Ρυθμίστε Sail με Marvel Super Heroes σε μια κρουαζιέρα Disney

Συσκευάστε τα μαγιό σας και το σούπερ-ηρώων σας. Μπορείτε σύντομα να πλεύσετε με Spider-Man, Captain America, Thor και άλλους αγαπημένους σούπερ ήρωες σε ειδικές κρουαζιέρες με θέματα Marvel.

Θαυμάστε τη μέρα στη θάλασσα για τη μαγεία της Disney

Η Disney Cruise Line παρουσιάζει την Marvel Days at Sea, μια ξεχωριστή μέρα γεμάτη εορταστικές εκδρομές με επιλεγμένα ταξίδια στην Disney Magic, των οποίων πολλά αξιοθέατα στο πλοίο περιλαμβάνουν την υδατοσφαίριση AquaDunk . Οι οικογένειες μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλές δραστηριότητες με θέμα το Marvel κατά τη διάρκεια αυτού του ειδικού γεγονότος, το οποίο περιλαμβάνεται στον ναύλο της Disney Cruise.

Εμφανίζεται μία ημέρα σε επιλεγμένα ταξίδια Disney Magic , η Marvel Day at Sea παρουσιάζεται σε δρομολόγια που ξεκινούν από τη Νέα Υόρκη στις Μπαχάμες το φθινόπωρο του 2017. Επιπλέον, η εκδήλωση εμφανίζεται σε μια ιστιοπλοΐα από τη Νέα Υόρκη στον Καναδά, επίσης την πτώση του 2017.

Η έναρξη της νέας διοργάνωσης Marvel Day at Sea ακολουθεί την τεράστια επιτυχία της Ημέρας των Αστέρων του Πολέμου στη Θάλασσα , την οποία προσφέρει η Disney Cruise Line στο πλοίο Disney Fantasy .

Το Marvel Day at Sea είναι ένας μεγάλος εορτασμός των σούπερ ηρώων από το comic book Marvel και το franchise ταινιών. Η εκδήλωση περιλαμβάνει ολοήμερη ψυχαγωγία που περιλαμβάνει αποκλειστικές αλληλεπιδράσεις χαρακτήρων με μερικούς από τους πιο δυνατούς σούπερ ήρωες του Marvel και τους πιο απειλητικούς κακοποιούς, ένα ολοκαίνουργιο πάρκο κατάστρωμα, δραστηριότητες για νέους με θέματα Marvel, ειδικά προϊόντα και μοναδικά θεματικά τρόφιμα και ποτά.

Επίσης παρουσιάζονται αποκλειστικές προβολές σε ταινίες αγαπημένων ταινιών από το σύμπαν Marvel, συμπεριλαμβανομένων των νεώτερων θεατρικών εκδόσεων, καθώς και προβολές της Disney XD: Marvel's Avengers Assemble, Ultimate Spider-Man του Marvel και Κηδεμόνες του Μάρβελ του Γαλαξία .

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Η Marvel Day at Sea θα παρουσιαστεί στις επτά και οκτώ νύχτες Disney Magic Bahamian κρουαζιέρες που αναχωρούν από τη Νέα Υόρκη τις εξής ημερομηνίες:

Όλα θα περιλαμβάνουν μια στάση στο ιδιωτικό νησί της Disney Castaway Cay και Port Canaveral, Φλώριδα, με μια μέρα στο Disney World.

Η Marvel Day at Sea θα παρουσιαστεί επίσης σε μια κρουαζιέρα επτά νυχτερινών καναδικών ακτών που αναχωρεί από τη Νέα Υόρκη στις 21 Οκτωβρίου 2017, με στάσεις στο Charlottetown, το Σίδνεϊ και το Halifax.

Περισσότερα Marvel Fun στο Disney Wonder

Εν τω μεταξύ, η Disney Cruise Line έχει κάνει μια ακόμη τεράστια δόση ψυχαγωγίας Marvel για οικογένειες στο Disney Wonder . Το Oceaneer Club, ο χώρος για παιδιά, εισήγαγε την ακαδημία Marvel Super Hero, όπου οι νέοι επισκέπτες μπορούν να εκπαιδευτούν για να αναπτύξουν τους ήρωες μέσα τους.

Αποκλειστικά στο Disney Wonder , η Marvel Super Hero Academy θα προσφέρει την ευκαιρία για νέους επισκέπτες να εκπαιδευτούν από μερικούς από τους μεγαλύτερους ήρωες του Marvel, καθώς μαθαίνουν την αξία της ομαδικής εργασίας και την επίλυση προβλημάτων μέσω hands-on παιχνιδιού και προγραμμάτων.

Σε μια αποστολή, ο Spider-Man θα βοηθήσει τα παιδιά να ακονιστούν τις αίσθηση της αράχνης τους, να δουλέψουν στο web-slinging τους και στη συνέχεια να βρεθούν στους τίτλους του Daily Bugle .

Εν τω μεταξύ, στην θέση ελέγχου υψηλής τεχνολογίας, άλλοι Marvel Super Heroes αλληλεπιδρούν με τα παιδιά μέσω μιας μεγάλης ψηφιακής οθόνης. Σε ένα πρόγραμμα, τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν την κίνηση ενός χαρακτήρα στην οθόνη για να εξασκήσουν σούπερ δεξιότητες, όπως ανατινάξεις.

Σε όλη την ακαδημία, εμφανίζονται μερικές από τις πιο εικονικές Marvel εξοπλισμό, όπως η ασπίδα Captain America του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, κράνος Iron Man, Spider-Man web shooters και μαύρα χήρα χήνες.