Όλα για την πόλη του Winter Garden, Φλώριδα

Αρχικά ενσωματωμένο το 1903, το Winter Garden ήταν σε μεγάλο βαθμό μια γεωργική κοινότητα, γνωστή για την τεράστια βιομηχανία εσπεριδοειδών της. Αρκετοί χειμερινοί δεσμοί στη δεκαετία του '70 και του '80 μαζί με το άνοιγμα του Walt Disney World , άλλαξαν τη φύση της οικονομίας της πόλης. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν απομεινάρια της βιομηχανίας εσπεριδοειδών, σήμερα το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης της πόλης στοχεύει νέες επιχειρήσεις στα ψηφιακά μέσα, το λογισμικό και το υλικό, καθώς και στην ιατρική βιομηχανία.

Τοποθεσία και Πληθυσμός

Το Winter Garden, που βρίσκεται στη δυτική κομητεία Orange, κατά μήκος της νοτιοανατολικής ακτής της λίμνης Apopka, απέχει περίπου 14 μίλια από το κέντρο του Ορλάντο. Οι κοντινές πόλεις περιλαμβάνουν το Oakland, το Apopka , το Windermere, το Ocoee και το Monteverde. Μαζί με την έκρηξη κατοικιών στις αρχές της δεκαετίας του 2000, ο Winter Garden παρουσίασε αντίστοιχη αύξηση του πληθυσμού σε περίπου 28.670 το 2007 .... μια αλλαγή + 90.4% από το 2000.

Μεταφορά

Ορισμένοι κύριοι δρόμοι παρέχουν εύκολη πρόσβαση από το Winter Garden προς την υπόλοιπη Κεντρική Φλόριντα. Η εθνική οδός 50 και η έξοδος Ανατολής-Δύσης (SR408) οδηγούν απευθείας στο κέντρο του Ορλάντο. Το Turnpike της Φλόριντα είναι μια γρήγορη διαδρομή προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο. Όχι μόνο η δυτική Beltway (SR429) είναι μια βολική παράκαμψη γύρω από την κυκλοφορία του Orlando, αλλά συνδέει επίσης το Winter Garden με τις κοντινές κοινότητες και αξιοθέατα, προσφέροντας ελεύθερη πρόσβαση στη νέα δυτική είσοδο του Walt Disney World .

Ιστορικά κτίρια

Το Κήπο Θέατρο χτίστηκε αρχικά το 1935 ως κινηματογραφικό σπίτι 300 θέσεων. Μετά το κλείσιμο το 1963 το κτίριο ήταν εκσπλαχνισμένο και χρησιμοποιήθηκε ως αποθήκη. Τον Φεβρουάριο του 2008 ξεκίνησε εκ νέου ως κοινότητα που ασχολείται με την τέχνη.

Το Edgewater Hotel, που βρίσκεται στην οδό Plant, χτίστηκε το 1926 και στεγάζει ακόμα τον αρχικό του ανελκυστήρα Otis, ο οποίος ήταν το 1926.

Σήμερα το πρόσφατα ανακαινισμένο κτίριο λειτουργεί ως bed and breakfast. Επίσης, στον πρώτο όροφο του κτιρίου βρίσκονται το Heritage Centre και δύο εστιατόρια.

Μουσεία

Το Winter Garden Heritage Foundation επιβλέπει τη λειτουργία του Μουσείου Κληρονομιάς , του Ιστορικού Κέντρου και του Μουσείου Σιδηροδρόμων . Το Κέντρο Ιστορίας επικεντρώνεται στις ευκαιρίες εκπαίδευσης και έρευνας και τα μουσεία περιλαμβάνουν συλλογές αναμνηστικών που χρονολογούνται από την αρχή της πρωτοπορίας μέχρι σήμερα, με ιδιαίτερη έμφαση στις βιομηχανίες εσπεριδοειδών και σιδηροδρόμων.

Ψώνια

Μια βόλτα στην οδό Plant Street, το κέντρο του ανακαινισμένου κέντρου Winter Garden, προσφέρει μια γεύση της παλιάς πόλης της Φλώριδας, όταν η ζωή κινήθηκε με βραδύτερο ρυθμό. Αυτή η πολύ πεζοδρομημένη περιοχή είναι γεμάτη με ένα μίγμα από μικρά καταστήματα, εστιατόρια και ιστορικά κτίρια.

Για μια πιο σύγχρονη εμπειρία αγορών, σε βολική τοποθεσία ακριβώς έξω από το RT429, κατευθυνθείτε στο Winter Garden Village στο Fowler Groves. Αυτό το τεράστιο υπαίθριο εμπορικό κέντρο, το οποίο περιλαμβάνει μείγμα ειδικών ειδών, μεγάλα κουτιά και καταστήματα έκπτωσης ... για να μην αναφέρουμε περισσότερα από 20 εστιατόρια, είναι ο ιδανικός προορισμός για μια ημέρα λιανικής θεραπείας.

Ποδηλασία, Rollerblading και Περπάτημα

Το 19 μίλι Apopka στο Oakland West Orange Trail τρέχει ακριβώς μέσα από το κέντρο του κέντρου του Winter Garden.

Στο 5ο μίλι από το μονοπάτι, ο σταθμός Winter Garden, που βρίσκεται στο Plant St, προσφέρει χώρο στάθμευσης, τουαλέτες και πάγκους για πικ-νικ. Μια σύντομη βόλτα 2 μιλίων προς τα δυτικά προς το Oakland Outpost οδηγεί στο παρελθόν ένα από τα κυριότερα σημεία της διαδρομής, έναν κήπο xeriscape / butterfly.

Δείπνο

Το Downtown Winter Garden προσφέρει μια ποικιλία από γευστικές εμπειρίες. Ο πίνακας του σεφ στο Edgewater, στον πρώτο όροφο του ιστορικού Edgewater Hotel, προσφέρει εξαιρετικό φαγητό με μενού με προκαθορισμένο πρωινό.

Για πιο casual δείπνο το Plant Street Grill έχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και διαθέτει ένα μενού στυλ παμπ μαζί με μια τεράστια ποικιλία εγχώριων και ξένων μπύρες. Το Downtown Brown's είναι ένα καλό μέρος για να κάνετε ένα διάλειμμα από το μονοπάτι ποδηλασίας και να απολαύσετε έναν κώνο παγωτού ή ένα σάντουιτς.