Πού να δείτε A-Listers κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Βραζιλία είναι από καιρό προορισμός για τους πλούσιους και διάσημους. Οι διασημότητες προσελκύονται από τη μοναδική κουλτούρα της χώρας - τα φώτα και τα χρώματα του Καρναβαλιού, τους ρυθμούς της samba, τα πάρτι χωρίς στάση - καθώς και την εκπληκτική φυσική ομορφιά της Βραζιλίας. Μίλια και μίλια παραλίες λευκής άμμου και πολυτελείς βίλες κάνουν μια τέλεια απόδραση για διασημότητες που θέλουν να ξεφύγουν από όλα και να χαλαρώσουν το βραζιλιάνικο στυλ.

Το Ρίο ντε Τζανέιρο είναι η πόλη που είναι πιο γνωστή για τα αξιοθέατα διασημοτήτων στη Βραζιλία. Οι μεγάλες προσωπικότητες που έχουν εντοπιστεί εδώ τα τελευταία χρόνια είναι οι Rihanna, Kim Kardashian και Kanye West, Leonardo DiCaprio, Lady Gaga, Jennifer Lopez, Brittany Spears, Harrison Ford, David Beckham, Kate Moss και Jude Law. Αλλά πολλές αφίσες της Βραζιλίας κάνουν το σημάδι τους και εδώ. Τα αστέρια του ποδοσφαίρου, οι βραζιλιάνοι ηθοποιοί, οι διάσημοι τραγουδιστές και τραγουδοποιούς έχουν κάνει το "Cidade Maravilhosa" (την θαυμάσια πόλη) στο σπίτι τους.

Εκείνοι που επισκέπτονται το Ρίο ντε Τζανέιρο για τους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 ίσως θελήσουν να πάρουν μια γεύση A-listers κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. Εδώ είναι πολλά μέρη όπου μπορείτε απλά να δείτε διεθνείς και βραζιλιάνικες διασημότητες και αθλητές: