Πυροτεχνήματα στα θεματικά πάρκα του Ορλάντο

4 Ιουλίου Πυροτεχνήματα

Τα θεματικά πάρκα του Ορλάντο είναι πάντα βουίζουν με ενθουσιασμό. Φως λέιζερ δείχνει, οθόνες πυροτεχνημάτων, παρελάσεις και βραδινές παραστάσεις. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα μπορούσαν να κάνουν τις διακοπές της 4ης Ιουλίου ακόμα πιο θεαματικές.

Αν βρίσκεστε στην πόλη και επισκεφθείτε ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της περιοχής την τέταρτη Ιουλίου, φροντίστε να ελέγξετε το πρόγραμμα των ειδικών παραστάσεων, αφιερωμάτων και των εξωστρεφών του Fireworks.

Τα Θεματικά Πάρκα δεν είναι το μόνο μέρος για να γιορτάσουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Η πόλη του Ορλάντο μαζί με άλλες πόλεις της Orange, Seminole, Lake και Osecola Counties θα γιορτάσουν στις 4 Ιουλίου με φεστιβάλ ημέρας, παρέλαση και ζωντανές μουσικές παραστάσεις.

Σχεδόν όλες οι οθόνες πυροτεχνημάτων πόλης και πόλης είναι δωρεάν και ανοιχτές στο κοινό. Ελέγξτε τις παρακάτω καταχωρίσεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στις διακοπές και αυτά που πραγματοποιήθηκαν στις 4 Ιουλίου του τρέχοντος έτους στην περιοχή του Ορλάντο.

Σελίδα 1: Γιορτές Θεματικού Πάρκου
Σελίδα 2: Πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου
Σελίδα 3: Πάρτι Γιορτές χωρίς πυροτεχνήματα

3 Ιουλίου και 4 Ιουλίου πυροτεχνήματα στην περιοχή του Ορλάντο για να γιορτάσουν τις διακοπές. Φέρτε την οικογένεια και απολαύστε βραδινά πυροτεχνήματα στο πάρκο της πόλης και στις λίμνες.

Σελίδα 1: Γιορτές Θεματικού Πάρκου
Σελίδα 2: ΔΩΡΕΑΝ Πυροτεχνήματα Extravaganzas!
Σελίδα 3: Εορτασμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς πυροτεχνήματα

Οι φιλικές προς την οικογένεια εκδηλώσεις - μερικές δωρεάν, μερικές με μικρή χρέωση, είναι ένας τρόπος διασκέδασης για οικογένειες με μικρότερα παιδιά για να γιορτάσουν τις διακοπές της 4ης Ιουλίου.

Σελίδα 1: Γιορτές Θεματικού Πάρκου
Σελίδα 2: ΔΩΡΕΑΝ Πυροτεχνήματα Extravaganzas! Σελίδα 3: Εορτασμοί κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς πυροτεχνήματα