδολα Skyline, ένα τρένο και το οικογενειακό πάρκο του Kombo. Ένα θέατρο 4-D προσφέρει παρουσιάσεις με θέμα τα ζώα.

Αυτό το μέρος διασκέδασης
Greenfield και Greenwood (δύο τοποθεσίες)

Εσωτερικό και εξωτερικό κέντρο ψυχαγωγίας οικογένειας με αυτοκίνητα προφυλακτήρα, ετικέτα λέιζερ και μίνι γκολφ.

Βρείτε πάρκα νερού της Ιντιάνα